Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsınız ???
UMUTLUYUM78 den haber war mı ben merak ettim inş herşey yolundadır......(AMİNNNNNNNN)
günaydın arkadaşlar
bugün doktorumu arayıp cuma günü için randevu alıcam.cuma adetimin 5.günü.
2.klomen tedavisine başlıcam.glucophage ilacını bırakmıştım dün tekrar başladım hamile kalamadım bari biraz daha kilo vereyim
maraton tekrar başlıyor.inşallah bu sefer olur
canım hakkında hayırlısı olsun inş bu ay güzel haberinle sewiniriz ......
emeklerin boşa çıkmaz inşşşş......
merhaba cnm burdayım şimdi açtım bilgisayarı ama çıkıcam dr gidiyorum .....cok nadir olmakla birlikte silince kahve lekelenmem devam ediyo...sanırım bişeyler yolunda değil bende tekrar dr aradım şimdi ben böyle bekleyemem dedim gel bir muayne edelim dedi...bilmiyorum Allahtan hayırlısını diliyorum benim yapabilicek hiçbişeyim yok çünkü...sende varmı bişey cnm..
merhaba cnm burdayım şimdi açtım bilgisayarı ama çıkıcam dr gidiyorum .....cok nadir olmakla birlikte silince kahve lekelenmem devam ediyo...sanırım bişeyler yolunda değil bende tekrar dr aradım şimdi ben böyle bekleyemem dedim gel bir muayne edelim dedi...bilmiyorum Allahtan hayırlısını diliyorum benim yapabilicek hiçbişeyim yok çünkü...sende varmı bişey cnm..
inşallah bebeğin seninledir canım. bende çatlatma iğnesi olalı 7. günüm bugün.dün akşamdan beri kasıklarım ağrıyo.sende de oldumu ağrı
hamile olmam imkansız canım çünkü kürtajdan sonra daha eşimle hiç birlikte olmadık açıkçası valla ne yalan söyliyim.zaten 20 gün kanamam sürdü sonrasında da eşim korktu daha yeni kürtaj olduğum için mikrop kaparsın vs.. diye birazda işleri yoğunlaştı düğünler dernekler savruluyoruz ordan oraya zaten fırsat olmadı desem gülmezsin dimi:) bir de biz zaten çok bunalmıştık bebek için çok uğraştık dinlenmek ikimize de iyi geldi sanırım.artık adet olmayı bekliyorum zaten.
ne dersin bidahaki ay bomba gibi bi geri dönüş yaparmıyım sence :)))
işte bu özlemle bebek olur desene :)))
çok tebrik ederimmm bu ay çok bereketli hep söylüyorum herkesssssss emeklerinin karşılığını alıyor Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..bana da teyzem adet olunca bana haber ver bitane dua var onu okicam dedi ne ki acaba? değerlerin de iyi maşallah iki katına çıkmış bak ama ay sonu döllenmiş bence çünkü normale göre düşük değerin hemen doktora gitme derim ben biraz belirginleşsin.benim şimdiki aklım olsa apar topar gitmezdim heyecandan tabi.
ben de de çok ağrı olmuştu iğneden sonra, oturup kalkarken bile ağrıyordu sanki karnım patlayacak gibiydi
inşallah bebeğin seninledir canım. bende çatlatma iğnesi olalı 7. günüm bugün.dün akşamdan beri kasıklarım ağrıyo.sende de oldumu ağrı
sonuç ?be kaldın mı peki canım
inş..canım nasıl istiyorum bir bilseniz.. kasıklarımda ağrı yok bu ay nedense..her ay ağrırdı..umutlanmak istemiyorum..kısmet diyorumm :):):)
yok canım maalesef,ilaç iğne kullanınca insan daha çok ümitleniyor ben de bıraktım şimdi ilacı 2 ay dinleneceğim..
inş..canım nasıl istiyorum bir bilseniz.. kasıklarımda ağrı yok bu ay nedense..her ay ağrırdı..umutlanmak istemiyorum..kısmet diyorumm :):):)
Evet mehil cim görüşemiyoruz ama yemin ederimki sabah aklımdan geçirdim seni nasılsın neler yaptın. Kızlar ben çok mutluyum adet oldum neden derseniz yıllar sonra progestan içmeden hemde erken adet oldum hemde ne bel ağrısı ne sancı enteresan bu iyiye işarettir dimi belki yumurtalıklarım çalışmaya başlamıştır.