- 25 Şubat 2011
- 6.300
- 7.149
- Konu Sahibi feyza25nur
İğne dahil bugun 14. Günkaçıncı gününüz
P. Tesi akşamı silik çıktı ilk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğne dahil bugun 14. Günkaçıncı gününüz
Yaptınız mı bugün testKızlar birşey sorucam bugün 12. Günüm test yaptım hafif silik çift çıktı 10. Gün yaptığımda tekti sizce hamilemiyim
Sabah mı yaptın öğleden sonra mıKizlar Perşembe çatlatma iğnesi yapıldı bugün ilk gün dahil 6. Gün iğnenin etkisidir hadi çift görürüm dedim test tek çizgi iğne etkisinini bu kadar hızlı yitirir mi başına gelen bilen oldu mu
Az önce yaptım ama istersen sabah da yapabilirimSabah mı yaptın öğleden sonra mı
Benimde negatif inşallah pozitife döndüğünü görürümManasız oldugunu,burda defalaraca okumama rağmen meraktan yaptım test,pozitif(iğneden sonraki 5.gün) inşallah bir hafta sonra gerçeğini görmeyi nasip eder Allah’ım hepimize
İnşallah, belki testte sıkıntı fln vardır ,sabrederek beklemeye çalışalım bende garip bir şekilde kuruluk var hiç akıntı yok normalde olan bir durum değil, sizde durum naısl akıntı?Benimde negatif inşallah pozitife döndüğünü görürüm
Bende de kuruluk var birliktelikte bile zorlandm normalde böyle bir sorun yoktu ama . Ağrım filan da olmadı valla zor yaİnşallah, belki testte sıkıntı fln vardır ,sabrederek beklemeye çalışalım bende garip bir şekilde kuruluk var hiç akıntı yok normalde olan bir durum değil, sizde durum naısl akıntı?
Hadi inşallah, hakkında hayırlısı olsun güzel haberler alCuma günü kan vermeye gideceğim adette olmadım
Bende çok merak ediyorum kendimi zor tutuyorum ama başka şeyler düşünmeye çalışıyorum. Erken test yapıp ümit bağlamak sonra hayal kırıklığı olmasın diye. İnşallah Allah ın gerçek mutluluk yaşatsınManasız oldugunu,burda defalaraca okumama rağmen meraktan yaptım test,pozitif(iğneden sonraki 5.gün) inşallah bir hafta sonra gerçeğini görmeyi nasip eder Allah’ım hepimize
Cnm yaptın mı test
Bnım silik çıkıy
ewet yaptım bnde yok maalesef negatif inşallah sizde vardırCnm yaptın mı test
Bnım silik çıkıyor
Böyle belirtiler aramayın herkesde olmuyor 2 kez yaptım iğneyi asla bir yan etki yaşamıyorum ve 7 ci günde kayboluyor etkisi 36 saat içinde çatlama gerçekleşiyo önemli olan düzenli ilişki adete kadar devam.. Sonrası Takdiri ilahi yapacak bişey yok 24 şubatta iğnemi yaptım tutmadı dün adet oldum adetten 10 gün önceden herzaman ki gibi göğüs ağrım kasık ağrım oldu 11ci gün idrar testi negatif 17ci günde negatif di bilerek biraz daha geç yaptım test negatifdi bazılarında hiç yan etkisi olmayıp tutanda var 5ci gün çooook erken daha 10 günün var sonucu öğrenmek içinBende de 5 gün çatlama iğnesinin ne akıntı ne Ağrı ne göğüs hassasiyeti hiç birşey yok
Balım kesinlikle haklısın da bende nasıl olsa iğne etkisi pozitif çıkar diye hop kalktım yaptım neyimeyse . Beklemek zor günler geçmek bitmiyor sanki . Allah sabır versin hepimize sabah da yaptim test mi bozuk diye kabak gibi tek nerde benim bu iğnemin etkisi neyse totem yaptım inanıyorum ki çifte dönecek hepimiz muradimiza elbet ericezBöyle belirtiler aramayın herkesde olmuyor 2 kez yaptım iğneyi asla bir yan etki yaşamıyorum ve 7 ci günde kayboluyor etkisi 36 saat içinde çatlama gerçekleşiyo önemli olan düzenli ilişki adete kadar devam.. Sonrası Takdiri ilahi yapacak bişey yok 24 şubatta iğnemi yaptım tutmadı dün adet oldum adetten 10 gün önceden herzaman ki gibi göğüs ağrım kasık ağrım oldu 11ci gün idrar testi negatif 17ci günde negatif di bilerek biraz daha geç yaptım test negatifdi bazılarında hiç yan etkisi olmayıp tutanda var 5ci gün çooook erken daha 10 günün var sonucu öğrenmek için
Sizede iğneden sonra kullanmanız için ilaç verdimiKizlar Perşembe çatlatma iğnesi yapıldı bugün ilk gün dahil 6. Gün iğnenin etkisidir hadi çift görürüm dedim test tek çizgi iğne etkisinini bu kadar hızlı yitirir mi başına gelen bilen oldu mu
Folibol ile aspirin verildi bide elenatal diye takviye ilacı size ?Sizede iğneden sonra kullanmanız için ilaç verdimi
inşallah canım amin ..bence daha yapma 15.gün yaparsın inşallah bizde mutlu oluruz bir gün nasip iğne etkisi erken kayboluyor tek değilmişim bende kendimi yiyip bitiriyordum artık tecrübeli oldum 2 kez yaptım ya bidahakine asla elimi sürmicem adet olana kadar test felanBalım kesinlikle haklısın da bende nasıl olsa iğne etkisi pozitif çıkar diye hop kalktım yaptım neyimeyse . Beklemek zor günler geçmek bitmiyor sanki . Allah sabır versin hepimize sabah da yaptim test mi bozuk diye kabak gibi tek nerde benim bu iğnemin etkisi neyse totem yaptım inanıyorum ki çifte dönecek hepimiz muradimiza elbet ericez