JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı
alternatifine göz atın .
Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler
Amin cnm inş..Dediğim gibi bu yaşta kafana takmaya başlarsan ilerde psikolojin çok bozulur..Senin sağlığın herşeyden önce gelir cnm unutmaa..Daha önünde çooook yıllar varrrr...Herşey olur Allah'ın izniylee...
teşekkur edrm içime birazda olsa su serptn inş.allah hepmze nasp edr
canım benim çok haklısın tedavi olmayınca insan daha az stres oluyor emin ol ben de bu ay sadece incir kürü yapıyorum bugün adetimin 13. günü aslında dünden beri tuvaletimi yaparken ara sıra uzayan kopmayan akıntıyı farkediyorum tsh ım da çok hızlı çalıştığı için erken yumurtlamış olabilirim ama dün akşam eşim biraz rahatsızdı bi kırgınlığı vardı hep yattı ben de bişey diyemedim bu sabah yine uzayan akıntı var inşallah bu akşam birlikte olucaz kısmetse bi aksilik çıkmazsa:)
doktordan randevu almaya çalışıyorum geç bile kaldım yarım 14. günüm baktırmak istiyorum hazır bünyede ilaç yokken bu şekilde yumurta gelişimi oluyo mu diye.
ayrıca benim ilk gebeliğimde de döllenme olduktan sonra kalçamdan bacağıma kadar inen sancı oluyodu yine oluyo dün akşam da oldu belki de hamiş kalmışımdır çoktaan :)
Evet cnm mübarek aylardayız tam da ramazan ayına geliyor bu ay tutsa barii
Allah yüzümüzü güldürsünn..
inşallah canım hayırlısı olurrr
canım benim çok haklısın tedavi olmayınca insan daha az stres oluyor emin ol ben de bu ay sadece incir kürü yapıyorum bugün adetimin 13. günü aslında dünden beri tuvaletimi yaparken ara sıra uzayan kopmayan akıntıyı farkediyorum tsh ım da çok hızlı çalıştığı için erken yumurtlamış olabilirim ama dün akşam eşim biraz rahatsızdı bi kırgınlığı vardı hep yattı ben de bişey diyemedim bu sabah yine uzayan akıntı var inşallah bu akşam birlikte olucaz kısmetse bi aksilik çıkmazsa:) doktordan randevu almaya çalışıyorum geç bile kaldım yarım 14. günüm baktırmak istiyorum hazır bünyede ilaç yokken bu şekilde yumurta gelişimi oluyo mu diye. ayrıca benim ilk gebeliğimde de döllenme olduktan sonra kalçamdan bacağıma kadar inen sancı oluyodu yine oluyo dün akşam da oldu belki de hamiş kalmışımdır çoktaan :)
inş. cnm sancı bebeğinin belirtisidir. incir kürü fayda etmiştir inş. akıntıyı gördüysen çatlamıştır herhalde yumurtan yarına alamasan bile 21. günü progesterona baktırırsın yumurtanın kalitesi ondanda belli oluyormuş.ama bebeğin gelmiştir inş.da hiç birine gerek kalmaz.
