- 9 Ağustos 2010
- 333
- 0
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
friendly canım sanırım sen ilgileniyorsun listeyle benim tarihi 5 ağustos olarak kaydedermisin sana zahmet...
friendly canım sanırım sen ilgileniyorsun listeyle benim tarihi 5 ağustos olarak kaydedermisin sana zahmet...
kızlar merhaba sizlere birsey sormak istiyorum dün aksam ilişki sonrası bende kanam oldu adetimin 14.günü
neden olabilir acaba doktorumu aradım ameliyattaymıs ilk kez basıma geliyor ve cok korktum bilgisi olan varsa cevap versin
çok sevindim canım maşallah Allah nazarlardan saklasın ...
canım cvb için çok teşk:81::81::81: denemeye başlayayım bende inşşş bana da bi fayadsı olur
bu ara da canım başın gelene çok üzüldün allah sabır versin gerçekten sözün bitti yer inşş rabbim bundan sonra hayırlısını nasip eder...benim de senin gibi tek tumurtam var sol da dış gebelik sonrası sağ yumurta iptal oldu
rabbim yeter ki nasip etsin ister çift ister tek hiç farketmez hayırlısını versin yeter
Geçmiş olsun cnm Allah inş bidaha bu acıyı yaşatmaz sana ve tüm bebek isteyenlere..Allah çabalarımızın karşılığı er yada geç verir inş hayırlısıyla..
selam arkadaslar ben geldim yine.........
bugun adetimin 12. günü 1 tane 19 mm lik yumurtam 3 tanede kücük varmis dr. yarin ve persembe de gel tekrar ultrasonda bakalim dedi ben bu ay clomene 6. baslayip 5* 1 aldim sizlerde de kücük yumurtaciklarda buyume oldumu
selamlarr...
bugün klomende son günüm yarın doktora gidiyorum.geçen ay klomen kullandığımda kasık ağrılarım olmuştu bu sefer hiç bişey olmadı.büyümedimi acaba:26:
bu ay daha rahatım fazla takmıyorum geçen sefer çok heyecanlı ve gergindim.inşşalh gelir bebişlerimiz biran önceeee
Slm cnm hoşgeldin olumsuz düşünme gelişmiştir de belki artık bünyen ilaca alışmıştır..Yrn inş koca koca yumoşun olmuşturr..
slm bayanlar..
ya bişey sormak istiyorum.4 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum.1 ay oldu bırakalı.daha adet görmedim.Normalde Yarın adet olmam gerekiyor.sizce hapı bırakınca hemen hamile kalabilirmiyim?bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
slm bayanlar..
ya bişey sormak istiyorum.4 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum.1 ay oldu bırakalı.daha adet görmedim.Normalde Yarın adet olmam gerekiyor.sizce hapı bırakınca hemen hamile kalabilirmiyim?bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
yanlış bilmiyorsam doğum kontrol hapının etkisi bir süre daha sürüyormuş.
Evet ben de öyle duymuştum ama direk bırakıp hamile kalanlar da var cnm..Bünyeden bünyeye de değişiklik gösterebilir..Ceket atıp hamile kalan cinstense neden olmasın Bi biz öyle olamadık