boyutunu söylemedi sadece küçük istediğim gibi degil dedi
eğer klomene rağmen büyümemişse yeterli boyuta ulaşmamışsa bu aydan pek umut yok inşallh büyümeyen foliküller kist olusturmaz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boyutunu söylemedi sadece küçük istediğim gibi degil dedi
inş. bebişin seninledir cnm tatil bebişi olmuştur. ben 20. günümdeyim kasıklarım ağrıyor arada bu ay tedavisiz doktora gitmedim 2 ay ara verip tekrar gitmeyi düşünüyorum.
üzüldüm cnm ama olsun inş bizde birgün kavuşucaz bebişlerimize. ben hsg çektirmedim doktor kararsız kaldı onda nedense. bende biraz ara vermek istedim bu ay ilacın etkisi sürer diye bidahaki ay bayrama denk geliyor hsg çekilmesi gereken günler sonraki ay tekrar doktora. devlete gidiyordum ben özele bakılırım olmazsa bi daha. sen istanbulda mıydınmalesef canım dayanamadım dün akşam kan testi yaptırdım negatif çıktı bende bu ay tedavisiz uğraştım.3 -4 daha beklemek istiyodum ama doktorum ısrarla aşılama yapalım diyo bilmiyorum kafam çok karışık tabi önce hsg çekilmesi lazım..anestezi altında istiycem hsg yi dayanamayabilirim :) bence sende çok ara verme..sana hsg çekilmiş miydi?
üzüldüm cnm ama olsun inş bizde birgün kavuşucaz bebişlerimize. ben hsg çektirmedim doktor kararsız kaldı onda nedense. bende biraz ara vermek istedim bu ay ilacın etkisi sürer diye bidahaki ay bayrama denk geliyor hsg çekilmesi gereken günler sonraki ay tekrar doktora. devlete gidiyordum ben özele bakılırım olmazsa bi daha. sen istanbulda mıydın
inş canım kavuşucaz bebişlerimize..ewet ilacın etkisi bir kaç ay sürüyor.aslında hsg şansı artırıyo çektirsek iyi olucak :)ben bartındayım canım aslen bursalıyım da..buraya atandım kaldım :) sen istanbulun neresindensin ?
Canım ben inanıyorumki seninde gebeliğin çok yakın çünkü hamile kalabiliyorsun hayırlısıyla şu ayıda bir geçir dr unla durumu değerlendirirsin. Sevde bunları seni üzmek için yazmıyorum canım ama hatırlayıverdim senin hamile olduğunu öğrenince iş yerinde çığlık atmıştım sevincimden eve ayaklarım popoma değe değe gitmiştim. Kendi hamileliğime bile seninkinin çeğreği kadar sevinemedim ne hayaller kurmuştm halbuki hamile kalırsam eşime nasıl söylerim diye ama malesef kendim söylemek bile kısmet olmadı ama hayırlısı olsun inşallah sağ salim doğar gelir ğim....
canım iyi yapmışsın inciri yemekle . onun içindede klomene benzer madde varmış ay inşallah bu ay yakalarsın bebişini . ecelfte dönüşte güzel haber verir umarım . bu arada mehil de yok oldu ortalıktan . donseride merak ediyorum.
canımmm....inşallah gülüm ya...hepbirlikte yaşasak şu sevinci keşke....sen napıcaksın bu ay...beklemedemisin ??? evet ya donserin hamileliği nasıl gidiyor acaba ..bende merak ediyorum..mehil bi ara geldi gitti..umarım yine gelir canım..
kızlar bişey danışmak istiyorum size ...ben bu ay rahim filmi çektirmek istiyorum adetimin 3.günü bugün ama doktorum bu ay adet olunca klomene başlayalım tekrar demişti, geçen ay ara verdik kist olduğu için.şimdi hem 5.gün klomene başlasam 7.günde filmi çektirsem olurmu.doktorum izine çıktığı için onada ulaşamıyorum.
günaydın friendly, günaydın kizlar. az önce test yaptim hamile yazdi kocaman hemde.icimde acayip bir heycan var.cumaya randevum kan testo o zmana yaptircam.test %90 diyor.görümcemlede konustum o test sasmaz diyo,hamilesin diyo.insallah güzel allahim HAMILEYIMMMMMMMMMMMM