ben bıraktım şimdilik zaten benim kırmızılar duruyor daha geçen ay 8 gün sürmüştü okadar uzamasa bari sıcakta çekilmiyor. rahim filmi istiyordum bende bu ay ara vermek istedim bir ay sonrada bayrama denk geliyor ekim gibi onu çektiririm belki ekime kadar doktora falan gitmiycem
NE KULLANDI.............................. MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ 1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N 2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN 3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN 5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN 6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE 7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE 8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE 9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE 10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE 11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE 12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ 13.SEMA3455:: :::::::::::::::::İLAÇSIZ::hoşgeldinçağatay bebek 14.ROSEM:::::::GONAPHENE ::::::::::hoşgeldin MERT bebek 15.BEYAZ MELEK:::::::::İLAÇSIZ ::::::::::hoşgeldin Öykü bebek 16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 18.MİLKSHAKE :::::::::KLOMEN:::::::::hoşgeldin selin bebek 19.BAŞAK 35:::::::::KLOMEN ::::::::::::hoşgeldin burçinbebek 20.maviş83:::::::::::::KLOMEN :::::::::::hoşgeldin kıvançBebek 21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z 26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN 27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ 28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE 29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN 31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A 38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::: 40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN 42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: ::::::::::::: 45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ 48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 51.26eser26::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::17 ARALIK 2009 elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN 53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek 54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ 55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010 56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010 57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010 58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010 59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010 60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN 61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE 62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN 67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON 68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek 70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ 73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN 74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ 75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN:::::::::::::13 NİSAN::::::::::.Hoşgeldin MELİS bebek 77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ 78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010 79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN 80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK) 81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek 83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı) 84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı) 85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı) 86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu) 87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN 88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN 89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti) 90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::: ::.:...:::KLOMEN ...........hoşgeldin Asila bebek 91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ 92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ 93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN 94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN 95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN 96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN 97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN 98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ 99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme) 100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ 101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ 102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK) 104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek 105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE 106.a&s........................................... ................... bcg 107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek 108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek 109.özemek........................................ ................KLOMEN 110.ceydammm...................................... .............KLOMEN 111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK 112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM 113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek 114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ 115.MAVİYESİL1999................................. ........... 116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM 117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN 118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ 119.DENVİR........................................ .................. 120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN 121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK) 122.KARAKAYA...................................... ............... 123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN 124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN 125.ASYA_DENİZ.................................... ................KLOMEN......08/02/2011....Hoşgeldin DENİZ bebek........ 126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN 127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN 128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ) 129.KUZU84........................................ ..................AŞILAMA......11/11/2011......Hoşgeldin DERİN bebek....... 130.DELFİNO....................................... ...................İLAÇSIZ 131.ESİLA_TR...................................... .... ............. 132.AYSİMA04...................................... ..................İLAÇSIZ 133.BSBİRKİN...................................... .................... 134.ECEİREMNUR.................................... .................. 135.BETUS19....................................... ....................serophene.............21.04.20 11.......Hoşgeldin ÖZAY bebek 136.MASAL07....................................... ....................KLOMEN 137.YAKAMOZZZ33................................... .................KLOMEN 138.DEFHNE........................................ ......................KLOMEN 139.MELİKE_ECESUU................................. ..................SEROPHENE 140.ZAZEZ......................................... .......................KLOMEN 141.GAMZELİKİZ.................................... ..................... 