- 17 Mart 2011
- 627
- 0
Gönlümüz güzel olsun istiyor tatlıım. Ne demişleer, yora yora, Allah veree. Biz dileyelim isteyelim ki, Rabbim de versin. İNşalllahhh güzel güzel, boy boy çocuklarımız olur.
Ayy akşam yemek yerken eşim işyerindeki arkadaşının karısının hamile olduğunu söyledii. Yaa tamam Allah tamamına erdirsin, ne güzel deee bana da versiin artıık. Bu bencillik mi, kötülük mü bilmiyorum. Ama böyle düşünmeden de edemiyorum. Dün işten eve giderken de bi tanıdığı gördüm, hal hatır sorduk, kızlar nasıl dedim, iyiler, küçük olan hamile dedi. Allahh Allahh sayıyla mı geliyor bunlar benim üstümee. Eşime de böyle diyorum ölüyor bana gülmekteen. Hadi tüp bebek yaptıralım dedim, otur oturduğun yeri hatuncuğuum diyor. Yüce Rabiiim herkesiin, hepimiizin gönlüne göre versin inşallahh. Beni de unutmasıııınnnn
Rabbim herkese nasip etsin canım, bende hamileleri görünce bir tuhaf oluyorum, sabah sabah birtane çıktı karşıma, şişirmiş göbeğini dolaşıyor, içimden nekadar şanslı olduğunun farkındamı acaba diye düşündüm durdum, ama hiç güzel giyinmemişti, eleştirmeden de yapamadım ne yapayım, içimde hep bir hevestir güzel güzel hamile kıyafetleri giyip kasıla kasıla gezmek, kızıma hamileyken sürekli yattım, hiç tadını çıkaramadım, sağlıklı beslenemedim bile, İnşallah Rabbim tekrar hamile kalmayı nasip eder. AMİNNNN
Bazen bende diyorum aşılama tutmazsa tüp bebeğe geçeriz artık diye, olmaz demiyor ama yaşımın 35 olmasını bekleyecekmiş :)
Son düzenleme: