Bu tip konuları çok yakın arkadaşlarınız yada gerçekten bu konuda bilgi sahibi olan, yaşamış insanlarla paylaşabiliyosunuz ancak. Okadar bunalmış durumdayımki fusfulu, geçen aylarda klomen 2x1 kullandım yumurtalıklarda hiçbir büyüme olmadı. bilmiyorum 3x1 ne kadar etki eder. 2 sene önce doğal yoldan bir hamileliğim var ama maalesef işini bilmeyen bir doktor yüzünden sonlandı. ben adet düzeni için gitmiştim gebeymişim 2 haftalık kadar ama anlamadı,bendede belirti olmadı. farlutal, antibiyotik falan vermişti. bende adet olmayınca ilaçla başka doktora gittim ve bu şekilde ortaya çıkmıştı. çok üzücü ve sıkıntılı bir dönemdi. Arkadaşlar dikkat edin ne olur, bazen gebelik ile ilgili hiçbir belirti olmayabiliyor ve başımız ağrıyor diye bile ilaç içebiliyoruz. Ben bu konuda çok hassas olmaya çalışıyorum artık. Bakalım bu ay umudum var inşallah ilaç işe yarar. Fusulicim senin durumun nedir?
kızlar bende az sonra doktora gidiyorum. 15:30 da randevum var ve ben acaip heyecanlıyım :teytey: sanki bebeğimi görmeye gidiyorum :roflol: bakalım neler olup bitiyor yumoşlar ne durumda :dance:
CANIM BENDE AYNEN ÖYLE OLMUŞTUM..HADİ BAKALIM..YUMOŞLARIN KOCAMAN OLMUŞTUR İNŞALLAH...GELİNCE HEMEN HABER ET TAMAMMI? yerimseniben
Çok Teşekkür ederim. Ben ilaçsız adet göremediğim için listeye adımı yazdıramicamama dualarım sizinle:). Bundan sonra tüm gelişmeleri sizinle paylaşmak istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çok sağol canım, benim hikayem çok uzun .. Ama şimdi gerçekten çok iiyim ameliyat oldum kasım ayında 2 keredir simir yaptırıyorum allaha çok şükür kutuldum o illetten. Kızlar polikistik over rahimağzı kanserine sebep oluyor.. Gene o nalet polikistikover beni şeker hastası yaptı. Boyum 172 75-80 kilolardan 118 kiloya çıktım. Yani başıma ne gelse o dertten geldi. Bir sordun bin ah işittin cicim gece gece sırnaşık şey Genede azmimi hiç kaybetmedim, biliyorum bi gün bebeğimi kucağıma alacağım. Ama henüz vakti saati değil.. Kendimi öyle teselli ediyorum. Vakti saati geldiğinde o da olacak ver hepimiz çılgınlar gibi kutlıcaz :içelim:
canım acıkcası bunu ogrendıgımde hemen o heyecanla tel acardım herhalde ne bılım bu gıbı durumlarda ben hıc esımden bırsey saklayamam..artık telde cıglık cıglıgaa hamıleyım dıye bagırır arkasından kesın aglardım.:roflol:.:roflol:yaaa kıslaaaaaarr
biraz hayal kuralım mı?
düşünün ki hamile kaldınız (inşallah) eşinize nasıl söylerdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?