142.EXORCİST_TREX................................. ..................serophene 143.SMALLANGEL.................................... ....................AŞILAMA 144.MASAL800...................................... .....................KLOMEN 145.MİNİMİNİ...................................... .......................KLOMEN 146.FATMA0000..................................... .....................İLAÇSIZ 147.PRETTY9217.................................... .....................SEROPHENE 148.BERRANUR...................................... ......................SEROPHENE 149.SWCNPRLK...................................... ......................KLOMEN 150.GULAYKORKMAZ.................................. ...................KLOMEN...................3 EYLÜL 151.AKTASOZLEM.................................... .....................KLOMEN....................İKİ Zİ OLACAK 152.TİİN.......................................... ...........................KLOMEN 153.DESS.......................................... ..........................KLOMEN (ilk ayında hamile kaldı)..14 EYLÜL 154.DUYGUCANDAN................................... ....................KLOMEN 155.MOONTORRENT................................... ....................KLOMEN...................İKİZİ OLACAK 156.OZLEMNİSANDOĞAN............................... ..................İLAÇSIZ (2 ay önce klomen kullandı) 157.RABBİSS....................................... ..........................SEROPHONE ve OVİTRELLE (ilk ayında hamile kaldı) 158.DRGKS......................................... ...........................SEROPHENE ve PREGNYL (ilk ayında hamile kaldı) 159.PNR30......................................... ..............................KLOMEN 160.NALAN86....................................... ............................KLOMEN 161.YORGUNGONUL................................... .........................KLOMEN 162.SİMİRAMİS..................................... .............................KLOMEN (İlk ayında hamile kaldı) 163.FEYZAKT....................................... .............KLOMEN 164.HAGAM......................................... ............ KLOMEN (İlk ayında hamile kaldı) 165.CANOCAN85..................................... ..........(1 ay önce klomen kullandı) 166.SERSELO....................................... ..............İLAÇSIZ 167.ASKTUTKUNU.................................... .........SEROPHENE 168.İLKAYCOCUK.................................... ...........KLOMEN 169.FATMA1986..................................... ...........GONAL F (İkinci aşılamada hamile kaldı) 170.KALBİMİN...................................... ...............İLAÇSIZ (Bir ay önce klomen kullandı) 171.EASS...........KLOMEN+PREGNL Y (İlk ayında hamile kaldı)......8 Ocak 2012 172.PENLOYA.........................KLOMEN (İlk ayında hamile kaldı) 173.GULL.................................Klomen (İlk ayında hamile kaldı) 174.SARİSHEEKER................ Klomen (İkinci ayında hamile kaldı) 175.TUANATAY...................................... ................Klomen 176.MESTANNN...................................... ...............Klomen 177.DONSER........................................ ................tüp bebek 17.ECRİN....................................... .....................Tedavisiz 179.RANA20..............................Klomen (ilk ayında hamile kaldı) 180.BİHTER07...................................... ....Tedavisiz 181.GÖZDE_SZR..................................... klomen(ikizi olacak) 182.UMUTLUYUM 78................................................ klomen 183.MESYA............................. Klomen (ilk ayında hamile kaldı) **************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*************** ....................................TEMMUZ AYI LİSTEMİZ........................... ZNGN.............................................. ........2 Temmuz İZMRLİ............................................ ........4 Temmuz KUZEY1............................................ .......5 Temmuz PATİKLİ........................................... ........7 Temmuz GUNKA............................................. ......10 Temmuz MELEK04........................................... .....10 Temmuz MEHİL............................................. ........14 Temmuz UMUTLU22.......................................... ....15 Temmuz GULGUN45........................................ ... ....25 Temmuz SUPERİSİ33........................................ . ....28 Temmuz FRİENDLY_84....................................... .....31 Temmuz ............................AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ.............................. ROJDAAA........................................... ..............1 AĞUSTOS SODDOS............................................ ............5 AĞUSTOS (soğan kürü deneyecek) GOLGE_CİCEGİ..................................... ........... 5 AĞUSTOS NİHANCA........................................... ... ..........7 AĞUSTOS SEVOSEVO.......................................... ............9 AĞUSTOS KİDY.............................................. .... ............10 AĞUSTOS SEVDE1............................................ .. .............10 AĞUSTOS HASRETİMSİN....................................... .... ........10 AĞUSTOS MRYM3009.......................................... ...............10 AĞUSTOS ERCELF............................................ ............ ......15 AĞUSTOS MPB............................................... ............. .......23 AĞUSTOS Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.” ***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİİİİNN...MAAŞŞALLAHH günaydınlaaar... beni de listeye ekler misiniz? beklenmeyen kırmızılarımın geliş tarihi 23 ağustos
bir mucize gerek Kayıtlı Üye
herkese merhaba arkadaşlar ercelfçim özellikle sana :)))biraz çok dolaştım ama sonunda buldum konuyu...
bir mucize gerek Kayıtlı Üye
canım benim çok haklısın tedavi olmayınca insan daha az stres oluyor emin ol ben de bu ay sadece incir kürü yapıyorum bugün adetimin 13. günü aslında dünden beri tuvaletimi yaparken ara sıra uzayan kopmayan akıntıyı farkediyorum tsh ım da çok hızlı çalıştığı için erken yumurtlamış olabilirim ama dün akşam eşim biraz rahatsızdı bi kırgınlığı vardı hep yattı ben de bişey diyemedim bu sabah yine uzayan akıntı var inşallah bu akşam birlikte olucaz kısmetse bi aksilik çıkmazsa:) doktordan randevu almaya çalışıyorum geç bile kaldım yarım 14. günüm baktırmak istiyorum hazır bünyede ilaç yokken bu şekilde yumurta gelişimi oluyo mu diye. ayrıca benim ilk gebeliğimde de döllenme olduktan sonra kalçamdan bacağıma kadar inen sancı oluyodu yine oluyo dün akşam da oldu belki de hamiş kalmışımdır çoktaan :)
inşallah şekerim ...
inşallah cnm ben bu ay ilk defa kullanıyorum, pek umudum yok ama içimde nedense sebebini bilmediğim bi sevinç ve heyecan var
Nasılsınız arkadaşlar ben çok rahatım geçen ay doğru dürüst adet olmadım ve ondan sonra dr a gitmedim ve birkaç ayy gitmicemde dünya varmış be gün say adet günü bekle yok şu gün bunu yap çok sıkılmıştım hayırlısı olsun verecek olan allah öylede verir böylede verir yeni hamiş yok heralde hakkımızda hayırlısı neyse o olsun fazla zorlamanın alemi yok..
