JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı
alternatifine göz atın .
Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler
rabbim sana emanetizz Kayıtlı Üye
bu tahlili kendiniz mi istiyorsunuz yoksa drr. u yapmak geregi duyuyor aciklayabilirmisin hangi gun yapiyon
doktor istiyor canım adetin 21. günü yapılması gerekiyor benım doktorum istedi ama suan izinde burda yok
merhaba arkadaşlar aşılama yaptıran arkadaşlar hangi yolu izlediniz bilgi verirseniz sevinirim?bu ay aşılama düşünüyorum?
adet oldum herzaman ki gibi artık bıktım uğraşmaktan hiç olmayacakmıs gibi geliyor tam 1 yıl oldu bu bır yıl boyunca her ay dr da her ay takıpteydım ama nasip değilmiş çok sıkıldım stres oldum rahat olamıyorum aslında kendimi motive etmeye calısıyorum sağlıklıyım mutluyum diye ama kafam hep bu konuda aslında bariz bir neden bile yok sundan dolayı olmuyor diye ne eşimde ne de bende iyice kilo aldım şiştim yumurtalıklar bile çalışmamaya başladı benimle foruma baslayanlar hamile kaldı gitti ben hala uğraşı içindeyim her ay beklemek birde geç adet oluyorum 40 gün beklemek işkence gibi iğne tedavisine baslayacağım ama heyecan kalmadı isteksiz bir biçimde ne zor şeylermiş ama anlıyorum artık benım gibi bekleyenleri eskiden cocuğu olmayan insanları duyunca önemsemezdim şimdi çok iyi anlıyorum çok zor üzücü yıpratıcı olduğunu sabırsızım işte hemen olsun istiyorum bu arada 10 temmuz yeni tarihim oh be içimi doktum:44:
merhaba arkadaşlar aşılama yaptıran arkadaşlar hangi yolu izlediniz bilgi verirseniz sevinirim?bu ay aşılama düşünüyorum?
her kişinin ve dr un tedavisi farklı benım klomen kullandım 5. gun basladım 5 gun 1 tane içtim 16. gün 24 mm yumurtam vardı 17. gün asılama oldu yani anlıyacağın ne iğne ne de çatlatma iğnesi benım akıllı dr um boyle asılama yaptı aslında 3. gun iğneye baslayıp yumurta gelişince çatlatma iğnesi olup 36saat sonra asılma olması gerekiyormus bu ay oyle olacak inşallah yarın dr tedaviye baslıyorum tecrubelerimi paylasırım..
slm kızlarr bende bu ay klomen kullandım bugun progestron tahlılı yaptrdım 1.87 cıkktı doktorum izinlii sizce durum nedır nasıldır yardımcı olrmusunuz
arkadsım senı üzmek istemem ama pregesteron 21. gun 10 un üzerine olduğu zaman yumurta gelişip çatladığını 15in üzerinde olduğu zaman ise çok kaliteli yumurta oluşup çatladığını gösterir dedi benım dr um benım bu sekılde olduğu zaman yumurta buyumedı ve çatlamadı yanı yumurtlama olmamıs bu ay demek ama eğer yumurta geç buyur çatlarsa 21. gunden sonra olabılır ama pregesteronum ne zaman boyle cıksa ben 40 gune yakın adet oldum..
iğne tedavisiyle hamile kalan bi arkadaşım vardı inş. sende kalırsın.ewet canım hsg den sonra kasıklarda ağrı olur ona bağlıdır muhtemelen..benim buay da tutmadım 4.klomen artık son 3 ay ara vericez..sabah doktorumla konuştumiğne tedavisi vericekti istemedim azcık ara vermek istiyorum..
guzel dileğin için teşekkür ama ben adet oldum bugun eğer eşinde ve sende bir problem varsa tedavine ara verme derim beklemek çok zor gercekten zaman geçince daha yıpratıcı oluyor ama denemelere yenı basladıysan zamanın var kendiliğinden olması için bekleyebilirsin..
