- 9 Haziran 2009
- 1.729
- 6
Umutlum canım aramıza tekrar hoş geldin, bebek fikrini silsende kafandan bizleri silme canım, bak artık bende bambaşka bir cimcime oldum, bende sildim kafamdan, artık hiç birşeyle uğraşmamaya karar verdim, böyle daha rahatım, adet oldum, beni listeden silebilirsin, yeni listeye eklemeye gelince, ekleme beni canım en azından şimdilik, çünkü yeni tarihimi hesaplamadım, yumurtlama gününü öğrenmemek için. Hangi gün adet olduğumu bile düşünüp hatırlamak istemiyorum şu an. Bıktım gün saymaktan, bıktım beklemekten, eğer olacaksa her koşulda olur, bende oluruna bırakıyorum, eşimle sadece ve sadece istediğimiz zaman beraber olucaz, olursa olur, olmazsa sağlık olsun. Bunlar şu an ki düşüncelerim ve kararlarım, şu an umutsuz ve çok mutsuzum, fikrim değişirmi bilmiyorum ama umarım değişmez çünkü böyle çok rahatım.
cnm üzme kendini herşeyde vardır bir hayır benimde bu ay bişey yok önümüzdeki aylara kısmet etcez inş....
canim benim seni okadar iyi anliyorum ki bu ayin yikimlari biziz. inanirmisin ben esimle 15 yillik bir beraberlikten sonra evlendim cocukluk askimdi hic ayrilmadik yillardir hic birbirimizden vazgecmedik. Ve simdi sirf cocuk yüzünden kötü günler yasiyoruz ikimizde. Gene elele yürüyoruz ama hayatimizda hic olmadigimiz kadar mutsuzuz, suskunuz ve caresiziz. Ben esimle sirf cocugumuz olsunhadi bugünler önemli die zorla istemeden sirtinda onca stresin yükü varken birlikte olmak istemiyordum am aoldum hemde defalarca ve bebek gelene kadar da öle olucak. birgün bunlari yasiyacagimhic aklima gelmezdi.gelmedigi icin ve annemin aklina uydugum icin kendimden nefret ediyorum. Ama elimden bisey gelmiyor. suan cevremde okadar hamile var ki hemen istediklerinde rahatca hamile kaldilar. Hayatlari güllük gülistanlik ama ben burda aylardir oturmus hayatima günesin dogmasini bekliyorum ama olmuyor.Esim de bende cok yorulduk ama yilamiyoruz bile. Cünkü okadar cok istiyoruz kii yilmaya vazgecmeye cesaretimiz bile yooooooooook
kandilimiz mübarek olsun Allah tüm evlat hasreti cekenlere en hayirli en saglikli evlatlar versin en kisa zamanda insallah...
Son düzenleme: