canlarım...nasılsınız...pek bi hareketsiz kaldı bu topik ya...şöyle biri hamileyim diye bağırsın da sevinelim...umutlanalım tekrar..ama hemen peşinden nazar dualarını okuyalım hamile kalana...rabbim tamamına erdirsin diye...sevinip te sonradan hayal kırıklığı yaşamak da cok kötü imiş...tecrübe ettik en acı biçimde..ama Allahın hikmetinden sual olunmaz..ama iyiki burdayız..ve iyiki paylaşıyoruz herşeyi..yalnız değiliz..
donser........haberlerini bekliyoruz canım...miniğinin kalp atışlarını duyar duymaz bize de bildir...
sevocum..umutlum..cağlacım....demos...kidy.rana..htcg..mehilcim...umutluyum..ercelf....ve tüm arkadaşlarım...kendinize cok iyi bakın..hepinizi öpüyorum..ve güzel haberler bekliyorum..cok yoğun kırmızılarla başbaşayım bu günlerde...cok karnım ağrıyor...cooookkkkk,,,,
herşeye rağman durmak yok yola devammmm.....
donser........haberlerini bekliyoruz canım...miniğinin kalp atışlarını duyar duymaz bize de bildir...
sevocum..umutlum..cağlacım....demos...kidy.rana..htcg..mehilcim...umutluyum..ercelf....ve tüm arkadaşlarım...kendinize cok iyi bakın..hepinizi öpüyorum..ve güzel haberler bekliyorum..cok yoğun kırmızılarla başbaşayım bu günlerde...cok karnım ağrıyor...cooookkkkk,,,,
herşeye rağman durmak yok yola devammmm.....