adet oldum herzaman ki gibi artık bıktım uğraşmaktan hiç olmayacakmıs gibi geliyor tam 1 yıl oldu bu bır yıl boyunca her ay dr da her ay takıpteydım ama nasip değilmiş çok sıkıldım stres oldum rahat olamıyorum aslında kendimi motive etmeye calısıyorum sağlıklıyım mutluyum diye ama kafam hep bu konuda aslında bariz bir neden bile yok sundan dolayı olmuyor diye ne eşimde ne de bende iyice kilo aldım şiştim yumurtalıklar bile çalışmamaya başladı benimle foruma baslayanlar hamile kaldı gitti ben hala uğraşı içindeyim her ay beklemek birde geç adet oluyorum 40 gün beklemek işkence gibi iğne tedavisine baslayacağım ama heyecan kalmadı isteksiz bir biçimde ne zor şeylermiş ama anlıyorum artık benım gibi bekleyenleri eskiden cocuğu olmayan insanları duyunca önemsemezdim şimdi çok iyi anlıyorum çok zor üzücü yıpratıcı olduğunu sabırsızım işte hemen olsun istiyorum bu arada 10 temmuz yeni tarihim oh be içimi doktum:44:
10 ağustos pardon..
arkadsım senı üzmek istemem ama pregesteron 21. gun 10 un üzerine olduğu zaman yumurta gelişip çatladığını 15in üzerinde olduğu zaman ise çok kaliteli yumurta oluşup çatladığını gösterir dedi benım dr um benım bu sekılde olduğu zaman yumurta buyumedı ve çatlamadı yanı yumurtlama olmamıs bu ay demek ama eğer yumurta geç buyur çatlarsa 21. gunden sonra olabılır ama pregesteronum ne zaman boyle cıksa ben 40 gune yakın adet oldum..
kendı doktorum suan burda degıl zaten ben acildeki doktora gösterım oda baktı bu degerlere göre yumurtlama olmus olması lazım dedi bilmiorum bi önceki tahlılde 1.60 tı sımdı 1.87 bılemedımki :)
canım sen hasta oldun mu ??anlamadım ben göremedimde neden bunaldın??
Canım ben geçen salı ilaçsız adet oldum diye sevindim fakat birtürlü kanamaya dönüşmedi dr a gittim gebelik yok kistte yok anlamsız saçma sapan bişe işte ve bu ay kanamam olmadı diye klomensiz geçecek öyle işte..
bebişlerimizz gelmek için neden bizi bu kadar uğraştırıokiii
canım çok sewindim hadi bakalım bu ay gelir inş bebişşşşşşş..... canım kendini fazla üzüp yıpratma demesi kolay tabi diyeceksin ewet ama bak herşeyin bi wakti zamanı war elbet sende birgün anne olcaksın RABBİM büyük şuan bi imtihandasın sabırlı ve umutlu ol .... şuan ağlamak seni rahatlatacaksa ağla içini boşalt ama yıpranma ki bebeğin seni daha çabuk bulsun......
cnm benim üzülme ben size öyle dua ediyorumkiiii rabbim hepinize nasip edicek yılmayın ne olur....her ayın size yeni um ut olduunu düşünün ben öle düşünürdüm ve rahatlardım....
Cnm ya böyle yapma içine de atma. bak bizler de burdayız burası olmasa naparız kime bukdr rahat anlatırız dertlerimizi ve bizi bizden başka kim anlayabilir..Emin ol Allah er ya da geç bizlere de bu mutluluğu yaşatıcak sadece sabret ve Allah'a güven..Şimdi üzülüyosun belki ama Allah bizim için hayırlısını ve doğru zamanı muhakkak biliyo ve biz de onu yaşıyoruz..Oyüzden içini ferah tut ve sakın üzme kendini..
Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim dün duygu patlaması yaşadım heralde evet tek çaremiz dua etmek hayırlısı olsun allah emekleribizi boşa çıkarmasın.... Hamile arkadaşlarında ALLAHIM bebeklerini korusun
merhaba kızlar nasılsınız uzun suredır gıremıyordum bazı aksılıklerden dolayı .hamile kalan arkadasları tebrık edıyorum darısı diğer arkadaslara.
mehilcim asılama yaptıracagını yazmıssın hersey ıstedığın gibi olur insallah canım guzel haberlerini bekliyorum kendineiyi bak
Canım ben geçen salı ilaçsız adet oldum diye sevindim fakat birtürlü kanamaya dönüşmedi dr a gittim gebelik yok kistte yok anlamsız saçma sapan bişe işte ve bu ay kanamam olmadı diye klomensiz geçecek öyle işte..
anladım canım hayırlısı olsun sende soğan suyu içsene canım hem içerdeki iltahabı söküp hem yumurtalıkları çalıştırıp hemde adeti düzene sokuyormuş bi dene istersen işe yarar belki...
