klomen tedavisi- hadi inşallah

Bnce test falan yapna bekle sabirla iki gun gecse tammdir simdiden strese sokma kendini cnm

Cnm bildogim kadariyla iki hafta sonra yapiliyor bazi yerlerdede 10 gun diyo

evet bende gördüm 10 gün diyorlar ama çok erken gibi geldi bana. yarın 10. gün.

Bnce test falan yapna bekle sabirla iki gun gecse tammdir simdiden strese sokma kendini cnm

bende kendime öyle diyorum ama sabreder miyim bilmiyorum. 13 ocak a kadar beklemek istiyorum ama hayırlısı. inşallah bu ay yüzüm güler. bekleyebildiğim yere kadar bekleyeceğim. Allah sabır versin.

İnsallh guzel hberler verirsin cnm hayirlisi olsun

Cnm sen benden once igne oldun hala agrin varmi

bende klomen+çatlatma iğnesi oldum.sonu çok merak ediyorum..aşırı derecede kasık ağrılarım var..oturamıyorum kalkamıyorum..

bende klomen kullaniorm 2gun kullandim gunde 1tane 3yumurtam olustu 19.36 perşembe kontrole gidicem yumurtlarim catladimi die.gecen ay da klomen kullandim hamilelik belirtisi yasadim baya sanirim klomenin etkisiydi belirtiler.yumurtalarim olusuyo catlio ama gebelik olusmuyo sebebi progesteronumun cok düşük olmasi sizlerin progesteronu nasıl acaba dr.test yapiomu

bende daha yeni başladım canım..ama hiç başka testler yapmadı..bakalım bu ay belli olacak...
Allah kimseye çocuğu aratmasın...hemencecik versin..

kızlar 18 aralıkta çatlatma iğnemi oldum 31 aralıkta idrar testinde negatif sonuç gördüm 3 ocakta silikte olsa çift çizgiyi gördüm bu gün kanda 392 idi perşembe tekrar testine gidiyorum.

umutsuzluğa kapılmayın inşallah hepimiz hayırlısı ile kavuşuruz evlatlarımıza

bende daha yeni başladım canım..ama hiç başka testler yapmadı..bakalım bu ay belli olacak...
Allah kimseye çocuğu aratmasın...hemencecik versin..
Amin cnm inşallah bnm 5aydir olmuyordu 2aydir dr kontrolu altindayim sebebini bulduk şükür umarim bu ay hamis oluruz

maalesef canım değerim 76,78 di 3 haftalıkken
adet gününde gittim 0 dı ... kimyasal gebelikmiş...
merhaba. aynı zamanlarda kimyasal gebelik yaşamışız.geçmiş olsun çok bende çok üzüldüm.tekrar başladınız mı çalışmalara.biz iki ay ara verdik.bu ay tekrar deniyoruz inşallah.tekrar hamile kaldınız mı? bana dr duphaston verdi birde bebek olursa tutunsun diye.tüp bebek neden yaptırdınız acaba? çok sordum umarım rahatsız etmemişimdir..

ben 6 yıllık evliyim ... geçen sene tüp bebek tedavisi yaptık 11. hafta kalbi durdu zaten doğsaydı ya bedensel ya zihinsel engeli olur diyorlardı aşırı kanamadan dolayı 1 ay hastanede yatmıştım... bu sene 3 ay kadar klomen tedavisi gördüm. kimyasal gebeliği ilk ay yaşadım... şimdi de 2 aydır kullanmıyorum. seneye bi daha tüp bebek düşünüyorum kısmetse seneye kadar allah izin verirse kendiliğinden olur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…