Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen ulaşıo ve 48 saat canlı kalıyo cnm
selam arkadaşlar ben yeniyim bana da yardımcı olursanız sevinirim.klomen kullandım 12. gün 3 yumurtam olmuş ama çok büyümüşler 22 mm dedi doktor. çatlatma iğnesi vermedi
bu yumurtalar çatlamaz mı peki?
benimde 3 aydır 22mm oluyorlardı ilk ay vurdu sadece çatlatma iğnesini diğer aylarda çatlamak üzere dedi. belki çatlamak üzereymiştir seninde.
ya kızlar 2 aydır adetten sonra lekelenmelerim devam ediyor normalde 5-6 gün sürerdi geçen ay 8 gün sürdü buay 9. gün kahvemsi lekeler geliyor hala bu ay doktorada gitmedim ilacın etkisi herhalde öff bir sürü hormon ilacı yükledik bünyeye yine olmadı bünyeyi bozmaktan başka işe yaramadı.
arkadaşlar bilyorsunuz bu ay ilk kez klomen kullandım.ama maalesf adet oldum.
ama adetim tam günümde oldu fakat diğer adetlerime göre daha az oldu.böyle olan varmı?açıklarmısınız?
selam arkadaşlar ben yeniyim bana da yardımcı olursanız sevinirim.klomen kullandım 12. gün 3 yumurtam olmuş ama çok büyümüşler 22 mm dedi doktor. çatlatma iğnesi vermedi
bu yumurtalar çatlamaz mı peki?
canım hiç ümitsizliğe kapılma bende geçen ay ilk defa kullandım klomeni ve şu an 7haftalık hamileyim 14.gün doktora gittiğimde bana yumurtan istediğim büyüklükte değil demişti iğnede vermedi ama kendiliğinden geldi bebişimiz inşallah güzel haberlerini alırız
selammmm
yarın regl günüm heyecanla bekliyorummm nolcak diye:18:
görümcem dün gece doğum yaptı tombik bi kızı oldu onun adına seviniyorum ama bi taraftanda kendime üzülüyorum ne bliyimmm tuhaf hissediyorum kendimi.neyseee kızlarrr öpüyorum hepinizi
:80:
gunaydin kizlarrrr ya ben cok uzgunum doktor yumurtanin catladigini soyledi ama benim atesim bi turlu yukselmiyo kafaya taktim simdi acaba dr. yanlismi gorduu
arkadaslar bu ay biz klomen tedavise basladik. adetin 3.gunu baslayip 7 gun kullaniyorsun. sonra ostrejen tableti verdi, onuda 7.gunden baslayip 13.gune kadar gunde 3 defa kullan dedi.
ben bu ilaclara basladim fakat ramazanda geldi, eger ilaclari kullanirsam 15 gun oruc tutamiyorum, napayim sizce? siz doktora sordunuzmu?? oruc tutun dedimi doktoruz?? ben yurtdisinda yasiyorum oyuzden doktora sormadim. lutfen yardimci olun.
canim doktor manitorden dogru gormustur yumurtanin catladigini. oyuzden panik yapma, doktorun dedigi ates yonteminden daha saglidir inan bana. sen hic birseye kafaya takmadan, bugunlerde calismaya baslayin. hadi bakalim kolay gelsin :)
arkadaşlar bilyorsunuz bu ay ilk kez klomen kullandım.ama maalesf adet oldum.
ama adetim tam günümde oldu fakat diğer adetlerime göre daha az oldu.böyle olan varmı?açıklarmısınız?