günaydınlaaar... beni de listeye ekler misiniz? beklenmeyen kırmızılarımın geliş tarihi 23 ağustos
NE KULLANDI.............................. MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ 1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N 2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN 3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN 5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN 6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE 7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE 8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE 9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE 10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE 11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE 12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ 13.SEMA3455:: :::::::::::::::::İLAÇSIZ::hoşgeldinçağatay bebek 14.ROSEM:::::::GONAPHENE ::::::::::hoşgeldin MERT bebek 15.BEYAZ MELEK:::::::::İLAÇSIZ ::::::::::hoşgeldin Öykü bebek 16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 18.MİLKSHAKE :::::::::KLOMEN:::::::::hoşgeldin selin bebek 19.BAŞAK 35:::::::::KLOMEN ::::::::::::hoşgeldin burçinbebek 20.maviş83:::::::::::::KLOMEN :::::::::::hoşgeldin kıvançBebek 21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z 26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN 27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ 28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE 29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN 31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A 38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::: 40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN 42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: ::::::::::::: 45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ 48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 51.26eser26::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::17 ARALIK 2009 elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN 53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek 54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ 55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010 56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010 57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010 58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010 59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010 60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN 61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE 62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN 67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON 68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek 70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ 73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN 74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ 75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN:::::::::::::13 NİSAN::::::::::.Hoşgeldin MELİS bebek 77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ 78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010 79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN 80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK) 81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek 83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı) 84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı) 85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı) 86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu) 87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN 88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN 89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti) 90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::: ::.:...:::KLOMEN ...........hoşgeldin Asila bebek 91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ 92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ 93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN 94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN 95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN 96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN 97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN 98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ 99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme) 100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ 101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ 102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK) 104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek 105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE 106.a&s........................................... ................... bcg 107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek 108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek 109.özemek........................................ ................KLOMEN 110.ceydammm...................................... .............KLOMEN 111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK 112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM 113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek 114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ 115.MAVİYESİL1999................................. ........... 116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM 117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN 118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ 119.DENVİR........................................ .................. 120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN 121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK) 122.KARAKAYA...................................... ............... 123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN 124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN 125.ASYA_DENİZ.................................... ................KLOMEN......08/02/2011....Hoşgeldin DENİZ bebek........ 126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN 127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN 128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ) 129.KUZU84........................................ ..................AŞILAMA......11/11/2011......Hoşgeldin DERİN bebek....... 130.DELFİNO....................................... ...................İLAÇSIZ 131.ESİLA_TR...................................... .... ............. 132.AYSİMA04...................................... ..................İLAÇSIZ 133.BSBİRKİN...................................... .................... 134.ECEİREMNUR.................................... .................. 