canım 19 luk yumoşların bana da ümit veriyor çatlatma iğnemi olduğumda benim de 19 mm di hadi bakalım hayırlısı umuyorum ki bu ay meleğine kavuşucaksın çalışmayı sakın ihmailetme 4-5 gün çalış.
çok geçmiş olsun canım gerçekten tiroid çok sinsi bir hastalık benim dün kürtajdan sonraki ilk kontrolüm vardı doktor muayne etti bir sorun yok dedi göbekten ultrasonla baktı kanamam da bitti çok şükür antibiyotik kullandım iltihap da olmadı.ama şimdi içime kurt düşürdün ben zaten doğuştan tek tüplü ve tek yumurtalıklıyım onlara da bişey olursa ben yaşayamam
kürtajdan sonra nasıl oluyor dış gebelik iyi temizlenmediği için mi içerde parça mı kaldı canım?yoksa yeniden mi hamile kaldığında oldu bilgi verirsen sevinirim.ben doktoruma tiroid yüzünden mi gitti bebek dedim ki benim çok yüksek değil daha 5.2 doktor kontrol altındaki tiroid asla zarar vermez onunla alakası yok dedi.
canım çokk üzüldüm ama sen üzülme olur mu bence doktorunu dinle hemen alma ilaç ya varsa bebek bir de öyle düşün iki gün sonra yine de tekrarla testi derim ben sonra canın yanmasın kendine iyi bak...
canım böyle deme seninki de destek oluyordur yalnız ca çocuk istiyorum deyip seni sıkboğaz etmek istemiyordur eğer öyle davranırsa daha çok strese gireceğini tahmin ediyordur aynen böyledir bak buna emin ol yoksa hangi erkek evliyse ve mutluysa baba olmayı istemez ki içini çürütme sen eğer duymayı bu kadar istiyorsan elbet söylicektir bir gün :)
canım ben de aynı senin gibi telaş yapmıştım ben de iğnemi akşam 5 de vuruldum o akşam ilişki olmasın dedi doktor ertesi güne daha çok sperm kalsın diye ay o ertesi akşam geçmedi bir türlü bir de eşim işten 9 da geldi eyvah 24 saat geçti yumurtam çatladıysa sönüyodur şimdi diye paraladım kendimi eşim geldi nerdeyse kapıda boynuna atlicaktım adamın koş hadi hemen yatağa diyorum görsen ne alemdik yani şimdi gülüyorum :) hiçbişeycik olmaz geç kalmazsınız yumoş çatladığı zaman zaten 12-36 saat arası canlı kalabiliyor illaki yakalarsınız strese sokma kendini eşini de görevmiş gibi yaklaşmaması için rahatlat.umarım meleğin sana gelir bu ay...
benimkisi seninki gibi değil sanırım canım saydığın belirtileri ben de internetten okudum bende böyle şeyler yok zaten senin 59 muş benim sadece sınırın biraz üstünde 5.2 o da 1 aydır ilaç kullanıyorum haftaya ölçüm yaptırıcam düşmüştür inşallah.ama çok sinsi ne kadar zararı var bebeğe bir bilsen seninkinin de kontrol altına alınması çok güzel daha kaliteli bir yaşama ve sağlığa kavuşmuşsun böylelikle.tiroidin her türlüsü kötü aslında evlendiğimde 52 kiloydum şimdi 57 kiloyum 3 senede 5 kilo bu bile normal değil veremiyorum da çok anca yazın 1 kilo o da kış olunca 2 kilo olarak geri dönüyor belki tiroid düzene girince rahatlarım.şimdi sen ne tedavisi oluyorsun ?