- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
bilmemki bi aptallık ettim eczaneden test aldım yaptım :)) tabi bişi çıkmayınca sanırım bu ay kestim ümidi ...da cok war ümidini yitirme cnm hayırlısı olsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmemki bi aptallık ettim eczaneden test aldım yaptım :)) tabi bişi çıkmayınca sanırım bu ay kestim ümidi ...da cok war ümidini yitirme cnm hayırlısı olsn
bilmemki bi aptallık ettim eczaneden test aldım yaptım :)) tabi bişi çıkmayınca sanırım bu ay kestim ümidi ...
9 gn war adetine da cıkmz bn bile adetm 3 gn gct bgn test yptm ngtf cıktı bana bile da erkn ddler eltim 1.5 aylk hmle oda adeti 7-8 gn gectktn sonra belli old.söledi.yani bekle cnm acele etme hayırlısı olur inş.
haklısın aslında zten bide bizim pko var tabi dzüensizde nezamn olcada belli değil :)) heyecan yaptım heralde.. bide yani ytam bilmiyorum test için doğru zmana ne zaman hiç doktorumada sormadım ...
bak cnm bugn baya arastırm idrar için adetten 7 gcmesi gerekiyo kanda yine 7 ile 9 gn cnkü yumurta catlamsndan adet tarhne kadar 14-15 gn geciyo ve adet olmsn 1 hafta bkle o zmn tplm 3 hfta oluo o zmnda büyük bir ihtimallede cıkıyor
selamlarrr....
son 6 günüm :) ama regl olcam hissediyorummmm sinirlerim tepemde çünküüüü
günaydın kızlar nasılsınız?? dün iğnemi vuruldum çalışmalara devam yumurtaların çatladığını nasıl anlayabilirimm??Birde doktor pazartesi salı perşembe ilişki dedi çarşambayı atladı neden acaba sizce çarşambayıda mı değerlendirsek? çok heyecanlıyım inşallah sonuç güzel olurr.
Günaydın cnm..İğneden 32 saat sonra ilişkiye başlanmasını söylüyolar..Pazartesi demesinin nedeni içerde önceden spermin bulunması için, salı tam zamanı oluyor ztn ilişki anında kasıklarında ağrının olması lazım bu çatlamak üzere olduğu anlamına gelir.. nezaman ilişkide ağrı hissetmezsen çatlamış artık demektir..Çarşamba ilişki istememesinin nedeni de spermlerin daha kalitesi olması için drum öyle demişti..Bana da senin gibi vermişti ilişki günlerimi ama kimisine de 5 gün üstüste ilişki diyolar..Belli olmuyor yani cnm..
Anladım canım çok sağol açıklaman beni rahatlattıı.İNŞ bu ay hamile kalırız hep birliktee:))
Amiiiiiinnn cnm inşş.... 8 Ağustos evlilik yıldönümümüz inş eşime güzel bi sürpriz yapabilirmmmm..:97:
İnşallah hamile kalırsın canımmm:) en güzel hediye olurrr evliliğinize.Bu arada sen de mi klomen ve çatlatma iğnesi kullandın??
rojdacim insallah hamilesindir umitsizlige kapilma umarim bebisin gobisindedirrrr.....
arkadaslar yarin igne gunum dua edin banada lutfen kaliteli yumurtam olmustur insallah bal tarcin corek otu yedim bu ay bakalim faydasi olmusmu arada bi incir suyu ictim cok merak ediyorum acaba kac yumurtam olmusturr....:97:
Günaydınlarrrrrrrrrr
yok canım yaaa adet belirtilerim başladı
inş.kaliteli bol bol yumurtan olmuştur hadi hayırlısı
günaydınnn tatlımmmmm
Adet belirtilerin başladı demek inş öyle sanıyorsun da tersi çıkar :)) Aslında benim de bu ay sonu adetim ama adetlerimde düzensizlik olduğu için 40 günü bile bulabilir ((
benimkide ya 31 inde yada 1 inde bişey kalmadı.adetlerim düzenli 28-29 günde bir oluyorum.perşembe doktora gitmeyi düşünüyorum tatile çıkyo doktorum bi aklım git diyo bi aklım 1 ay ara ver tedaviye diyo karmaşığım bu ara.