- 15 Ocak 2011
- 2.378
- 0
süper bence 22 mm en ideal boyut kaçıncı günün
çok sağol canım benimm
bugün 13. günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yardımınıza ihtiyacım varrrrrrrrrr:)))))))
2 ağustos evlilik yıl dönümümüz ve ne alacağımı bilmiyorum parfüm aldım takım elbise aldım saat sevmiyo kıravat çok var ya delirecem ne alayımmmmmmmmmm
kızlar nslsnz napıonuz... ya benim ilişkiye grnce ksıklarıma karnıma sancı grio da önce yumurtlma gnmde olurdu acaba nden olmuş olblr ve hala mde bulantısı kasık ağrısı devm edio
canım malesef adet olcaksın çünkü benim de geçen ay da olmuştu ben de hamilelikten süphelenmiştim ama adetim gelmişti
kramp ve sancı şeklinde dimi canım :26::26:
sadece sancı girio cnm adet mi olcm diosun
valla canım benim öyle olmuştu ama herkeste aynı olcak diye bişey yok canım inşş gelmez canım
bakalm inş.gelmz cok streslym cumarts hm a.öğrtm snavlarm war hmde adet olup olmayacğmı cook merk ediorum
canım çok kasma kendini streste yapma bence çünkü bütün hormonlarını etkiliyo bi yandan adetinin gelmesi iyi canım yeni aya başlarsın hiç olmazsa belirsizlikten kurtulursun buda iyi bişeydir bence ben bazen adetim geldiğimde sevinirim bile çünkü benim için yeni bi ay başlıyo ve bebeğin olması için adetin gelmesi gerek canım iyi düşün ki iyi şeyler olsun
ne kadar çok insan var ilaçlarla adet görüyo yine rabbime şükürler olsun
harıkasın ya inan böyle duşunmen
çok güzel
sağol canım benim
zırıl zırıl ağlasan da sızlasan da bi faydası yok ki iyi olmaya iyi düşünmeye mecburuz canım hayatı kendimize zehir etmeye gerek yok su akar yolunu bulur
canım çok tebrik ederim canım rabbim bi ömür mutluluğunuzu daim etsin canım inşş en yakın zaman da bebeğinize de kavuşurusunuz
canım bence aldıkların çok güzel eminim eşin de çok beğenip memun kalacak
dün akşam nihanın yazdığı mesaj beni çok etkiledi okadar olumlu ve güzel yazmışki elindeki herşeyle okadar huzur dolu olmayı biliyorki hakkımız almak için mücadelee edelim mutluluk ve huzur haklarımızı koruyalım :)