.......................... NE KULLANDI.......................................... MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ 1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N 2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN 3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN 5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN 6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE 7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE 8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE 9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE 10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE 11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE 12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ 13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek 14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek 15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek 16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek 19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek 20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek 21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z 26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN 27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ 28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE 29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN 31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A 38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::: 40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN 42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: ::::::::::::: 45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ 48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009 52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN 53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek 54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ 55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010 56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010 57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010 58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010 59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010 60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN 61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE 62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN 67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON 68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek 70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ 73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN 74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ 75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN:::::::::::::13 NİSAN::::::::::.Hoşgeldin MELİS bebek 77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ 78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010 79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN 80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK) 81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek 83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı) 84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı) 85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı) 86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu) 87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN 88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN 89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti) 90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::: ::.:...:::KLOMEN ...........hoşgeldin Asila bebek 91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ 92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ 93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN 94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN 95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN 96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN 97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN 98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ 99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme) 100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ 101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ 102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK) 104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek 105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE 106.a&s........................................... ................... bcg 107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek 108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek 109.özemek........................................ ................KLOMEN 110.ceydammm...................................... .............KLOMEN 111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK 112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM 113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek 114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ 115.MAVİYESİL1999................................. ........... 116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM 117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN 118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ 119.DENVİR........................................ .................. 120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN 121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK) 122.KARAKAYA...................................... ............... 123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN 124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN 125.ASYA_DENİZ.................................... ................KLOMEN......08/02/2011....Hoşgeldin DENİZ bebek........ 126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN 127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN 128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ) 129.KUZU84........................................ ..................AŞILAMA......11/11/2011......Hoşgeldin DERİN bebek....... 130.DELFİNO....................................... ...................İLAÇSIZ 131.ESİLA_TR...................................... .... ............. 132.AYSİMA04...................................... ..................İLAÇSIZ 133.BSBİRKİN...................................... .................... 134.ECEİREMNUR.................................... .................. 135.BETUS19....................................... ....................serophene.............21.04.20 11.......Hoşgeldin ÖZAY bebek 136.MASAL07....................................... ....................KLOMEN 137.YAKAMOZZZ33................................... .................KLOMEN 138.DEFHNE........................................ ......................KLOMEN 139.MELİKE_ECESUU................................. ..................SEROPHENE 140.ZAZEZ......................................... .......................KLOMEN 141.GAMZELİKİZ.................................... ..................... 142.EXORCİST_TREX................................. ..................serophene 143.SMALLANGEL.................................... ....................AŞILAMA 144.MASAL800...................................... .....................KLOMEN 145.MİNİMİNİ...................................... .......................KLOMEN 146.FATMA0000..................................... .....................İLAÇSIZ 147.PRETTY9217.................................... .....................SEROPHENE 148.BERRANUR...................................... ......................SEROPHENE 149.SWCNPRLK...................................... ......................KLOMEN 150.GULAYKORKMAZ.................................. ...................KLOMEN...................3 EYLÜL 151.AKTASOZLEM.................................... .....................KLOMEN....................İKİ Zİ OLACAK 152.TİİN.......................................... ...........................KLOMEN 153.DESS.......................................... ..........................KLOMEN (ilk ayında hamile kaldı)..14 EYLÜL 154.DUYGUCANDAN................................... ....................KLOMEN 155.MOONTORRENT................................... ....................KLOMEN...................İKİZİ OLACAK 156.OZLEMNİSANDOĞAN............................... ..................