Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet canım vermiştim benim adetim 26 Kasım midem ağrıyor diye ben hastaneye gittim Perşembe günü 36 çıktı değerim doktor dün için tekrardan kontrol etmemi istedi 78 çıktı rahim duvarında güzel kalınlaşmıştı çarşamba günü tekrardan kontrol kani istediler benim de adetten önce erken oldu
Bende 6 ay sadece letu kulandim doktor asilama dedi bu ay adilam icin gittim ilk adet olduktan sonra 18 23 cikti yumurtalar igne yapma dedi letu kulan catlatma yapicam dedi bekliyorum sizin yumurtlarainiz kacti aceba
Evet canım vermiştim benim adetim 26 Kasım midem ağrıyor diye ben hastaneye gittim Perşembe günü 36 çıktı değerim doktor dün için tekrardan kontrol etmemi istedi 78 çıktı rahim duvarında güzel kalınlaşmıştı çarşamba günü tekrardan kontrol kani istediler benim de adetten önce erken oldu