135.BETUS19....................................... ....................serophene.............21.04.20 11.......Hoşgeldin ÖZAY bebek 136.MASAL07....................................... ....................KLOMEN 137.YAKAMOZZZ33................................... .................KLOMEN 138.DEFHNE........................................ ......................KLOMEN 139.MELİKE_ECESUU................................. ..................SEROPHENE 140.ZAZEZ......................................... .......................KLOMEN 141.GAMZELİKİZ.................................... ..................... 142.EXORCİST_TREX................................. ..................serophene 143.SMALLANGEL.................................... ....................AŞILAMA 144.MASAL800...................................... .....................KLOMEN 145.MİNİMİNİ...................................... .......................KLOMEN 146.FATMA0000..................................... .....................İLAÇSIZ 147.PRETTY9217.................................... .....................SEROPHENE 148.BERRANUR...................................... ......................SEROPHENE 149.SWCNPRLK...................................... ......................KLOMEN 150.GULAYKORKMAZ.................................. ...................KLOMEN...................3 EYLÜL 151.AKTASOZLEM.................................... .....................KLOMEN....................İKİ Zİ OLACAK 152.TİİN.......................................... ...........................KLOMEN 153.DESS.......................................... ..........................KLOMEN (ilk ayında hamile kaldı)..14 EYLÜL 154.DUYGUCANDAN................................... ....................KLOMEN 155.MOONTORRENT................................... ....................KLOMEN...................İKİZİ OLACAK 156.OZLEMNİSANDOĞAN............................... ..................İLAÇSIZ (2 ay önce klomen kullandı) 157.RABBİSS....................................... ..........................SEROPHONE ve OVİTRELLE (ilk ayında hamile kaldı) 158.DRGKS......................................... ...........................SEROPHENE ve PREGNYL (ilk ayında hamile kaldı) 159.PNR30......................................... ..............................KLOMEN 160.NALAN86....................................... ............................KLOMEN 161.YORGUNGONUL................................... .........................KLOMEN 162.SİMİRAMİS..................................... .............................KLOMEN (İlk ayında hamile kaldı) 163.FEYZAKT....................................... .............KLOMEN 164.HAGAM......................................... ............ KLOMEN (İlk ayında hamile kaldı) 165.CANOCAN85..................................... ..........(1 ay önce klomen kullandı) 166.SERSELO....................................... ..............İLAÇSIZ 167.ASKTUTKUNU.................................... .........SEROPHENE 168.İLKAYCOCUK.................................... ...........KLOMEN 169.FATMA1986..................................... ...........GONAL F (İkinci aşılamada hamile kaldı) 170.KALBİMİN...................................... ...............İLAÇSIZ (Bir ay önce klomen kullandı) 171.EASS...........KLOMEN+PREGNL Y (İlk ayında hamile kaldı)......8 Ocak 2012 172.PENLOYA.........................KLOMEN (İlk ayında hamile kaldı) 173.GULL.................................Klomen (İlk ayında hamile kaldı) 174.SARİSHEEKER................ Klomen (İkinci ayında hamile kaldı) 175.TUANATAY...................................... ................Klomen 176.MESTANNN...................................... ...............Klomen 177.DONSER........................................ ................tüp bebek 17.ECRİN....................................... .....................Tedavisiz 179.RANA20..............................Klomen (ilk ayında hamile kaldı) 180.BİHTER07...................................... ....Tedavisiz 181.GÖZDE_SZR..................................... klomen(ikizi olacak) 182.UMUTLUYUM 78................................................ klomen 183.MESYA............................. Klomen (ilk ayında hamile kaldı) **************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*************** ....................................TEMMUZ AYI LİSTEMİZ........................... ZNGN.............................................. ........2 Temmuz İZMRLİ............................................ ........4 Temmuz KUZEY1............................................ .......5 Temmuz PATİKLİ........................................... ........7 Temmuz GUNKA............................................. ......10 Temmuz MELEK04........................................... .....10 Temmuz MEHİL............................................. ........14 Temmuz UMUTLU22.......................................... ....15 Temmuz GULGUN45........................................ ... ....25 Temmuz SUPERİSİ33........................................ . ....28 Temmuz FRİENDLY_84....................................... .....31 Temmuz ............................AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ.............................. ROJDAAA........................................... ..............1 AĞUSTOS SODDOS............................................ ............5 AĞUSTOS (soğan kürü deneyecek) GOLGE_CİCEGİ..................................... ........... 5 AĞUSTOS NİHANCA........................................... ... ..........7 AĞUSTOS SEVOSEVO.......................................... ............9 AĞUSTOS KİDY.............................................. .... ............10 AĞUSTOS SEVDE1............................................ .. .............10 AĞUSTOS HASRETİMSİN....................................... .... ........10 AĞUSTOS MRYM3009.......................................... ...............10 AĞUSTOS ERCELF............................................ ............ ......15 AĞUSTOS MPB............................................... ............. .......23 AĞUSTOS DAISIESSS.................................................... .......23 AĞUSTOS Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.” ***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİİİİNN...MAAŞŞALLAHH
ben dün adetime 7 gün kala kan testi yaptım negatif sizce erkenmi yoksa hamilelik olsaydı çıkarmıydı bu ay ilk klomen ve çatlatma iğnemi vuruldum bide listede ismim yok
ben dün adetime 7 gün kala kan testi yaptım negatif sizce erkenmi yoksa hamilelik olsaydı çıkarmıydı bu ay ilk klomen ve çatlatma iğnemi vuruldum bide listede ismim yok
Cnm adet tarihini ver klim seni de..7 gün kala erken bence adetini bikaçgün geçtikten sonra yaptırsan garanti olur cnm..
