arkadaşlar mrb bende geçen ay klomen tedavisi oldum çatlatm aiğnesiyle beraber bir yumurtam oluşmuştu 21 mm lik ama olmadı ne yazıkki bu ay doktor ilaçsız deneyelim dedi çok merak ediyorum yumurtalarım büyüyecek mi dieye inş bu ay hamile kalırum
Canim bende dun doktora gittim 20mm di ve catlatma ignesi oldum dun..cok heyecanliyim ama senin yorumu gorunce hevesim kirildi acaba benimde bebis olmazmi ya ;(arkadaşlar mrb bende geçen ay klomen tedavisi oldum çatlatm aiğnesiyle beraber bir yumurtam oluşmuştu 21 mm lik ama olmadı ne yazıkki bu ay doktor ilaçsız deneyelim dedi çok merak ediyorum yumurtalarım büyüyecek mi dieye inş bu ay hamile kalırum
Inşallah cnm ya 16aydir bekliyorum bu ay kirmizilari gormek istemiyorum; (tatlım inş olurbu ay klomensiz deneyelim dedi doktor hiç yumurta oluşmadı inş senin bu ay olur
Amin rabbim hepimizin yardimcisi olsun bnde bu ay yumurta olusursa catlatma ignesi olcam kizlar size bisey sorc klomenle ilk ay kullandim iki yumurta olustu bu ay yine kullandim acaba tekrar olusmusmudur cunku igne olcam nasil bir surectir bu kizlar doktorlar igneden sonra size ne tavsiye etti.bide igne fiyati ne kadardir merak ettim
20 tl cnm bende bu ay igne oldumAmin rabbim hepimizin yardimcisi olsun bnde bu ay yumurta olusursa catlatma ignesi olcam kizlar size bisey sorc klomenle ilk ay kullandim iki yumurta olustu bu ay yine kullandim acaba tekrar olusmusmudur cunku igne olcam nasil bir surectir bu kizlar doktorlar igneden sonra size ne tavsiye etti.bide igne fiyati ne kadardir merak ettim
rabbim bu surecte hepimize yardim etsin insallh gonlumuzce olurben iğne olmuyorum. dr gerek yok nasıl olsa çatlayacak dedi. tüp bebek tedavisinde oldum ama fiyatını hatırlamıyorum. geçen seneydi.benim geçen ay 1 taneydi yumurta bu ay 2 tane . belli olmuyor yani. herşey gönlünüzce olsun...
20 tlmi bn daha fazla biliyordum bir yerde 80 ve uzeri falan diyordu canm.
Evet Cnm iki kutu aldim birde siringa si vardii hemsire ikisini karistirip vurduİgneden bahsettim cnm iki kutu aldim dedinde bn mi yanlis anladim
cnm bn ayin ikisinde oldum igneyi tek bir taneydi uc yumurta olusmus rabnm insallh kismet eder bu ayEvet Cnm iki kutu aldim birde siringa si vardii hemsire ikisini karistirip vurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?