İLAÇSIZ (2 ay önce klomen kullandı) 157.RABBİSS....................................... ..........................SEROPHONE ve OVİTRELLE (ilk ayında hamile kaldı) 158.DRGKS......................................... ...........................SEROPHENE ve PREGNYL (ilk ayında hamile kaldı) 159.PNR30......................................... ..............................KLOMEN 160.NALAN86....................................... ............................KLOMEN 161.YORGUNGONUL................................... .........................KLOMEN 162.SİMİRAMİS..................................... .............................KLOMEN (İlk ayında hamile kaldı) 163.FEYZAKT....................................... .............................KLOMEN 164.HAGAM......................................... ..............................KLOMEN (İlk ayında hamile kaldı) 165.CANOCAN85..................................... ..........................(1 ay önce klomen kullandı) 166.SERSELO....................................... .............................İLAÇSIZ 167.ASKTUTKUNU.................................... ...........................SEROPHENE 168.İLKAYCOCUK.................................... .............................KLOMEN 169.FATMA1986..................................... ..............................GONAL F (İkinci aşılamada hamile kaldı) 170.KALBİMİN...................................... .................................İLAÇSIZ (Bir ay önce klomen kullandı) 171.EASS.......................................... .....................................KLOMEN+PREGNL Y (İlk ayında hamile kaldı)......8 Ocak 2012 172.PENLOYA....................................... ...................................KLOMEN (İlk ayında hamile kaldı) 173.GULL.......................................... .......................................Klomen (İlk ayında hamile kaldı) 174.SARİSHEEKER................................... ...................................Klomen (İkinci ayında hamile kaldı) 175.TUANATAY...................................... ....................................Klomen 176.MESTANNN...................................... ....................................Klomen 177.DONSER........................................ ......................................tüp bebek 178.ECRİN......................................... ........................................Tedavisiz 179.RANA20...................................... ..........................................Klomen (ilk ayında hamile kaldı) 180.BİHTER07...................................... .........................................Tedavisiz 181.GÖZDE_SZR..................................... .....................................klomen(ikizi olacak) 182.UMUTLUYUM 78................................................ ......................klomen 183.MESYA......................................... .... ............. ......................Klomen (ilk ayında hamile kaldı) *****************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR****************** ....................................TEMMUZ AYI LİSTEMİZ........................... KİDY.............................................. .........2 Temmuz ZNGN.............................................. ........2 Temmuz GOLGE_CİCEGİ...................................... ....4 Temmuz İZMRLİ............................................ ........4 Temmuz KUZEY1............................................ .......5 Temmuz PATİKLİ........................................... ........7 Temmuz SEVDE1............................................ .......7 Temmuz GUNKA............................................. ......10 Temmuz MELEK04........................................... .....10 Temmuz SEVOSEVO.......................................... ...10 Temmuz MEHİL............................................. ........14 Temmuz UMUTLU22.......................................... ....15 Temmuz FRİENDLY_84....................................... .....31 Temmuz ............................AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ.............................. SODDOS............................................ ............5 AĞUSTOS (soğan kürü deneyecek) SEVOSEVO.......................................... ............9 AĞUSTOS KİDY.................................................. ............10 AĞUSTOS Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.” ***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİİİİNN...MAAŞŞALLAHH
.......................... NE KULLANDI.......................................... MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ 1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N 2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN 3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN 5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN 6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE 7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE 8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE 9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE 10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE 11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE 12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ 13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek 14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek 15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek 16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek 19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek 20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek 21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z 26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN 27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ 28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE 29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN 31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A 38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::: 40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN 42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: ::::::::::::: 45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ 48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009 52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN 53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek 54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ 55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010 56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010 57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010 58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010 59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010 60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN 61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE 62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN 67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON 68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek 70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ 73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN 74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ 75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN:::::::::::::13 NİSAN::::::::::.Hoşgeldin MELİS bebek 77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ 78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010 79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN 80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK) 81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek 83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı) 84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı) 85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı) 86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu) 87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN 88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN 89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti) 90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::: ::.:...:::KLOMEN ...........hoşgeldin Asila bebek 91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ 92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ 93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN 94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN 95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN 96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN 97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN 98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ 99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme) 100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ 101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ 102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK) 104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS
