Bu ilaci kullanndihin donemde herhangi bir belirtin oldumu cnm sen sen adettn bir hafta once galiba test yaptin
Anladim cnm bndede hep kasil agrilari oluyor ilac kullndim onun icindir diyorum bu donemde de hala dewam ediyor
ne kadar var adetine ? 1 hafta falan kaldıysa test yaptır stres yapmazsın...Umitlnmek istemiyorum korkuyorum yine hayal kirikligi olur diye ama bu ay kasik agrilarim cok fazla oturup kalktigimda bile hissdiyorum doktor adet olmasn ikinci gun gel dedi mutlu gulerek cok umitlndrdi bizi
yok cnm bnada igne falan vermedi bes gun kullndim kontrole gittim iki tane yumurta olusmus doktor cok ii dedi adetim iki gun gecse gel dedi ayin 20de adet olmam lazim ahh ahhBende 6 ay denemeden sonra klomen kullanacakların arasına gireceğim. yarın kullanmaya başlayacağım bakalım. haftaya salı gelmemi söyledi kontrole gideceğim. Bu ilacı kullanan herkese çatlama iğnesi vurulmuyor sanırım. Bakalım haftaya ne diyecek doktorcum. Bir de kızlar herkes günde 2 defa demiş. bana doktor günde 1 adet yazmış. sizce nedendir.
cnm hamile degilmisin mujdeyi vermistin ne olduben de yarın başlıcam yeni tedaviye ... maalesef kimyasal gebelik olmuştum...
Bende 6 ay denemeden sonra klomen kullanacakların arasına gireceğim. yarın kullanmaya başlayacağım bakalım. haftaya salı gelmemi söyledi kontrole gideceğim. Bu ilacı kullanan herkese çatlama iğnesi vurulmuyor sanırım. Bakalım haftaya ne diyecek doktorcum. Bir de kızlar herkes günde 2 defa demiş. bana doktor günde 1 adet yazmış. sizce nedendir.
yok cnm bnada igne falan vermedi bes gun kullndim kontrole gittim iki tane yumurta olusmus doktor cok ii dedi adetim iki gun gecse gel dedi ayin 20de adet olmam lazim ahh ahh
canım normalde benimde yumurtalıklarım iyi çalışıyor büyüyor çatlıyor ama yinede klomen verdi gün iki tane. vardır doktorunun bir bildiği. yarın kontrolum var benimde. gecen ay çatlatma iğnesi olcaktım ama yumurtalarım çatladığı için olmadı bu ay yani yarın iğne olcakmıyım bilmiyorum. hayırlısı inşallah tutar..
darisi basima insallh duaaniza ihtiyacim var iki gunum kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?