- 5 Ekim 2010
- 226
- 13
günaydın kızlarrrrr....
günaydınn cnmmm... Güzel bir gün geçirmek dileğiyleee...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlarrrrr....
canım kusura bakma hemen çıkmam gerekti ok ben bi dr a sorayım sonra gerekiyorsa kullanayım tsklersen yınede bi dr.gt cnm sormadan kullanma
Cnm klomen ilacı kontrol gerektiren bir ilaç.. kontrol edilmezse kist yapabilir oyüzden kesinlikle dr kontrolünde kullan cnm..
tunaydin kizlarrrrr birazdan doktora gidicem tekrar dua edin yumosum buyumus olsun yoksa bu ayda cope gidicek insallah buyumustur:18:
Bgn kaçıncı günün cnm
Kızlar ben hiç bebek hazırlığı için dr gitmedim..iyi mi yaptım hayır kötü yaptım.DR arayışları içerisindeyim. sürekli gittiğiniz memnun kaldığınız dr soracağım size. ben avrupa yakasında esenlerde oturuyorum. önceden ümraniyede oturuyordum..evlendikten sonra buraya taşındım..ve kimseyi tanımıyorum kime ne sorayım ki.. eşim bide erkek dr istemiyor..kadın dr kıtlığımı var dedi :) tavsiyelerinizi bekliyorum.
tunaydin kizlarrrrr birazdan doktora gidicem tekrar dua edin yumosum buyumus olsun yoksa bu ayda cope gidicek insallah buyumustur:18:
Ben anadolu yakasında oturduğum için yorum yapamıycam neyazıkki Ama topikdeki arkadaşlar biliyolarsa yazarlar cnm merak etme..Kimse bilmiyorsa intden de araştırabilirsin aslında..
internetten baktım ama bana yakın doğru düzgün bi yer yk. hem anadolu yakası. avcılar da vardı çk uzak. bakırköyde buldum bi dr ama erkek olduğu için eşim istemedi. bide tanıdık tavsiyesi yk. netten direk isim bulduğum için istemedi birazda. ilgine teşk cnm. bakalım işte. haftaya kan testi yaptırcam ayın 6 sı gibi..eğer bebişim varsa hızlandırıcam aramalrı ve hemen bi dr gidicem...
Anladım cnm..İnş bebiş vardır..Olsun olmasın kendine güvenilir bir dr bul cnm..
kızlar bana yardım edin acil bugn dr.gttm dr.pko over bişe dd ama anlamdm yumurtlıklarımın etrfnda küçük kçük patlamayan kistler warmş we bu yuzden adet olmıyormşm bde kilomwar die dahiliyeye aile de şeker old.için bazı kan tahlilleri yapılack cok korkuyorum bnm hç cocğm olmayacakmı
Cnm benim de evlenmeden önce pko var diyodu drlar..Evlendikten sonra göremediler normale dönmüş ama genede adetlerim 40 günü buluyor..Ama pko lu olupta çocuğu olan çok yani olmuycak anlamında değil ama takip gerekli işte..Bununla ilgili başka bir topikte var-- pkolu olupta hamile kalan varmı--- topiği..Bu şekilde yaz çıkar cnm.Orda pko ile ilgili geniş bi bilgi alırsın cnm istersen orayada bak...Ama okdr korkulcak bişey yok cnm
bende bu ay ilk kez klomen kullnadım ama dün gece regl oldum yani ilk ay hap bi işe yaramadı...aşırı şişkinlik ve gazdan başka...ben günde 2 defa 5 gün içtim...dr.um yumurtlama problemin yok ama klomenle yumurtaların büyümesi şansını arttırır dedi...yarın yine dr.a gidicem ve bu ay yumurta takibine başlıcaz...daha önce yumurta takibi yaptıran varsa bilgi verebilir mi?
saol ama cok korkuyom ooooooooofffffffffffffffffffffffffffffff
bende bu ay ilk kez klomen kullnadım ama dün gece regl oldum yani ilk ay hap bi işe yaramadı...aşırı şişkinlik ve gazdan başka...ben günde 2 defa 5 gün içtim...dr.um yumurtlama problemin yok ama klomenle yumurtaların büyümesi şansını arttırır dedi...yarın yine dr.a gidicem ve bu ay yumurta takibine başlıcaz...daha önce yumurta takibi yaptıran varsa bilgi verebilir mi?