- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 321
mrb kızlar yardımınıza ihtiyacım var bu ay klomen kullandım yumurta gelişti çatladı progestern testim 38 çıktı doktrm çok iyi bi sonuç dedi reglime 5,6 gün kaldı 1 haftaya yakın göğüslerimde büyüme ağrı sızlama var halende devam ediyor ve 3,4 gündürde beyaz akıntım var ve asıl sorum klomenin bu şekilde yan etkileri oluyomu ve ne kadar sürüyo ben klomeni içerken hiç bir rahatsızlığım olmadı reglime 2 haftadan az bi süreyle bu tür belirtiler ortaya çıktı şimdi benim ne düşünmem gerekiyo kafam çok karış bu arada pkoluyum :97: :97:
klomen ilaçları boyle belirtiler yapabiliyormuş canım belirtilere takılma. adet gününü geçince anlarsın tahlilde. ben de pko luyum
kolaylıkla atlatır ve bu ay hamile kalırsın inşallah canımGünaydın arkadaşlar nasılsınız cumanız mübarek dualarımız kabul olsunn... Ben yarın RAHİM FİLMİ çektirecem bakalım ne olacak işler çok yoğun geçmişi okuyamadım yeni hamiş varmı acep...
evet ben de yaşadım,bu kurtaj sonrası devam eden kanamalar insanı cok bunaltıyor "yetmedi mi artık çektiğim" diyesi geliyor insanın.. ama Allah bizim için en iyisini, vücudumuzun nasıl dengeye gireceğini bilir canım.. biraz sabırlı ol.. sonrasında da bu kötü düşünceleri,insanların zırvaladıklarını unut ve eşine sımsıkı sarıl.. aranızdaki sevgi herşeyden önemli.. onu kaybettikten sonra neyin anlamı kalırdı ki? Allah onları başımızdan eksik etmesin.Arkadaşlarım nasılsınız görüşmeyeli sevde, umutlum yazdıklarını okudum çok moralli gördüm sizi hep böyle devam edin inşallah ama o morallerden biraz bana da depolayın çünkü çok kötüyüm ben bu kürtajın etkisini hala atamadım üzerimden yüzümü sivilce bastı kürtajın üstünden 16 gün geçmesine rağmen hala kahverengi lekelenmerim var sinir oluyorum deli olucam belim ağrıyor hep sinirliyim görseniz herkesi terliyorum patlamaya hazır volkan gibiyim her an. hala da devam ediyor az az peçeteye o da bazen sinirleniyorum hala içim temizlenmedi gibi geliyor deliriyorum.eşim bana destek oluyor zaten seksi düşündüğü yok sağlığım daha önemli ama özledik birbirimizi ve ben artık herşey normale dönsün istiyorum anlıyomusunuz ..
şimdi burdan normalde çok sevdiğim ama biraz patavatsız olan teyze kızıma sesleniyorum.seni mi beklicem doğurmak için!sen benim neler çektiğimi biliyomusun ki konuşuyosun.10 yıl sonra korunmayı bıraktığı ay hamile kalan birisi olarak zaten beni anlayamazsın.sende durdun durdun tam bizim çocuk doğurucamız zamanı buldun yeni evlenen benim ayrıca herkes kendi çocuğunu kendi evinde büyütücek.sana ne sanane...
normalde teyzemi de kızını da çok severim ama biraz hasetlikleri vardır herşey önce onlarda olsun isterler oğlundan 1 ay önce oldu düğünüm bekleseydin önce benim oğlum evlenseydi dedi ben 1 yıl olmuş nişanlanalı!
böyle olunca da durum zaten herşeye takıkım bu aralar hasetlendiler gözleri götürmedi düştü bebeğim diyorum görseniz bütün gün kafamda neler kuruyorum...deliriyorum sanırım...oynatmaya az kaldı doktorum nerde?
umutlu22 arkadaşım bence burda kalmak için kendini zorlama ,hamilelikle ilgili herşeyden uzaklaş.. listeyi nasılsa güncelleyen birileri çıkar,zor birşey değil bu.. sürekli hamilelik düşüncesiyle haşır neşir olmak insanı dibe çekiyor.. hayatımızdaki sevdiğimiz insanların kalp atışlarının kıymetini bilip, onlara sımsıkı sarılmak varken; hayatımızda henüz olmayan birine bu kadar vakit ayırmak,onun hayaline sağlığımızı ve mutluluğumuzu heba etmek doğru değil..
"yarın" asla olmayabilir,bugünün kıymetini bilelim kızlar.