Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

kızzzlaaar bısey sorcaaam serophone kullandım 4 gun oncede catlatma ıgnesı pregnyl uygulandı kasık agrıları hala devam edıyor .yada kac gun daha devam edıcek bılgısı olan varmııı?

sıcak su sakıncalıymış hayatım onun için bir hafta banyo yapma ddi doktor şimdi her dediğini yapıyorum yapayımda sonra tutmazsa vay neden yapmadım demeyim aşılama sanki bana pamuk ipliğine bağlı gibi geliyor tüp bebek gibi değil yani sürekli yamazsam tutmazmış gibi bir arkadaşımın yengesi aşılamayla ikiz doğurdu ama kadın tuvalet dışında hiç kalkmamıştı hep o aklıma geliyor amaaaaaaaaaaan boşver gülüm ya hepsi bahane Rabbim şahane O istesin yeterki ama bidaha yaptırmak istemem heralde ya :KK50:

neyse oyle düşünme hayatım. Yapma dedıyse yapma o zaman ayy ne güzel ıkızlerın olsa en cok ıstedıgım sey rabbım bızede nasıp etsn :KK70: umudunuda hıc kaybetme allahım nasıp edıcek ınsallah uzulme yavrucum :)

kızzzlaaar bısey sorcaaam serophone kullandım 4 gun oncede catlatma ıgnesı pregnyl uygulandı kasık agrıları hala devam edıyor .yada kac gun daha devam edıcek bılgısı olan varmııı?

bu ılacları ben hıc kullanmadım bılgım yok hayatım. Ama ıgneden sonra benmde hala devam edıyr ben ayın 8nde olmuştum ıgneyı farklı bı ıgne ama çatlatma hala ara ara devam edıyr bılemıyrmkı cozemedık henüz nedenlerını

bu ılacları ben hıc kullanmadım bılgım yok hayatım. Ama ıgneden sonra benmde hala devam edıyr ben ayın 8nde olmuştum ıgneyı farklı bı ıgne ama çatlatma hala ara ara devam edıyr bılemıyrmkı cozemedık henüz nedenlerını

kıst mı oldu acaba dıye suphelerım var. allahım hepımızı artık bu sıkıntılardan kurtarsın.bu arada sen ne kullanmıstın kı?

canımmmm şimdi doktordan geldim tedaviyi ilk başlatan doktordan çünkü ondan sonra iki dr.muayene etti o şehr dışında diye yok dedi yumuratalrın iyi ben kist filan görmedim dedi söylemedi kaç mm olduğunu ama istediğim boyutta dedi yarın sabah 11 de aşılama oluyorum şekercim :KK52: ilk kez başıma böyle saçam salak bişi geliyo düşündümde aslında bu forumdaki herkesin ortak özeliği çocuğu olamaması değil imtihanı çocuk olması dediğin gibi Allah ol derse olur hastane filan bahane hani ben dr.ne derse yaptım artık takdir Rabbimin inşallah bu sayfadan bağırırız hep birlikte HAMİLEYİMMMMMMM diye yarın yazarım mutlaka öptüm çok :KK54:

Canım inşallah aşılamadan sonra rabbim muradını verir hamiş olursun ... şimdi uzan dinlen yarın ola hayrola Rabbım yardımcın olsun İnşallah.....

Bendede acıyordu bak bunu duyduğum ıyı oldu suzan sende böyle bı gelısme oluyormuydu. birde artık calısmaları durdursakmı?