hoş geldin DORA REVNA bebek 105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE 106.a&s........................................... ................... bcg 107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek 108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek 109.özemek........................................ ................KLOMEN 110.ceydammm...................................... .............KLOMEN 111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK 112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM 113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek 114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ 115.MAVİYESİL1999................................. ........... 116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM 117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN 118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ 119.DENVİR........................................ .................. 120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN 121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK) 122.KARAKAYA...................................... ............... 123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN 124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN 125.ASYA_DENİZ.................................... ................KLOMEN......08/02/2011....Hoşgeldin DENİZ bebek........ 126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN 127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN 128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ) 129.KUZU84........................................ ..................AŞILAMA......11/11/2011......Hoşgeldin DERİN bebek....... 130.DELFİNO....................................... ...................İLAÇSIZ 131.ESİLA_TR...................................... .... ............. 132.AYSİMA04...................................... ..................İLAÇSIZ 133.BSBİRKİN...................................... .................... 134.ECEİREMNUR.................................... .................. 135.BETUS19....................................... ....................serophene.............21.04.20 11.......Hoşgeldin ÖZAY bebek 136.MASAL07....................................... ....................KLOMEN 137.YAKAMOZZZ33................................... .................KLOMEN 138.DEFHNE........................................ ......................KLOMEN 139.MELİKE_ECESUU................................. ..................SEROPHENE 140.ZAZEZ......................................... .......................KLOMEN 141.GAMZELİKİZ.................................... ..................... 142.EXORCİST_TREX................................. ..................serophene 143.SMALLANGEL.................................... ....................AŞILAMA 144.MASAL800...................................... .....................KLOMEN 145.MİNİMİNİ...................................... .......................KLOMEN 146.FATMA0000..................................... .....................İLAÇSIZ 147.PRETTY9217.................................... .....................SEROPHENE 148.BERRANUR...................................... ......................SEROPHENE 149.SWCNPRLK...................................... ......................KLOMEN 150.GULAYKORKMAZ.................................. ...................KLOMEN...................3 EYLÜL 151.AKTASOZLEM.................................... .....................KLOMEN....................İKİ Zİ OLACAK 152.TİİN.......................................... ...........................KLOMEN 153.DESS.......................................... ..........................KLOMEN (ilk ayında hamile kaldı)..14 EYLÜL 154.DUYGUCANDAN................................... ....................KLOMEN 155.MOONTORRENT................................... ....................KLOMEN...................İKİZİ OLACAK 156.OZLEMNİSANDOĞAN............................... ..................İLAÇSIZ (2 ay önce klomen kullandı) 157.RABBİSS....................................... ..........................SEROPHONE ve OVİTRELLE (ilk ayında hamile kaldı) 158.DRGKS......................................... ...........................SEROPHENE ve PREGNYL (ilk ayında hamile kaldı) 159.PNR30......................................... ..............................KLOMEN 160.NALAN86....................................... ............................KLOMEN 161.YORGUNGONUL................................... .........................KLOMEN 162.SİMİRAMİS..................................... .............................KLOMEN (İlk ayında hamile kaldı) 163.FEYZAKT....................................... .............................KLOMEN 164.HAGAM......................................... ..............................KLOMEN (İlk ayında hamile kaldı) 165.CANOCAN85..................................... ..........................(1 ay önce klomen kullandı) 166.SERSELO....................................... .............................İLAÇSIZ 167.ASKTUTKUNU.................................... ...........................SEROPHENE 168.İLKAYCOCUK.................................... .............................KLOMEN 169.FATMA1986..................................... ..............................GONAL F (İkinci aşılamada hamile kaldı) 170.KALBİMİN...................................... .................................İLAÇSIZ (Bir ay önce klomen kullandı) 171.EASS.......................................... .....................................KLOMEN+PREGNL Y (İlk ayında hamile kaldı)......8 Ocak 2012 172.PENLOYA....................................... ...................................KLOMEN (İlk ayında hamile kaldı) 173.GULL.......................................... .......................................Klomen (İlk ayında hamile kaldı) 174.SARİSHEEKER................................... ...................................Klomen (İkinci ayında hamile kaldı) 175.TUANATAY...................................... ....................................Klomen 176.MESTANNN...................................... ....................................Klomen 177.DONSER........................................ ......................................tüp bebek 178.ECRİN......................................... ........................................Tedavisiz 179.RANA20...................................... ..........................................Klomen (ilk ayında hamile kaldı) 180.BİHTER07...................................... .........................................Tedavisiz 181.GÖZDE_SZR..................................... .....................................klomen(ikizi olacak) 182.UMUTLUYUM 78................................................ ......................klomen 183.MESYA......................................... .... ............. ......................Klomen (ilk ayında hamile kaldı) *****************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR****************** ....................................TEMMUZ AYI LİSTEMİZ........................... KİDY.............................................. .........2 Temmuz ZNGN.............................................. ........2 Temmuz GOLGE_CİCEGİ...................................... ....4 Temmuz İZMRLİ............................................ ........4 Temmuz KUZEY1............................................ .......5 Temmuz PATİKLİ........................................... ........7 Temmuz SEVDE1............................................ .......7 Temmuz GUNKA............................................. ......10 Temmuz MELEK04........................................... .....10 Temmuz SEVOSEVO.......................................... ...10 Temmuz MEHİL............................................. ........14 Temmuz UMUTLU22.......................................... ....15 Temmuz FRİENDLY_84....................................... .....31 Temmuz ............................AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ.............................. SODDOS............................................ ............5 AĞUSTOS (soğan kürü deneyecek) SEVOSEVO.......................................... ............9 AĞUSTOS KİDY.................................................. ............10 AĞUSTOS Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semîud-Duâ. Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin. ***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİİİİNN...MAAŞŞALLAHH
selam kızlar benide bu listeye alırmısınız 3.klomen kullanışım bu ay aşılama oldum yani dün
selam kızlar benide bu listeye alırmısınız 3.klomen kullanışım bu ay aşılama oldum yani dün
tabi cnm nezaman adet olucan ona göre eklim seni de?
