Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar.Ben de aranıza yeni katılanlardanm.1 yıllık evliyiz.Hiç korunmamaıza rağmen hamile kalamadım.Eşim varikosel ameliyatı oldu 5 ay önce değerleri normale döndü.Bende de polistik over var.Süt hormonum da 62, yüksekmiş yani.dostinex kullandım 19 a düştü.Doktor klomen yazdı.Adetimin 5. günü yani dün başladım.30 ekimde kontole çağırdı.Allah herkesin gönlüne göre versin... Gelişmeleri yazarım buraya
Kızlar sizde son durumlar neler? Benim klomendeh hatıra kalan kist gitmemiş tekrar doğum kontrol hapı kullanıyorum. Bakalım bu ay gidermi.ama kafam rahat allah en hayırlı zamanda nasib eder inş
Slm canim bende bir yildir evliyim ama daha bebis yok bu ay bende igne pldum insallah tutar yoksa gelecek ay rahim filmi cekilecegim buarada adanadanmisinMerhaba arkadaşlar.Ben de aranıza yeni katılanlardanm.1 yıllık evliyiz.Hiç korunmamaıza rağmen hamile kalamadım.Eşim varikosel ameliyatı oldu 5 ay önce değerleri normale döndü.Bende de polistik over var.Süt hormonum da 62, yüksekmiş yani.dostinex kullandım 19 a düştü.Doktor klomen yazdı.Adetimin 5. günü yani dün başladım.30 ekimde kontole çağırdı.Allah herkesin gönlüne göre versin... Gelişmeleri yazarım buraya
Cnm inş gelmemiştir kırmızılar.son durumun neCnm regl 3 gün kaldı beklemedeyim ben seni merak ediyordum bak buldum seni :)
Sen klomene kaçıncı gün başladın cnm bazı dr 5. Gün bazı dr 3. Günü başlatıyorslm kızlar, ya bu ay ilk defa klomen kullandım adetimin 11. günü ama yumurtalar 12 mm ve yeterli büyüklükte deil. daha büyüyebilir mi böyle kalır mı acaba?
Cnm inş gelmemiştir kırmızılar.son durumun ne
cnm moralini bozmak istemem ama inş kist yapmamıştır klomen bende klomen kullandığım ay gecikti sonra anladımki kist olmuşCanim gelmedi ama idrar test negatif çıkıyor
3 gün geçti regl
klomen kullanmadım bu ay geçen ay kullandım temiz çıktı yani kist yoktucnm moralini bozmak istemem ama inş kist yapmamıştır klomen bende klomen kullandığım ay gecikti sonra anladımki kist olmuş
hamile kaldınmı ve iğne karnındanmı vuruldu cnımdün iğne vuruldum bakalım hayırlısı olsun inşallah