- 2 Haziran 2011
- 1.280
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçen ayda günde 3 kez kullanmıştım.kontrole gittiğimde tedaviye çok iyi cevap vermişsin demişti öyle söyleyince umutlanmıştım ama olmadı işte.ne deyimm inşallahhh
Evet benimde iyiydi yumurtların büyümesinde çatlamasında bi sorun yok Allah'a şükür ama neden döllenmiyo orası bi garipp..Oyüzden ben film çekilcem işte belki tıkanıklık bişeymi var diye...Yrn onuda yaptırcam gerisi Allah Kerim kendi akışına bırakıcam yani..
selam kızlar bişey sormak istiyorum bu klomeni kendiniz mi kullanmak istediniz yoksa doktor mu verdi doktora danışmadan kullanıla bilir mi merak ettim
canım doktor veriyo kendi başına kullanılmıyo diye biliyorum
Evet benimde iyiydi yumurtların büyümesinde çatlamasında bi sorun yok Allah'a şükür ama neden döllenmiyo orası bi garipp..Oyüzden ben film çekilcem işte belki tıkanıklık bişeymi var diye...Yrn onuda yaptırcam gerisi Allah Kerim kendi akışına bırakıcam yani..
çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum ben iğneden sonra çağırmadı doktor beni.sadece çok sancım olmuştu o zaman dedim çatlıyo heralde.inşallah temiz çıkar sonuçların.nereye çektirmeye karar verdin?
slm kızlar öncelikle dilerim Allah hepimizin gönlündekini versin... ben yeni üye oldum yaklaşık 1 yıldır hep burdan sizlerin yazdıklarını takip ediyordum en sonunda bende geldim işte:).. bende 2 yıllık evliyim ama malesef bebiş olmadı dr gittim pko olduğunu söledi ama her hangi bir tedavi başlamadık bırakın ilaç tedavisi bile yok.. bende kan sonuçlarımı laborant şefi birisin e gösterdim ve bu ay kendi kendime klomen kullanmayı düşünüyorum acaba ne olur??? o herhangi bir sorun olmayacağını söledi bide bu arada kendi kendine kullanıp ikiz bebekleri olan 2 kişi tanıyorum off ne yapmalıyım sizce :18:
Çok araştırdım gene bu formdan buldum başka sitelerdende gördümm fındıkzade radyomarı tavsiye ediyolar hep..Özelliği Ağrısız olması ve yeni yöntemlerle yapıyolarmış 330 tlye yapıyolar..oraya gidicem inş dedikleri gibidir..
slm kızlar öncelikle dilerim Allah hepimizin gönlündekini versin... ben yeni üye oldum yaklaşık 1 yıldır hep burdan sizlerin yazdıklarını takip ediyordum en sonunda bende geldim işte:).. bende 2 yıllık evliyim ama malesef bebiş olmadı dr gittim pko olduğunu söledi ama her hangi bir tedavi başlamadık bırakın ilaç tedavisi bile yok.. bende kan sonuçlarımı laborant şefi birisin e gösterdim ve bu ay kendi kendime klomen kullanmayı düşünüyorum acaba ne olur??? o herhangi bir sorun olmayacağını söledi bide bu arada kendi kendine kullanıp ikiz bebekleri olan 2 kişi tanıyorum off ne yapmalıyım sizce :18:
kesinlikleee oraya git.bende orda çektirmiştim ve sana tavsiye etmiştim.inan dedikleri kadar var ben bayan doktora çektirmiştim.sonucu hemen söylüyo zaten hiç beklemiyosun.şimdiden geçmiş olsun
Ay sağol cnm içimi rahatlattın valla..Ben de bayan yapsın niye not düşürdüm Aslında dr bana klomene başlamadan çekilmemi söylemişti ama tırsıyodum bi yer bulamamıştım oyüzden 1 ay klomenle deniyelim demiştim tutmadı oyüzden busefer okdr ilaç almim dedim ve kafamda yer de belirleşince çektirim dedim yrn 2 de çekilcek bakalım..Cnm peki film sonrası kanama fln oluyomu hiç..ilişkiye de 48 saat sonra başlanabilir diye biliyorum doğrumu acaba..
rica ederim.ben çıkışta gezdim bilee :) kanama sadece 1-2 damla oldu orda zaten sana ped veriyolar eve gelince kesilmişti bile.ilişki için bişey demediler ben sordum normal hayatınıza devam edin demişlerdi.ama biz yinede yapmadık.nolur nolmazz diye.
Çok araştırdım gene bu formdan buldum başka sitelerdende gördümm fındıkzade radyomarı tavsiye ediyolar hep..Özelliği Ağrısız olması ve yeni yöntemlerle yapıyolarmış 330 tlye yapıyolar..oraya gidicem inş dedikleri gibidir..