Yumurta takibi+çatlatma iğnesi+sonraki süreç hakkında öneriye ihtiyacım var

Merhaba, acaba naptiniz. Bende nerdeyse 1 yildir cocuk istiyorum esimde bir sıkıntı yok gözüküyor. Benimde hormonlarim temiz. Bu ay catlatma ignesi kullandim ama negatif. Siz Rahim filmi cektirdiniz mi ?
Merhaba, beni soruyorsanız eğer evet rahim filmi çektirdim bir yıl dolunca ve tüpler açık hiçbir sorun yok. Siz rahim filmi çektirdiniz mi

Yumurtam kendisi gelisiyordu. Sadece ilk olarak catlatma denedik. 19mm olmustu. O gunde iğneyi vurdu. 36.saatte iliski oldu ama maalesef negatif. Suan testlerde olmamasi icin bir sebep yok iste bir rahim filmi kaldi bakilmadik
Onu da çektirirsin en azından tıkanıklık vs varsa belli olur inşallah yoktur tabi🙏🏼 ufak tıkanıklıklar hsg sırasında açılabiliyor

Özele gidiyorum yaşım genç 26 yaşındayım ve yumurta takibini kendi isteğim üzerine üç kez yaptırdım dördüncü için yine benim talebim oldu bunun üzerine doktor deneyebiliriz kararı sana bırakıyorum dedi fakat dördüncü kez istememe rağmen o cesareti kendimde bulamıyorum.
Canım arkadaşım 6.çatlatma iğnesi denemesinde hamile kaldı yani bunun 3 ü 5 i diye bir sınır yok birkaç ay denenenilir 3 kere denedin diye bitti olmaz yani

Canım arkadaşım 6.çatlatma iğnesi denemesinde hamile kaldı yani bunun 3 ü 5 i diye bir sınır yok birkaç ay denenenilir 3 kere denedin diye bitti olmaz yani
Doktor bazen 5e kadar deneyebiliyoruz bunu hastanın durumu belirliyor demişti. Kastettiği şey hormonlar ve rahmin durumu yani bunlar uygunsa 5 sefer deneyebiliyorlarmış. Cesaretimi toparlarsam psikolojik olarak kendimi iyi hissedersem 4.kez yeniden başlarım bu dediğin bana umut oldu çok teşekkür ederim yazdığın için. Yumurtaları geliştirmek için hangi ilacı kullanmıştı

Doktor bazen 5e kadar deneyebiliyoruz bunu hastanın durumu belirliyor demişti. Kastettiği şey hormonlar ve rahmin durumu yani bunlar uygunsa 5 sefer deneyebiliyorlarmış. Cesaretimi toparlarsam psikolojik olarak kendimi iyi hissedersem 4.kez yeniden başlarım bu dediğin bana umut oldu çok teşekkür ederim yazdığın için. Yumurtaları geliştirmek için hangi ilacı kullanmıştı
Letu kullanmıştı

Malesef arkadaşlar kaç kez istedim doktordn yapılmadı 3. Deneme çatlatma iğnesi olucam salı
Merhaba canım bende ilk kez bu ay başladım Salı günü çatlatma iğnesi oldum merak edip düne kadar gebelik testi yaptım hep çok çok silik çıkıyordu amacım iğne etkisi nezaman geçecek onu takip etmekti bugün yaptığım test ise negatif çıktı bugün iğnenin 4.günü yani iğne etkisi bu kadar çabuk mu bitiyor

X