tabi cnm nezaman adet olucan ona göre eklim seni de?
bende polikistik over var 28 temmuz da ama progestronda kullanacam gecike bilirmiş inş. tutar bugün biraz yoruldum ama rabbim hayırlısıyla bizlere de bebiş verir inş..klomen kullandım ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 9 aydır olmuyor daha önce 1 aylık düşük yaptım 10 ay önce
Son düzenleme: 12 Temmuz 2011
NE KULLANDI.............................. MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ 1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N 2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN 3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN 5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN 6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE 7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE 8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE 9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE 10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE 11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE 12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ 13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek 14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek 15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek 16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek 19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek 20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek 21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z 26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN 27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ 28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE 29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN 31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A 38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::: 40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN 42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN 43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: ::::::::::::: 45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ 48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ 49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009 52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN 53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek 54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ 55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010 56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010 57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010 58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010 59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010 60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN 61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE 62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN 63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN 64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN 67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON 68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek 70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ 73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN 74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ 75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN 76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN:::::::::::::13 NİSAN::::::::::.Hoşgeldin MELİS bebek 77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ 78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010 79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN 80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK) 81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek 83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı) 84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı) 85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı) 86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu) 87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN 88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN 89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti) 90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::: ::.:...:::KLOMEN ...........hoşgeldin Asila bebek 91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ 92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ 93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN 94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN 95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN 96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN 97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN 98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ 99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme) 100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ 101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ 102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN 103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK) 104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek 105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE 106.a&s........................................... ................... bcg 107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek 108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek 109.özemek........................................ ................KLOMEN 110.ceydammm...................................... .............KLOMEN 111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK 112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM 113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek 114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ 115.MAVİYESİL1999................................. ........... 116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM 117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN 118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ 119.DENVİR........................................ .................. 120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN 121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK) 122.KARAKAYA...................................... ............... 123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN 124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN 125.ASYA_DENİZ.................................... ................KLOMEN......08/02/2011....Hoşgeldin DENİZ bebek........ 126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN 127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN 128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ) 129.KUZU84........................................ ..................AŞILAMA......11/11/2011......Hoşgeldin DERİN bebek....... 130.DELFİNO....................................... ...................