- 19 Haziran 2011
- 287
- 0
o normaldir cnm bendede var 1 hafta gectiyse bence bi dene sansini belki cikar boyle beklemektense ama yinede sen bilirsin....
offff delircm ya cıkmasssa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o normaldir cnm bendede var 1 hafta gectiyse bence bi dene sansini belki cikar boyle beklemektense ama yinede sen bilirsin....
offff delircm ya cıkmasssa
çok uykm warrrrrrrrrr
mrb cnm benimde bugün adet günüm ve bende henüz olmadım. bende bilmiyorum. yani kelin merhemi olsa kendine sürermiş. benim kide o hesap karnım bazen ağrıyor bazen hiç bişe yok. inş. hamileyizdir demekten başka elimden gelen bişe yok. ateş ölçmüyorum ama ölçenlerden duyduğum sadece sabahki derece önemli
adet oldun mu cnm
cnm dün konuştuk ya oldum diye sen tutturursun inş. demiştim.adet oldun mu cnm
cnm dün konuştuk ya oldum diye sen tutturursun inş. demiştim.
benim prolaktin hormonu yüksek herhalde bir haftadır göğüslerim ağrıyor.
Benimde 15 gn gun once 10 haftalik bebegimin kalbi durdu ilacla dusurduler su anda adetimi bekliyorum adetten sonra iki ay bekleyip calismalara basliycam ins elevit icicem 3 ay boyunca ve 3. Adette klomen kullanicam ins bebegime tez vakit kavusurum ,daha once klomen kullandim hamile kalamadim gecen sene eylulde, nisanda hamile kalmistim klomensiz bu sefer ins olur
merhabalar..ben bu ay klomen kullandım.bugün adetim geldi ama çok az..klomenin böyle etkisi olur mu..hamile değilimdir..sabah test yaptım evde negatif..üstüne görme de deildir heralde..sabah ısım da düşük çıktı..klomenin adeti azaltıcı etkisi olabilir mi..bunu yaşayan oldu mu acaba...cevap yazarsanız sevinirim..tşkler.
cevapladığın için sağol yasemin..ama bende genelde ilk gün normal olur da o yüzden sordum..mutlaka klomenin etkisidir diye düşündüm...bazılarında adet gecikmesi yaşanıyor da..bu arada sen de test yapsana meraktan kurtulursun..ev testi yapmıosan kan testi yap
ay amin inş.allah isteyen herkese nasip etsnsen bilirsin tabii.inşallah hamilesindir...
adet gunun gecti bence daha fazla meraklanma cikar kan testinin ustunden kac gun gectii????
cnm senn hamile kaldğnda belirtilerin nelerdi yazarsan sewinirim bnm adetm 2 gn gectide bazı belirtilerim war