klomen tedavisi- hadi inşallah

ftmkrks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
270
5
118
selam arkadaşlar
ben 12 kasımda adet olunca klomene başladım günde 3 tane aldım. ve 3 gündür 2 yumurtalığımda da sabit bir ağrı var. geceleri aşırı tuvalete gidiyorum. ve çok ayakta kalına dizlerim titriyor. 9 saat uyumama rağmen uykusuz hissediyorum...bat a daha 1 hafta var
bunlar psikolojikmidir. yoksa hamilemiyim. test yapsam çıkar mı

Mrb cnm bnde bu ilaca yeni basladim bu gunde iki defa birer tane aliyorm bnm 5 gun kullandim sadece yannda iki ilac daha kullandim inofolic bide zinco diyw bir ilac bnm kac gundur sag yumurtaligimda agri hissediyordum sanki igne batiyir oturup kalktigumda oyke yarin kontrole gitcem biirazda korkuyorum aslinda

Sen kontrole gittin mi bazi gebelikler erken belli olabiliyor insallah hamilesindir

Sen kontrole gittin mi bazi gebelikler erken belli olabiliyor insallah hamilesindir

benim 10 kasımdı son adet tarihim pazartesi idrarda çıktı

Hamilemisin cnm bu ilacimi kullandin

az önce kan testi yaptım . sonucu bekliyorum bugün feci kasık ağrısı vardı yürüyemedim... bakalım hayırlısı dua edin nolur...

Rabbm bu hayirli gunde insallah dualarimizi kabul eder insallah yarin guzel haberler alirsin bnde yarin doktora gidiyorum insallah bnde hayirli haberler alirim mutlaka yaz olurmu sonucunu rabbm yardimcimz olsun

Rabbm bu hayirli gunde insallah dualarimizi kabul eder insallah yarin guzel haberler alirsin bnde yarin doktora gidiyorum insallah bnde hayirli haberler alirim mutlaka yaz olurmu sonucunu rabbm yardimcimz olsun

allah razı olsun arkadaşı.. inşallah sen de güzel haberler alırısn inşallah

• Ayyy gercektnn cok mutlu oldunn yaa yeminle allah bagislasin saglikla buyutursun insallh.bugun bnde gittim iyi haberlerle dondum ilac cok ii etki etmis hep sag yumurtaligim agriyir diyordum bugun bakti ikibyumurtam catlamaya hazir bu 12 gun kritik gun cnm dua et ne olur bndebu mutlulugu yasiyim ne yapsam bu gunlerde j

allah gonlune gore versin canim. iliskilerden sonra 1 saat yatmayi unutma :)

Oyle yaparim cnm sen kac ay kullandin bu ilaci nasil bir surec gecirdin

Oyle yaparim cnm sen kac ay kullandin bu ilaci nasil bir surec gecirdin

ben 5 yıldır deniyorum ama klomeni 3-4 kere kullandım hep olumsuz oldu. hatta gecen sene tüp bebek yaptırdım 11 haftalıkken kalbi durdu... 1 sene sonra bu ay klomeni bi daha deneyelim dedik rabbime çok şükür oldu...

7 8 ay falan oluyor cnm ama aylar bana yil gibi geliyorbu ay iste insallh kismet olur banada ilk defa bu ay gttm doktora bu ilaci ilk kullanisim

şu sağ kasık ağrısı beni çok korkutuyor ya... bi şey olmaz dimi

şu sağ kasık ağrısı beni çok korkutuyor ya... bi şey olmaz dimi

Olmaz insallah. Bebis iyice tutundugu için oluyordur o agri ama lutfen agir kaldirmayin. Iş yapmayin. Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah. Ben de bu ay kullanacagim klomen, peki siz catlatma ignesi vurdurdunuz mu?

Olmaz insallah. Bebis iyice tutundugu için oluyordur o agri ama lutfen agir kaldirmayin. Iş yapmayin. Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah. Ben de bu ay kullanacagim klomen, peki siz catlatma ignesi vurdurdunuz mu?

ay inşallah... yok çatlatma iğnnesi vurulmadım... dr gerek görmedi

Bu ilaci kullanndihin donemde herhangi bir belirtin oldumu cnm sen sen adettn bir hafta once galiba test yaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…