- Konu Sahibi Elagozlu525
-
Ayy insallahİnsallah hepimiz kısa zamanda güzel haberler alırız canım
Benmde kasıklarım agrıyo oldum olucam sanki canım sıkılıyor KİAyy insallah
İnşallah olmazsın canım benim hiç ağrım falan da yok bu ay hsg den dolayi 5 gün antibiyotik kullandım ondan mi gecikiyor acabaBenmde kasıklarım agrıyo oldum olucam sanki canım sıkılıyor Kİ
Hımm ben antibiyotik kullandığım zaman gecikiyorum yada her hangi bir ilac kullansam ondan bende ümitlenmek istemiyorum ondan gece bilir diye düşünüyorumİnşallah olmazsın canım benim hiç ağrım falan da yok bu ay hsg den dolayi 5 gün antibiyotik kullandım ondan mi gecikiyor acaba
ne yaptın canım aldın mı test yapacakmısın yarınBende yarın sabah yapacağım
İnşallah canım inşallahE Elagozlu525 F Fatma5505 kızlar bende sabah test yapmayı düşünüyorum hadi üçümüz de güzel haberler verelim inşallah
eVet cnm yapacağım insallah daha olmadımne yaptın canım aldın mı test yapacakmısın yarın
Ayy cok heyecanlıyım yaa insallah üçümüzden de gzüel haber gelir senin ne kadar gecti cnmE Elagozlu525 F Fatma5505 kızlar bende sabah test yapmayı düşünüyorum hadi üçümüz de güzel haberler verelim inşallah
aldın mı test canımEv
eVet cnm yapacağım insallah daha olmadım
Yok birazdan çıkacağım almayaaldın mı test canım
bet 13 kasım canım 3 günüm geçti ama benimki sürekli geçiyor düzensiz yani onun için pek umutlanmıyorum canım sizinki kızlar kaç gün geçtiAyy cok heyecanlıyım yaa insallah üçümüzden de gzüel haber gelir senin ne kadar gecti cnm
hm iyi canım erken mi normal gebelik testi mi bu arada ne kadarlık evlisiniz ne zamandır istiyorsunuz kızlarYok birazdan çıkacağım almaya
Ben bugun olmam lazımdı olmadımbet 13 kasım canım 3 günüm geçti ama benimki sürekli geçiyor düzensiz yani onun için pek umutlanmıyorum canım sizinki kızlar kaç gün geçti
Nasıl yani anlamadım erkenmi normal gebelik testi mi derkenhm iyi canım erken mi normal gebelik testi mi bu arada ne kadarlık evlisiniz ne zamandır istiyorsunuz kızlar
normalde düzenliyse umut var demektir canım ben antibiyotik kullanıyorum şu an ondan da gecikmiş olabilir benimkiBen bugun olmam lazımdı olmadım
6 senedir evliyim bir tane oglum var ama bir bucuk senedir tekrar istiyoruzhm iyi canım erken mi normal gebelik testi mi bu arada ne kadarlık evlisiniz ne zamandır istiyorsunuz kızlar
erken gebelik testi ve normal gebelik testi canım iki çeşit yaNasıl yani anlamadım erkenmi normal gebelik testi mi derken
Hımm düzenli oluyorum önceden cok düzensiz di yasmin kullandım düzene girdimnormalde düzenliyse umut var demektir canım ben antibiyotik kullanıyorum şu an ondan da gecikmiş olabilir benimki
Aaa onu bilmiyorum ben hep normal alıyorum erken test nasıl oluyorerken gebelik testi ve normal gebelik testi canım iki çeşit ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?