adetim ağostosun 3 inş hamileyim görmem cevabın için çok saol
NE KULLANDI.............................. MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ 1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N 2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN 3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN 5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN 6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE 7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE 8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE 9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE 10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE 11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE 12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ 13.SEMA3455:: :::::::::::::::::İLAÇSIZ::hoşgeldinçağatay bebek 14.ROSEM:::::::GONAPHENE ::::::::::hoşgeldin MERT bebek 15.BEYAZ MELEK:::::::::İLAÇSIZ ::::::::::hoşgeldin Öykü bebek 16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 18.MİLKSHAKE :::::::::KLOMEN:::::::::hoşgeldin selin bebek 19.BAŞAK 35:::::::::KLOMEN ::::::::::::hoşgeldin burçinbebek 20.maviş83:::::::::::::KLOMEN :::::::::::hoşgeldin kıvançBebek 21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z 26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN 27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ 28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE 29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN 31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A 38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::: 40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN 42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: ::::::::::::: 45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ 48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 51.26eser26::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::17 ARALIK 2009 elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN 53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek 54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ 55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010 56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010 57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010 58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010 59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010 60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN 61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE 62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN 67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON 68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek 70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ 73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN 74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ 75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN:::::::::::::13 NİSAN::::::::::.Hoşgeldin MELİS bebek 77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ 78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010 79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN 80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK) 81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek 83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı) 84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı) 85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı) 86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu) 87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN 88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN 89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti) 90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::: ::.:...:::KLOMEN ...........hoşgeldin Asila bebek 91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ 92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ 93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN 94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN 95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN 96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN 97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN 98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ 99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme) 100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ 101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ 102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK) 104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek 105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE 106.a&s........................................... ................... bcg 107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek 108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek 109.özemek........................................ ................KLOMEN 110.ceydammm...................................... .............KLOMEN 111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK 112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM 113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek 114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ 115.MAVİYESİL1999................................. ........... 116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM 117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN 118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ 119.DENVİR........................................ .................. 120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN 121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK) 122.KARAKAYA...................................... ............... 123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN 124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN 125.ASYA_DENİZ.................................... ................KLOMEN......08/02/2011....Hoşgeldin DENİZ bebek........ 126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN 127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN 128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ) 129.KUZU84........................................ ..................AŞILAMA......11/11/2011......Hoşgeldin DERİN bebek....... 130.DELFİNO....................................... ...................İLAÇSIZ 131.ESİLA_TR...................................... .... ............. 132.AYSİMA04...................................... ..................İLAÇSIZ 133.BSBİRKİN...................................... .................... 134.ECEİREMNUR.................................... .................. 135.BETUS19....................................... ....................serophene.............21.04.20 11.......Hoşgeldin ÖZAY bebek 136.MASAL07....................................... ....................KLOMEN 137.YAKAMOZZZ33................................... .................KLOMEN 138.DEFHNE........................................ ......................KLOMEN 139.MELİKE_ECESUU................................. ..................SEROPHENE 140.ZAZEZ......................................... .......................KLOMEN 141.GAMZELİKİZ.................................... ..................... 