- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
Hoşbulduk, kendimi çok yanlız hissediyordum, sanki dünyada bu sorunu sadece yaşayan benmişim gibi artık sizler varsınız. En azından derdimi paylaşabildiğim ve beni anlayan birileri iiki bu site var.. İçimizde en yakın sensin sanırım, inşallah allah en kısa sürede önce sana sonrada peşinden bize o mutlu haberi almayı nasip eder. a.s.:1hug:
Canım, bana dr. yumurtlama haftadan da gün aşırı mümkünse sabah erken saatlerde birlikte olun, sperm kalitesi çok yüksek olur demişti. haftada bir olayına gelince normal zamanda ok ama 1 hafta sıkacak dişini. Benim eşimde 45 yaşında ama bu konuda bana çok destek. Sanırım senin eşinde sana yardımcı olacaktır, nihayetinde yanlız olmuyor bu iş diimi ama..
Derece eczaneden mi alınıyor konusunda tiye aldıysan beni tatlicadiarzu senin seçimin, ama evet eczaneden alabilirsin. Bu arada sana bir tarif vereyim. Bütün bir muzu soyup tabağa koy, üzerine çikolata sosu veya bal döküp bol cevizle servis edebilirsin. İkinizede afiyet olsun :)
ben fena heyecan yaptım yaa :roflol: yarın yumoşlar ne durumda görmeye gidicem :teytey: sanki hamileyimde bebeğimi görmeye gidiyorum gibi his içindeyim :dance: çok çalışmam lazım çoook :roflol:
utandım gerçekden çok saol Şeniz bu arada kuzum yanlış okumadıysam rahim ağzı kanseri geçirmişsin çok geçmiş olsun. şuanda bu konuda sağlık durumun nedir? inşallah geçmiştir a.s.
aa aşk olsun eczaneden mi alayım derken ciddiyim ben, tiye almıyorum
peki ateşimi sabahları ölçmem daha sağlıklı olur değil mi? en uygun yer koltuk altımıdır yoksa dil altı mı? kafamçokkarıştı
verdiğin tarif içinde ayrıca teşekkür ederim canım, Allah razı olsun, :1hug:a.s.
yarın malzemeleri alıp yedireyim kocişime :teytey:
neslıhan ronacım senıde lıstemıze eklıyelım canım.adet gunun bellı olsun kesın bır tarıh yazarız sımdılık soru ısaretı koyucam olurmu?a.s.
Çok sağol canım, benim hikayem çok uzun .. Ama şimdi gerçekten çok iiyim ameliyat oldum kasım ayında 2 keredir simir yaptırıyorum allaha çok şükür kutuldum o illetten. Kızlar polikistik over rahimağzı kanserine sebep oluyor.. Gene o nalet polikistikover beni şeker hastası yaptı. Boyum 172 75-80 kilolardan 118 kiloya çıktım. Yani başıma ne gelse o dertten geldi. Bir sordun bin ah işittin cicim gece gece sırnaşık şey Genede azmimi hiç kaybetmedim, biliyorum bi gün bebeğimi kucağıma alacağım. Ama henüz vakti saati değil.. Kendimi öyle teselli ediyorum. Vakti saati geldiğinde o da olacak ver hepimiz çılgınlar gibi kutlıcaz :içelim:
kıslar hepınıze ıyı geceler ben sımdı cıkıyorum yarın gorusmek uzere ..a.s.
iyi geceler kuzum a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?