Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evde test yaptım ama malesef negatif çıktı sende durumlar nedir sen yaptınmı test?
bende sabah kalktığım gibi yaptım canım ama negatif benimde. sat 15 temmuz benim bi ihtimal olabilrmi diye düşünüyorum :( Hakkımızda hayırlısı olsun canım bence erken daha ikimiz içinde azcık daha bekleyelim bakalım kırmızılara kadar ümit hep var ;)

bende sabah kalktığım gibi yaptım canım ama negatif benimde. sat 15 temmuz benim bi ihtimal olabilrmi diye düşünüyorum :KK43: Hakkımızda hayırlısı olsun canım bence erken daha ikimiz içinde azcık daha bekleyelim bakalım kırmızılara kadar ümit hep var :KK66:

iğneden sonra kaçıncı günde negatif çıktı ?

iğneden sonraki 2. gün akıntı ve sağ tarafımdaki kasık ağrısı oldu ilk defa hissettim bu ay.sen ?

İğneden sonrayı değil eminsen yumurtlamayı baz alarak say canım. Eğer iğneden 3 gün sonra yumurtlamışsan bugün 12. günün ve negatif çıkabilir.
Ben akıntıdan emin değilim çünkü iğneden sonra içeriyi hiç boş bırakmadık 3 gün.. olduysa da anlamam pek mümkün değildi yani :) Batma ve ağrı hala oluyor ara ara bugün iğnenin 4. günü ama ateşim hala düşük. Sanırım 4 güzel kistim oluşuyor..

İğneden sonrayı değil eminsen yumurtlamayı baz alarak say canım. Eğer iğneden 3 gün sonra yumurtlamışsan bugün 12. günün ve negatif çıkabilir.
Ben akıntıdan emin değilim çünkü iğneden sonra içeriyi hiç boş bırakmadık 3 gün.. olduysa da anlamam pek mümkün değildi yani :) Batma ve ağrı hala oluyor ara ara bugün iğnenin 4. günü ama ateşim hala düşük. Sanırım 4 güzel kistim oluşuyor..
öncekilerde bende hissetmemiştim ama kist oluşmamıştı canım.her ay 3-4 yum oluşmasına rağmen sonuca ulaşamıyoruz :( genelde yorumlarda iğneden sonraki 14 gün adet olunur yazıyo ama adet belirtim yok şu an hiç.az daha beklemem gerekicek bakalım

bende şimdi kan testi verdim 1 saat sonra çıkacak yalancı pozitif olabiliyormuş 12. günüm
kan sonucunda 2 günde bir takip etmen gerekebilr.bi çok kadın farkında olmadan kimyasal gebelik yaşayabilr o yüzden kan sonucu içinde erken.daha önce erken yaptırarak hayal kırıklığıda yaşadım.dış gebelik yaşadım geçen ay bhcg 0-10 aralarına inene kadar çok zahmet çektim canım.amacım üzmek değil seni sadece her ay hayal ırıklığı yaşamış birisi olarak fazla üzülmemen için söylüyorum.Aynı şekilde bende sabırsız davranıyorum test yaparak. sen yine al sonucunu inş güzel haberler alırsın. bu aldığın kan sonucunu 2 günde bir tekrarlayarak yükselme değerine göre netlik kazanır gebelik sürecin.

kan sonucunda 2 günde bir takip etmen gerekebilr.bi çok kadın farkında olmadan kimyasal gebelik yaşayabilr o yüzden kan sonucu içinde erken.daha önce erken yaptırarak hayal kırıklığıda yaşadım.dış gebelik yaşadım geçen ay bhcg 0-10 aralarına inene kadar çok zahmet çektim canım.amacım üzmek değil seni sadece her ay hayal ırıklığı yaşamış birisi olarak fazla üzülmemen için söylüyorum.Aynı şekilde bende sabırsız davranıyorum test yaparak. sen yine al sonucunu inş güzel haberler alırsın. bu aldığın kan sonucunu 2 günde bir tekrarlayarak yükselme değerine göre netlik kazanır gebelik sürecin.

inşallah canım iki tane idrar testi yaptım 1 gün arayla o umutlandırdı yoksa günümü bekleyecektim 1 i çok hayali bir çizgi oldu diğerini bugün yaptım o daha belirgin gözle görülecek derecede koyulaşmış o yüzden kan testi yaptırdım bende inşallah umutlarım boş çıkmaz

Kızlar merhaba ben yeni katıldım başka konuda da yazdım kimse cevap vermiyor ben pko luyum temmuzda öğrendim 9 aydır olmadı düzensiz adet görüyorum hiç alındım olmuyor kupkuru geçiyor ayların 21 temmuzda klomen verdi sabah akşam aç karna ıctim bu ayin 2 'sinde progestana basladim klomen bitti biteli kasik agrim var hala agriyor adet tarihimi bilemiyorum duzensiz oldugu icin benim gibi olan varmi

bende sabah kalktığım gibi yaptım canım ama negatif benimde. sat 15 temmuz benim bi ihtimal olabilrmi diye düşünüyorum :KK43: Hakkımızda hayırlısı olsun canım bence erken daha ikimiz içinde azcık daha bekleyelim bakalım kırmızılara kadar ümit hep var :KK66:
Evet Canim bekleyelim biraz daha dediğin gibi umudumuz var kırmızılar gelene kadar :)

Back