maşallah semacımm hoşgeldinn bu arada,çok güzel gelişmiş,Allahım onu bebiş yapar inşallahh..
inşallah canım bize ver o güzel haberi. En önemli belirti göğüslerin dolgunlaşması. Hamiile kalan herkes mutlaka göğüslerle ilgili bişi söylüyor. Sen ne kadardır uğraşıyorsun bebk için?
arkadaşlarım....hani aklınızdan yanlış birşey geçmesin ama...ben geçen ay adet olunca iki gün kahretmiştim kendimi....tövbe tövbe....allah ım affet bizi....sonra söz vermiştim kendime..hep bu kk.da olup,paylaşımda olucam,bak nice benim gibi değerli bir sürü arkadaş var,onlarda istiyor sade senmisin diye kendi kendime...gün saymayacağımada söz vermiştim...HOPPALA....adet 15.gün geldimi?gene başladım saymaya...ben ne iradesi zayıf insanım...çok kızıyorum kendime..nasıl bişey bu?niye böyleyim ben..........
amin be SEMA cım...aminler olsun binlerce kerre...sende mucizeyi gerçekleştirmişssin....eeee..babasını bekliyor derken,fazlada seni stres etmeyelim,sen de hazırlığını yapasın...he he..işin o yönüne bayılıyorum ...
yok yok ..olmadım...adet 15.gündeyim...yine başladım gün saymaya diyorum...takvimleri ters çevirdim...kimilerini kaldırdım...işaret,işaret a vallahi kafayı yiyorum...iyice şaşırdım pusulayı ben......tutmazsa tutmaz...sağlık afiyetimiz yerinde olduktan sonra günler bitmedi ya...........
kızlar ilacım dün bitti. adetin 10. günündeyim yarında doktora gidicem. fakat kasıklarım sızlıoo ve akıntım çoğaldı. acaba yumurta çatlamış olablirimi :uhm: çünkü ben ilaç kullanmazkende yumurtladığımı hissediodum. aynı sancılar var ama anlam veremedim? birde doktor söyleyinceye kadar ilişkiye girmemek mi lazım :uhm: ben çatlama olana kadar ilişki olayına barikat kurdumda :roflol: napıcam ben :uhm:
benimkide 6 temmuz arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?