Canım aynı şikayet bendede var ben yazmaya cekinmiştim hemde çok acıyor ... kız yeter artık dinlenelim ben paydos ettim dedim :KK1::KK1::KK1: beklemeye gectim bitanem ....

canım nolcak tabı aklına gelenı yazcan bende oyle yapıyorum. abdetsız olurmuymus hıc neden acaba yıkanmıycakmıssın cok saçma sankı 1 saat ayağını dık sonrası tamam :KK70: ama sen yınede doktoru dınle ben sebep olmayayım :) evettt ya annem oyle deyıp bıraktı :KK70::KK70: bu ay kalıyrmus cıdden ne gulerım ama :KK70::KK70::KK70: kıme nıyet kıme kısmet hesabı :KK70::KK70: hahahha :21::KK1:
ahahahah gene öldürdüm benı gulöekden yaaa :KK1::KK1::KK1::KK1: ama sana niyet etmiş bişicik olmaz olursada artık bu yaşdan sonra hazır ol ablalığa elden bişi gelmmez:KK1::KK1::KK1: ben o duayı şimdi araştırıcam tlf nada ındırıyım evımde tlfdan dinlerim .. İnşallahhh kabul olur hem kendim hem senın hemde tum anne olmak isteyenler için amin dicem sonunda ... :KK54:

canım o agrıların belli gunu yok bitmesi yada başlaması için ben oyle biliyorum .. her kadında değişik nedenlerden olabiliyormuş .. inşallah hayırlı sebebden oluyordur sendede . ben çok odun cıktım bu konuda bana i,laç etki etmedi galiba ahahaha agrım olmadı ama bugun belkide piskolojık ozelikle son 3 saatır sol tarafımda bi agrı var . hayrola ... bide akıntı tabi..

Canım aynı şikayet bendede var ben yazmaya cekinmiştim hemde çok acıyor ... kız yeter artık dinlenelim ben paydos ettim dedim :KK1::KK1::KK1: beklemeye gectim bitanem ....

Aynen aynen ıyı olmuş yazdığı nedenki acaba benm cok degıl ama agrı oluyor. Tamam bende paydos edeyım zaten 10 gun kaldı neredeyse :KK70: senın kaçıydı yavrum ya bu pat neye gore hesaplanıyr :S ayrıca pat ne demek :KK70::KK70::KK70:
He bu arada cok kayboluyorsun merak edıyorum senı :)))

ahahahah gene öldürdüm benı gulöekden yaaa :KK1::KK1::KK1::KK1: ama sana niyet etmiş bişicik olmaz olursada artık bu yaşdan sonra hazır ol ablalığa elden bişi gelmmez:KK1::KK1::KK1: ben o duayı şimdi araştırıcam tlf nada ındırıyım evımde tlfdan dinlerim .. İnşallahhh kabul olur hem kendim hem senın hemde tum anne olmak isteyenler için amin dicem sonunda ... :KK54:

canım o agrıların belli gunu yok bitmesi yada başlaması için ben oyle biliyorum .. her kadında değişik nedenlerden olabiliyormuş .. inşallah hayırlı sebebden oluyordur sendede . ben çok odun cıktım bu konuda bana i,laç etki etmedi galiba ahahaha agrım olmadı ama bugun belkide piskolojık ozelikle son 3 saatır sol tarafımda bi agrı var . hayrola ... bide akıntı tabi..

gülmeeeeyın ya bende oyle düşünüyorum sonuçta bana nıyet etmıstı :KK70::KK70::KK70: dınlemıyceksın bu arada okuycaksın onu basla bakalım allahım sıfann nerden gelecegı bellı olmaz. :KK70::KK70: ahahhaaa ağrılarında başlamış ya bencede cok kendımızıde dınler olduk ogrendıkce ondanda oluyor olabılır ama ben kasık ağrım olduğunda bılmıyrdum bı arkadaşım demstı acaba tutunma agrısımı dıye sonra sızı buldum ıyıce gaza geldım hayırlısı ınsallah rabbım nasıp eder :KK70:

Kızlar çatlatma iğnesini yapalı 3 saat oldu agrı sizi yok

bu normal mi yoksa etkimi etmiyor bana anlamadım.

