benimkide 6 temmuz arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum
kızlar ilacım dün bitti. adetin 10. günündeyim yarında doktora gidicem. fakat kasıklarım sızlıoo ve akıntım çoğaldı. acaba yumurta çatlamış olablirimi :uhm: çünkü ben ilaç kullanmazkende yumurtladığımı hissediodum. aynı sancılar var ama anlam veremedim? birde doktor söyleyinceye kadar ilişkiye girmemek mi lazım :uhm: ben çatlama olana kadar ilişki olayına barikat kurdumda :roflol: napıcam ben :uhm:
kızlar ilacım dün bitti. adetin 10. günündeyim yarında doktora gidicem. fakat kasıklarım sızlıoo ve akıntım çoğaldı. acaba yumurta çatlamış olablirimi :uhm: çünkü ben ilaç kullanmazkende yumurtladığımı hissediodum. aynı sancılar var ama anlam veremedim? birde doktor söyleyinceye kadar ilişkiye girmemek mi lazım :uhm: ben çatlama olana kadar ilişki olayına barikat kurdumda :roflol: napıcam ben :uhm:
benimkide 6 temmuz arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum
merhaba kızlar, bende glkopaje başladım.. Sizin gurubun yeni üyesiyim yanee :) İnşallah hepimize uğurlu gelir. Farlutalım bugün bitti sanırım bende 1 hafta içinde olucam ...
canım hosgeldın aramıza.senın kullandıgın ılacı ılk defa duyuyorum sanırım oda yumurtlamaya destek bır ılac.merhaba kızlar, bende glkopaje başladım.. Sizin gurubun yeni üyesiyim yanee :) İnşallah hepimize uğurlu gelir. Farlutalım bugün bitti sanırım bende 1 hafta içinde olucam ...
arkadaşlar 2 gündür midem bulanıyor, ağzım acı oluyor. bugünde belim çok ağırıyordu, şimdi iyi
reglime daha 2 hafta var, inşallah hamile kalırız hepimiz
arkadaşlar 2 gündür midem bulanıyor, ağzım acı oluyor. bugünde belim çok ağırıyordu, şimdi iyi
reglime daha 2 hafta var, inşallah hamile kalırız hepimiz
Merhaba eslem, sanrım bu hafta hamile kalman gerekiyor. Bu belirtiler henüz çıkmaz bildiğim kadarı ile daha önce 12 haftalık bir düşüğüm oldu, yani daha 2 hafta adetine varsa, adetini 2 hafta geçmişsindir denektir ve bu hafta yumurtlama haftan.. Bu hafta bence dereceni ve eşini yanından ayırma derim :))):1rolleyes:
sakın hamile kalmış olmayasın ki zanedersem öyle bir arkadaşımız da senin gibi hissetmişti şimdi hamile ne güzel oh ohinşallah güzel haberini alırız seninde canım :dance:
evet canım yumurtlama haftam olabilir
çalışmamız lazım ancak eşim haftada 1 defa anca yapabiliyor, yaştanmıdır nedir anlamadım, beslemem lazım kocamı ama neyle :roflol:
derece kullanmıyorum ama ara ara hararet basıyor, çatlicak gibi oluyorum vücudumun sıcaklığından, sanırsam hormonlarımla ilişkili
eczaneden mi alınıyor derece, adı nedir? kullanim baria.s.
teşekkür ederim canım arkadaşım bilgilerin için, Allah razı olsun:1hug:
dikkatbebekyok ve Neslihan Rona hoş geldiniz aramıza. gelin bi öpem Şeniz a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?