- 2 Haziran 2011
- 1.280
- 7
kızlar sizden inanın çk şey öğrendim yada ben bişi bilmiyomuşum. evleneli 1,5 yıl oldu henüz. bebek düşünmeye başlayınca öğreniliyomuş..şu uzayan akıntıdan hep tiksinmişimdir yani sebebi ne, sen neden uzuyosun öle filan die düşünmüşümdür. ama kokusuz ve renksiz olunca dr gitme gereği duymamışımdır. meğerse yumurtluyomuşuz yahu
İnşallah şu mübarek gün ramazan arefesinde Yaradan hayırlı evlatlar, melekler verir bize..Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
amin..
bide ufacık bişi söylicem size gülmeyin ama bana...ablamın bi arkadaşı dedi bana..ilişkiden hemen sonra sağ tarafımıza yatarsak erkek, sol tarafımıza yatarsak kız olurmuş.. öle saçmalıkmı olur diceksiniz ki bend eöle dedim..hatta dalga geçtim sırt üstü yatarsak ne olur die güldük baya kadın deneme yanılma yapıldığını söyledi. eşinin bütün akrabalarının bir kızı bir oğlu varmış
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin..AMİİİNNN...
Eeeee insanın başına gelince öyle bir öğreniyorki herşeyi:)))) O sağa yatma sola yatma olayını ben de duymuştum bana da çok saçma gelmişti ben hep düz yatıyom valla nolcek şimdikk Yaa ztn cinsiyeti belirleyen tamamen erkekmiş bizler bu konuda devredışıyız yani:)))
Son düzenleme: