klomen tedavisi- hadi inşallah

Bu ilaci kullanndihin donemde herhangi bir belirtin oldumu cnm sen sen adettn bir hafta once galiba test yaptin

test yaptırdığım gün 3 gündür acaip sağ kasık batması vardı... ama o gün dayanılmazdı.ben öğretmenim o gün bahçe nöbetçisiydim. çok zor geçti o gün. okul çıkışı test yaptırdım ve sonuç 76 cıktı. adete daha 6 gün vardı..

Anladim cnm bndede hep kasil agrilari oluyor ilac kullndim onun icindir diyorum bu donemde de hala dewam ediyor

Umitlnmek istemiyorum korkuyorum yine hayal kirikligi olur diye ama bu ay kasik agrilarim cok fazla oturup kalktigimda bile hissdiyorum doktor adet olmasn ikinci gun gel dedi mutlu gulerek cok umitlndrdi bizi

Umitlnmek istemiyorum korkuyorum yine hayal kirikligi olur diye ama bu ay kasik agrilarim cok fazla oturup kalktigimda bile hissdiyorum doktor adet olmasn ikinci gun gel dedi mutlu gulerek cok umitlndrdi bizi
ne kadar var adetine ? 1 hafta falan kaldıysa test yaptır stres yapmazsın...

Bende 6 ay denemeden sonra klomen kullanacakların arasına gireceğim. yarın kullanmaya başlayacağım bakalım. haftaya salı gelmemi söyledi kontrole gideceğim. Bu ilacı kullanan herkese çatlama iğnesi vurulmuyor sanırım. Bakalım haftaya ne diyecek doktorcum. Bir de kızlar herkes günde 2 defa demiş. bana doktor günde 1 adet yazmış. sizce nedendir.

yumurtaların büyümesi okadar da kötü değilse 1 tane veriyorlar.. mesela bana 3 tane vermişlerdi...

ben de yarın başlıcam yeni tedaviye ... maalesef kimyasal gebelik olmuştum...

yok cnm bnada igne falan vermedi bes gun kullndim kontrole gittim iki tane yumurta olusmus doktor cok ii dedi adetim iki gun gecse gel dedi ayin 20de adet olmam lazim ahh ahh

maalesef canım değerim 76,78 di 3 haftalıkken
adet gününde gittim 0 dı ... kimyasal gebelikmiş...

Cok uzuldum bitnm yaa ne cok sewinmistim senm adina.simdi ne yapcalsin peki doktorum ne tavsiye etto

canım normalde benimde yumurtalıklarım iyi çalışıyor büyüyor çatlıyor ama yinede klomen verdi gün iki tane. vardır doktorunun bir bildiği. yarın kontrolum var benimde. gecen ay çatlatma iğnesi olcaktım ama yumurtalarım çatladığı için olmadı bu ay yani yarın iğne olcakmıyım bilmiyorum. hayırlısı inşallah tutar..

yok cnm bnada igne falan vermedi bes gun kullndim kontrole gittim iki tane yumurta olusmus doktor cok ii dedi adetim iki gun gecse gel dedi ayin 20de adet olmam lazim ahh ahh

Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı haber alırsın.
Anladım. Bakalım Salı günü bana ne diyecek doktor.

Aynı iş yerinde olduğum bir arkadaşa da klomen ermiş doktor. ilk ayında hamile kalmış. Dilerim bizlerde kıs akzamanda hamile olduğumuz öğrenir ve sorunsuz bir hamilelik yaşarız.

Aynı iş yerinde olduğum bir arkadaşa da klomen ermiş doktor. ilk ayında hamile kalmış. Dilerim bizlerde kıs akzamanda hamile olduğumuz öğrenir ve sorunsuz bir hamilelik yaşarız.
darisi basima insallh duaaniza ihtiyacim var iki gunum kaldi

Kizlar bende bugun catlatma ignesi oldum doktor yumurtaligin catlamak uzere demisti ve 20mm buyumus insallah bu hasretin sonunda ben ve isteyen herkese evlat nasip etsin allahim bu mubarek cuma gununun hurmetine(amin)

Kizlar bende bugun catlatma ignesi oldum doktor yumurtaligin catlamak uzere demisti ve 20mm buyumus insallah bu hasretin sonunda ben ve isteyen herkese evlat nasip etsin allahim bu mubarek cuma gununun hurmetine(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…