oysa iğne olduktan yarım saat sonra ağrısı sızız baslayanlar varmıs:26:

normal ya oyle bırsey yok ne zaman olcagı bellı olmaz hıc olmayadabılır. Takma kafanı allaha emanetiz hersey Allahtan allahım bızı bu turlu sınamasın yarabbım. Dua et bundan sonrası ıcın derslerını yerınde yapmak onemlı gerısı allaha kalmışşşş :KK16:

normal ya oyle bırsey yok ne zaman olcagı bellı olmaz hıc olmayadabılır. Takma kafanı allaha emanetiz hersey Allahtan allahım bızı bu turlu sınamasın yarabbım. Dua et bundan sonrası ıcın derslerını yerınde yapmak onemlı gerısı allaha kalmışşşş :KK16:

Takmıycam dedikce konuya daha cok yogunlasıyorum sanki : )

Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

çokkk normal cici benım tam 36 saat sonra başladıki Allah Allah wc ye cıkamıyordum .. İğne inşallah şişfa olsun muradına erersin vesilesi olur inşallah cici...

Canım inşallah aşılamadan sonra rabbim muradını verir hamiş olursun ... şimdi uzan dinlen yarın ola hayrola Rabbım yardımcın olsun İnşallah.....

amin aminnnnnnnnnn ağzından bal damlıyor tevekkül ettim stres çok yok aslında işten 10 gün kaçıcam evde yatıcam tadını çıkarıcam keyfime bakıcam tutarsa ne ala tutmazsa canlar sağolsun şekerim

valla ben gece 11 de vurdum iğneyi sabah 10 fila gibi başladı kasık ağrılarım yırtılıyor sanki kasıklarım yok öyle 3 saate filan olmadı ağrı yani

neyse oyle düşünme hayatım. Yapma dedıyse yapma o zaman ayy ne güzel ıkızlerın olsa en cok ıstedıgım sey rabbım bızede nasıp etsn :KK70: umudunuda hıc kaybetme allahım nasıp edıcek ınsallah uzulme yavrucum :)

hayırlısı be güzelim ben 95 kiloyum bide ikiz olsa 120 olurum en az ne biliyim Allah bilir ne çıkarsa bahtıma aslında ikizi bende çok isterim bi taşla 2 kuş gibi :KK1: ama hayırlısını versin Rabbim bir olsun benim olsun ona da razıyım evlat kokusu duyayım da iki olursa mucize olur yani umudumu kaybedemem zaten umut etmek imandanmış sadece sabır sabır başka bişeye gerek yok Allah sana da nasip etsin inşallah sağlıcakla ikizlerin olsun buraya yazacak bile vakit bulama bebeklerinden :KK16:

meryem suresini bu sekilde okuyup icenin mutlaka cocugu olurmus ben inaniyorum bugun degilse yarin ama bi gun mutlaka Allahin izniyle olcak insaallah bidaha yapim bari okutcak kimsem yok ama bulcaz bi caresini artik

Aynen aynen ıyı olmuş yazdığı nedenki acaba benm cok degıl ama agrı oluyor. Tamam bende paydos edeyım zaten 10 gun kaldı neredeyse :KK70: senın kaçıydı yavrum ya bu pat neye gore hesaplanıyr :S ayrıca ne demek :KK70::KK70::KK70:
He bu arada cok kayboluyorsun merak edıyorum senı :)))

canım benım ilk gun 5 idi hastalığımın yani pat ın :KK70: benımde nerdeyse 10 gun kaldı ...pat dediğim adet gıunun bebişim sanırım nemi yapıyom forumu heryerini dıdık dıdık ediyorum :KK70: aslında biz kendimizi bi haftalık hamile die yortumluyoruzya doktorlar onu 1 HAFTALIK DEĞİL O SÜREDE BİZDE GEBELİK YOK OLARAK HESAPLIYORMUS GALİBA TESTLERDEDE Ondan cıkmıyo offf çok kafam karıştı benım ciceğim :KK70:

X