İLAÇSIZ 131.ESİLA_TR...................................... .... ............. 132.AYSİMA04...................................... ..................İLAÇSIZ 133.BSBİRKİN...................................... .................... 134.ECEİREMNUR.................................... .................. 135.BETUS19....................................... ....................serophene.............21.04.20 11.......Hoşgeldin ÖZAY bebek 136.MASAL07....................................... ....................KLOMEN 137.YAKAMOZZZ33................................... .................KLOMEN 138.DEFHNE........................................ ......................KLOMEN 139.MELİKE_ECESUU................................. ..................SEROPHENE 140.ZAZEZ......................................... .......................KLOMEN 141.GAMZELİKİZ.................................... ..................... 142.EXORCİST_TREX................................. ..................serophene 143.SMALLANGEL.................................... ....................AŞILAMA 144.MASAL800...................................... .....................KLOMEN 145.MİNİMİNİ...................................... .......................KLOMEN 146.FATMA0000..................................... .....................İLAÇSIZ 147.PRETTY9217.................................... .....................SEROPHENE 148.BERRANUR...................................... ......................SEROPHENE 149.SWCNPRLK...................................... ......................KLOMEN 150.GULAYKORKMAZ.................................. ...................KLOMEN...................3 EYLÜL 151.AKTASOZLEM.................................... .....................KLOMEN....................İKİ Zİ OLACAK 152.TİİN.......................................... ...........................KLOMEN 153.DESS.......................................... ..........................KLOMEN (ilk ayında hamile kaldı)..14 EYLÜL 154.DUYGUCANDAN................................... ....................KLOMEN 155.MOONTORRENT................................... ....................KLOMEN...................İKİZİ OLACAK 156.OZLEMNİSANDOĞAN............................... ..................İLAÇSIZ (2 ay önce klomen kullandı) 157.RABBİSS....................................... ..........................SEROPHONE ve OVİTRELLE (ilk ayında hamile kaldı) 158.DRGKS......................................... ...........................SEROPHENE ve PREGNYL (ilk ayında hamile kaldı) 159.PNR30......................................... ..............................KLOMEN 160.NALAN86....................................... ............................KLOMEN 161.YORGUNGONUL................................... .........................KLOMEN 162.SİMİRAMİS..................................... .............................KLOMEN (İlk ayında hamile kaldı) 163.FEYZAKT....................................... .............................KLOMEN 164.HAGAM......................................... ..............................KLOMEN (İlk ayında hamile kaldı) 165.CANOCAN85..................................... ..........................(1 ay önce klomen kullandı) 166.SERSELO....................................... .............................İLAÇSIZ 167.ASKTUTKUNU.................................... ...........................SEROPHENE 168.İLKAYCOCUK.................................... .............................KLOMEN 169.FATMA1986..................................... ..............................GONAL F (İkinci aşılamada hamile kaldı) 170.KALBİMİN...................................... .................................İLAÇSIZ (Bir ay önce klomen kullandı) 171.EASS.......................................... .....................................KLOMEN+PREGNL Y (İlk ayında hamile kaldı)......8 Ocak 2012 172.PENLOYA....................................... ...................................KLOMEN (İlk ayında hamile kaldı) 173.GULL.......................................... .......................................Klomen (İlk ayında hamile kaldı) 174.SARİSHEEKER................................... ...................................Klomen (İkinci ayında hamile kaldı) 175.TUANATAY...................................... ....................................Klomen 176.MESTANNN...................................... ....................................Klomen 177.DONSER........................................ ......................................tüp bebek 178.ECRİN......................................... ........................................Tedavisiz 179.RANA20...................................... ..........................................Klomen (ilk ayında hamile kaldı) 180.BİHTER07...................................... .........................................Tedavisiz 181.GÖZDE_SZR..................................... .....................................klomen(ikizi olacak) 182.UMUTLUYUM 78................................................ ......................klomen 183.MESYA......................................... .... ............. ......................Klomen (ilk ayında hamile kaldı) *****************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR****************** ....................................TEMMUZ AYI LİSTEMİZ........................... KİDY.............................................. .........2 Temmuz ZNGN.............................................. ........2 Temmuz GOLGE_CİCEGİ...................................... ....4 Temmuz İZMRLİ............................................ ........4 Temmuz KUZEY1............................................ .......5 Temmuz PATİKLİ........................................... ........7 Temmuz SEVDE1............................................ .......7 Temmuz GUNKA............................................. ......10 Temmuz MELEK04........................................... .....10 Temmuz SEVOSEVO.......................................... ...10 Temmuz MEHİL............................................. ........14 Temmuz UMUTLU22.......................................... ....15 Temmuz SUPERİSİ33......................................... ....28 Temmuz FRİENDLY_84....................................... .....31 Temmuz ............................AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ.............................. SODDOS............................................ ............5 AĞUSTOS (soğan kürü deneyecek) SEVOSEVO.......................................... ............9 AĞUSTOS KİDY.............................................. .... ............10 AĞUSTOS Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.” ***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİİİİNN...MAAŞŞALLAHH
Son düzenleme: 12 Temmuz 2011