Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rabbim bu surecte yardimcimz olsun iyi haberler aliriz insllhay had inşallah canım. bende solda 2 tane oluşmuş.umarım bu ay tutunur...
Cnm bildogim kadariyla iki hafta sonra yapiliyor bazi yerlerdede 10 gun diyo
Bnce test falan yapna bekle sabirla iki gun gecse tammdir simdiden strese sokma kendini cnm
bende daha yeni başladım canım..ama hiç başka testler yapmadı..bakalım bu ay belli olacak...bende klomen kullaniorm 2gun kullandim gunde 1tane 3yumurtam olustu 19.36 perşembe kontrole gidicem yumurtlarim catladimi die.gecen ay da klomen kullandim hamilelik belirtisi yasadim baya sanirim klomenin etkisiydi belirtiler.yumurtalarim olusuyo catlio ama gebelik olusmuyo sebebi progesteronumun cok düşük olmasi sizlerin progesteronu nasıl acaba dr.test yapiomu
Amin cnm inşallah bnm 5aydir olmuyordu 2aydir dr kontrolu altindayim sebebini bulduk şükür umarim bu ay hamis oluruzbende daha yeni başladım canım..ama hiç başka testler yapmadı..bakalım bu ay belli olacak...
Allah kimseye çocuğu aratmasın...hemencecik versin..
:) inşallah...Amin cnm inşallah bnm 5aydir olmuyordu 2aydir dr kontrolu altindayim sebebini bulduk şükür umarim bu ay hamis oluruz
merhaba. aynı zamanlarda kimyasal gebelik yaşamışız.geçmiş olsun çok bende çok üzüldüm.tekrar başladınız mı çalışmalara.biz iki ay ara verdik.bu ay tekrar deniyoruz inşallah.tekrar hamile kaldınız mı? bana dr duphaston verdi birde bebek olursa tutunsun diye.tüp bebek neden yaptırdınız acaba? çok sordum umarım rahatsız etmemişimdir..maalesef canım değerim 76,78 di 3 haftalıkken
adet gününde gittim 0 dı ... kimyasal gebelikmiş...