• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen tedavisi- hadi inşallah

arkadaşlar mrb bende geçen ay klomen tedavisi oldum çatlatm aiğnesiyle beraber bir yumurtam oluşmuştu 21 mm lik ama olmadı ne yazıkki bu ay doktor ilaçsız deneyelim dedi çok merak ediyorum yumurtalarım büyüyecek mi dieye inş bu ay hamile kalırum

arkadaşlar mrb bende geçen ay klomen tedavisi oldum çatlatm aiğnesiyle beraber bir yumurtam oluşmuştu 21 mm lik ama olmadı ne yazıkki bu ay doktor ilaçsız deneyelim dedi çok merak ediyorum yumurtalarım büyüyecek mi dieye inş bu ay hamile kalırum

Merhaba bişey sorabilir miyim?
Klomeni 1 tane mi kullandın?

Canim bende dun doktora gittim 20mm di ve catlatma ignesi oldum dun..cok heyecanliyim ama senin yorumu gorunce hevesim kirildi acaba benimde bebis olmazmi ya ;(

tatlım inş olurbu ay klomensiz deneyelim dedi doktor hiç yumurta oluşmadı inş senin bu ay olur

merhaba kaderdaşlar .. Bende bu ay klomen kullandım aralık 19 da çatlatma iğnesi oldum , dr 1 hafta sonra yine gel dedi bu sefer progesteron testi istedi sonuçlar bugün çıktı . Progesteron 26.71 çıktı . sonuçlar çok iyi artık adet gününü bekliyecegiz dedi.. ayyyyy nasıl geçer ki günler :nazar: sizlerden de istediler mi progesteron testi :KK64:

slm arkadaşlar,
durmak yok yola devam... klomen 3 er tane kullandım ve 15. gün sol da 16.5 ve 19 mm iki tane yumurta oluşmuş. inşallah bu ay olur... tüm isteyenlerle beraber inşallah...

Amin rabbim hepimizin yardimcisi olsun bnde bu ay yumurta olusursa catlatma ignesi olcam kizlar size bisey sorc klomenle ilk ay kullandim iki yumurta olustu bu ay yine kullandim acaba tekrar olusmusmudur cunku igne olcam nasil bir surectir bu kizlar doktorlar igneden sonra size ne tavsiye etti.bide igne fiyati ne kadardir merak ettim

Amin rabbim hepimizin yardimcisi olsun bnde bu ay yumurta olusursa catlatma ignesi olcam kizlar size bisey sorc klomenle ilk ay kullandim iki yumurta olustu bu ay yine kullandim acaba tekrar olusmusmudur cunku igne olcam nasil bir surectir bu kizlar doktorlar igneden sonra size ne tavsiye etti.bide igne fiyati ne kadardir merak ettim

ben iğne olmuyorum. dr gerek yok nasıl olsa çatlayacak dedi. tüp bebek tedavisinde oldum ama fiyatını hatırlamıyorum. geçen seneydi.benim geçen ay 1 taneydi yumurta bu ay 2 tane . belli olmuyor yani. herşey gönlünüzce olsun...

20 tl cnm bende bu ay igne oldum

20 tlmi bn daha fazla biliyordum bir yerde 80 ve uzeri falan diyordu canm.

ben iğne olmuyorum. dr gerek yok nasıl olsa çatlayacak dedi. tüp bebek tedavisinde oldum ama fiyatını hatırlamıyorum. geçen seneydi.benim geçen ay 1 taneydi yumurta bu ay 2 tane . belli olmuyor yani. herşey gönlünüzce olsun...
rabbim bu surecte hepimize yardim etsin insallh gonlumuzce olur

ay had inşallah canım. bende solda 2 tane oluşmuş.umarım bu ay tutunur...

Kızlar iğneden kaç gün sonra test yapılırsa çıkar acaba. 25inde yaptırmıştım ben ertesi günü ağrı oldu o gün ve devamında 3 gün birlikte oldum eşimle. 10 ocak adet günüm. sizce en uygun zaman ne zamandır.

Cnm bildogim kadariyla iki hafta sonra yapiliyor bazi yerlerdede 10 gun diyo

Back