142.EXORCİST_TREX................................. ..................serophene 143.SMALLANGEL.................................... ....................AŞILAMA 144.MASAL800...................................... .....................KLOMEN 145.MİNİMİNİ...................................... .......................KLOMEN 146.FATMA0000..................................... .....................İLAÇSIZ 147.PRETTY9217.................................... .....................SEROPHENE 148.BERRANUR...................................... ......................SEROPHENE 149.SWCNPRLK...................................... ......................KLOMEN 150.GULAYKORKMAZ.................................. ...................KLOMEN...................3 EYLÜL 151.AKTASOZLEM.................................... .....................KLOMEN....................İKİ Zİ OLACAK 152.TİİN.......................................... ...........................KLOMEN 153.DESS.......................................... ..........................KLOMEN (ilk ayında hamile kaldı)..14 EYLÜL 154.DUYGUCANDAN................................... ....................KLOMEN 155.MOONTORRENT................................... ....................KLOMEN...................İKİZİ OLACAK 156.OZLEMNİSANDOĞAN............................... ..................İLAÇSIZ (2 ay önce klomen kullandı) 157.RABBİSS....................................... ..........................SEROPHONE ve OVİTRELLE (ilk ayında hamile kaldı) 158.DRGKS......................................... ...........................SEROPHENE ve PREGNYL (ilk ayında hamile kaldı) 159.PNR30......................................... ..............................KLOMEN 160.NALAN86....................................... ............................KLOMEN 161.YORGUNGONUL................................... .........................KLOMEN 162.SİMİRAMİS..................................... .............................KLOMEN (İlk ayında hamile kaldı) 163.FEYZAKT....................................... .............KLOMEN 164.HAGAM......................................... ............ KLOMEN (İlk ayında hamile kaldı) 165.CANOCAN85..................................... ..........(1 ay önce klomen kullandı) 166.SERSELO....................................... ..............İLAÇSIZ 167.ASKTUTKUNU.................................... .........SEROPHENE 168.İLKAYCOCUK.................................... ...........KLOMEN 169.FATMA1986..................................... ...........GONAL F (İkinci aşılamada hamile kaldı) 170.KALBİMİN...................................... ...............İLAÇSIZ (Bir ay önce klomen kullandı) 171.EASS...........KLOMEN+PREGNL Y (İlk ayında hamile kaldı)......8 Ocak 2012 172.PENLOYA.........................KLOMEN (İlk ayında hamile kaldı) 173.GULL.................................Klomen (İlk ayında hamile kaldı) 174.SARİSHEEKER................ Klomen (İkinci ayında hamile kaldı) 175.TUANATAY...................................... ................Klomen 176.MESTANNN...................................... ...............Klomen 177.DONSER........................................ ................tüp bebek 17.ECRİN....................................... .....................Tedavisiz 179.RANA20..............................Klomen (ilk ayında hamile kaldı) 180.BİHTER07...................................... ....Tedavisiz 181.GÖZDE_SZR..................................... klomen(ikizi olacak) 182.UMUTLUYUM 78................................................ klomen 183.MESYA............................. Klomen (ilk ayında hamile kaldı) **************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*************** ....................................TEMMUZ AYI LİSTEMİZ........................... ZNGN.............................................. ........2 Temmuz İZMRLİ............................................ ........4 Temmuz KUZEY1............................................ .......5 Temmuz PATİKLİ........................................... ........7 Temmuz GUNKA............................................. ......10 Temmuz MELEK04........................................... .....10 Temmuz MEHİL............................................. ........14 Temmuz UMUTLU22.......................................... ....15 Temmuz GULGUN45........................................ ... ....25 Temmuz SUPERİSİ33........................................ . ....28 Temmuz FRİENDLY_84....................................... .....31 Temmuz ............................AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ.............................. ROJDAAA........................................... ..............1 AĞUSTOS HAZAN4....................................................... ....3 AĞUSTOS SODDOS............................................ ............5 AĞUSTOS (soğan kürü deneyecek) GOLGE_CİCEGİ..................................... ........... 5 AĞUSTOS NİHANCA........................................... ... ..........7 AĞUSTOS SEVOSEVO.......................................... ............9 AĞUSTOS KİDY.............................................. .... ............10 AĞUSTOS SEVDE1............................................ .. .............10 AĞUSTOS HASRETİMSİN....................................... .... ........10 AĞUSTOS MRYM3009.......................................... ...............10 AĞUSTOS ERCELF............................................ ............ ......15 AĞUSTOS MPB............................................... ............. .......23 AĞUSTOS DAISIESSS......................................... ........... .......23 AĞUSTOS Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.” ***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİİİİNN...MAAŞŞALLAHH
Hadi ya ne güzel inş..Belirtilerin varmı peki?
ayağa kalkınca başım dönüyo iki gündü açayıp ağrılarım vardı bu gün iyiyim
İnş hamilesindir cnm senin de gününe az kalmış bu bekleyiş de çok heyecanlı yaa..
Son düzenleme: 27 Temmuz 2011
Merhaba kızlar, uzun zamandır sitedeyim ama konuları sürekli olarak takip etmiyrm. çalıştığımdan dolayı. ama bu bebek işine bende girince bugün irdeledim birazcık
2009 kasımda evlendim ve bebiş düşünüyrz. e yaş 26 oldu. hiç değilse 1. yi yapalım dedik :) bu ay tatile çıktık eşimle ve tatili yumurtlama dönemime denk getirdim
herşey planlı programlı oldu ama bakalım. adetim ayın 7 si idi. 18 inde izne çıktık. 23 ünde döndük. sana sorum şu cnm; hemen 1 haftada baş dönmesi filan oluyormu? yada belirtiler ne zaman oluyor. eğer hamileysem sanırım 1 haftalık filan hamile oluyrm..ağustosun 5 i adetim..çk heycanlıyım
geçen bi hastaneyi aradım. kan testinde kaç günde çıkar dedim. adetinizden ne kadar geçti dedi
ıııı şey ya daha geçmedi dedim
çk sabırsınız dedi ve konuşmasına gülerek devam etti dr hn
hiç değilse adete 1 hafta kala yaptır dedi ama çatlicam çk heycanlıyım yaaaaaa
bu arada inş gözünaydında deriz cnm.. dualarımız bütün bebiş bekleyenler içinnn...