Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım umarım daimi olur. Uzun süreir forumdaki gebelik haberlerini takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.1.5 senelik evliyim ve bende çocuk sahibi olmak istiyorum yaklaşık 7 aydır korunuyoruz ama sonuç her defasında hüsran, hiç doktora gitmeyi düşünmedim bi problem olmadığını düşünmek için ama geçen ay artık dayanamadım ve doktora gittim e herkesin bildiği gibi hiç bi problem olmadığını yumurtalık takipi yapacağını söledi ve klomen verdi adetimin 5. Gününde klomene başladım 5 gün boyunca her gün 1 tane aldım gün aşırı ilişkiye girmemiz gerektiğini söledi ama ramazan dolayısıyla dediği gibi gün aşırı olmadı tabi bizim ilişki sıklığı:) normalde 13 ağustosta adet görmem gerekirken 15inde adet oldum ama o 2 gün nasıl umutlandım anlatamam adet olduğumu gördüğümdeyse deli gibi ağladım, ama burda yazılanlara bakıyorumda adetim 2 gün gecikti ve çok az adet görüyorum bugün 3. Günü ve hala aynı çok az ve müthiş tuhaf bi sancı duyuyorum ara ara artık böle şeylere umut bağlamaktan yoruldum rabbim bilir hayırlısını ve zamanını diyorum elimdende dua etmekten başka bişe gelmiyo ha tedaviye devam etmicekmiyim tabiki edicem 2. Ayımdayım şuanda adetimin 5. Günü tekrar klomen kullanıcm ve 10 gün sonra doktora gidicem bakalım hayırlısı allahtan:)