ayy güzel Allahim veriyor ya,sizde müjdeli haberi verceksiniz inaniyorum.
gectigimiz yila kadar cocuk istemiyordum ama rahimagzi ve meme kanseri erken tani icin kontrollerimde kilo almaya bagli testesteron hormonu fazlaligi cikti .bunun iciin bir cesit hormon düzenleyici hap ama ayni zamanda dogum kontrol hapi görevi vardi.sekiz ay yada yedi ay kullandim.
bittikten sonra ben kendi cabalarimla ovulasyon günlerime bakarak hamile kalmaya calistim.ama ya tatildeydik yada evimiz kalabalik oldu ,o yüzden hep sadece söylenen günlerde beraberlik yasadik.sonra birakiyorduk.doktora dört aydir normal yollardan hamile kalamadigimi söyledigimde bana clomhexal adinda bir ilac verdi.bes gün,günde iki kere iceceksin reglin ücüncü gününden itibaren dedi.ictim ates basmalari falan baya yogun yasadim.dudaklarim kurudu derken ovulasyon günlerim basladiginda kontrole cagrildim.doktor yumurtlamamin zaten normal oldugunu söylemisti ama bu sefer ilacla cok fazla büyüdüklerini tam olarak besili iki tane yumosun oldugunu ve ikiz gebelige hazirlikli olmami söyledi .gözümlede gördüm ekrandan dana gibilerdi.catlatma ignesi falan öyle seyler konsuuslmadi bile.
kizlar benim dikkat ettigim en önemli konu ben 28 günde bir adet olurum ve buna göre güya yumurtlamam 14.gün.ama bu sefer agrilarimi takip ettim ve resmen15 günün bitiminde oldu.yani diycegim oki,yumurtlamanizda hic problem yok falan diye es bilgi veriyorda stresden diyorsa dikkat edin. düzenli olarak beraber olmaya gayret edin.megerse ben o yüzden kalamiyormusum.anladim.
bir haftadirdir hamileik belirtilerini okyuorum hic biri bana uymuyor sadece yüksek atesim var ve regl sancisi gibi agrim var hafif kasiklarimda,burnuma taze fasulye pisirken görümcecigim ben onu icli köftenin ici kavrulur yaöyle algiliyordum hahahahaha...
.geri hic bir belirti yok.persembeye reglim ama gittim clear blue aldim.ama son modellerinden.idrarin icine biraktim 20 dakika beklemem önce sinyal yanip söncek ve sonra hamile yazmasi gerek.sinyali verdi ve icinde kocaman bir hamile yaziyisi cikti.Allahim baska bise cikmasin diye dua ettim.cikardim üc dakikada öyle bekledim ve hamile yazdi.ve hala yaziyor.esime süpriz cikolata kutusa baglayip vercem aksama. 24 saat öyle kalcakmis zaten.
kizlar bunu tüm samimiyetimle söylüyorum insallah sizlerde bu haberi alirsiniz tez zamanda