dün tekrar test yaptım 30.44cıktı kanamam da durdu canım hala korkuyorum tabıprogestanı tutunmayı kolaylaştrmak için veriolar canım olabilir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün tekrar test yaptım 30.44cıktı kanamam da durdu canım hala korkuyorum tabıprogestanı tutunmayı kolaylaştrmak için veriolar canım olabilir
dün tekrar test yaptım 30.44cıktı kanamam da durdu canım hala korkuyorum tabı
gözün aydın çok şükür o zaman canım zamannda müdehale olmuş :)
Daha bişey olmaz dimi değerlerim nasıl sence canım ıkı katlayarak gidiyor iyi dimi
Valla canim ben ozel hastaneye gidiyorum. Daha once oradaki bir doktora gittim adam iyiydi fakat biraz soguktu yildizlarimiz uyusmadi diyelim :) sonra baska arkadaslrn tavsiysyle ayni hastanedeki baska bir doktora gidiyorum bu doktor tam istedgim gibi olumlu yorumlrda cok duydm hakkinda baya arstirma yaptumda gedim. Esimde sperm yavaslgi var diye saniyorum ki olasiligi yukseltmek istedi. Bilemiyorum. Simdi kpss ye de giricem ise de gidiyorum cok yorucu. Daha dersten anca ciktim 11 oldu eve geldgmde. Bu arada hayirli kandiller :)) bol bol dua edelim. Rabbim bu aksam da belki bizim icin birer bebek yazar kader defterimize. AMIN.
Amin canım çok sağol.Ben klomen kullandım bu ay.Adetin 12. günü gittiğimde 3 tane 16 mm büyüklüğünde yumurtam oluşmuş elhamdülillah :) Bugün 17. günüm bakalım neler olacak :) Sen naptın?Başka doktora gittin mi?İnşaAllah güzel haberler veriririz birbirimize.
işte canım bunun içinde hiç wakit kaybetme doktorunu değiştir
Ezelerencim doktorumu degistiremeden hamile kaldim. Inan beklemiyodum. Sana yazdiklatrmi okuyunca simdi aklima geldi. Yumurtaya can veren rabbim. Ne zaman verecegi bilinmiyor iste :))
ayyy canımmm çok sewindimmmmmmm walla çok mutlu oldumm darısı başıma inşallahh
Insallah canim darısı tum isteyenlerin basina.
canım bugün gebelik testi yaptım bende daha bata 5 gün var ama çizgi silik çıktıı
Canim tebrikler hamilesin
İnsallah ugramayacaksin canim benim Allahin izniyle hamilesindir.merakk ettigimden birde bilgi amacli sorucam yumurtan kac mm ken igneyi vurdurdun ve de hangi igneydi.. Ben ovitrelle 250 mg vurdurdum ama catlamadiyaa inşallahhhh hayal kırıklıgına ugramak ıstemıorummmm çatlatma iğnesinn etkisi olabılırmı die düşünüyorumm
İnsallah ugramayacaksin canim benim Allahin izniyle hamilesindir.merakk ettigimden birde bilgi amacli sorucam yumurtan kac mm ken igneyi vurdurdun ve de hangi igneydi.. Ben ovitrelle 250 mg vurdurdum ama catlamadi