Mrb cnm bnde bu ilaca yeni basladim bu gunde iki defa birer tane aliyorm bnm 5 gun kullandim sadece yannda iki ilac daha kullandim inofolic bide zinco diyw bir ilac bnm kac gundur sag yumurtaligimda agri hissediyordum sanki igne batiyir oturup kalktigumda oyke yarin kontrole gitcem biirazda korkuyorum aslinda
Sen kontrole gittin mi bazi gebelikler erken belli olabiliyor insallah hamilesindir
benim 10 kasımdı son adet tarihim pazartesi idrarda çıktı
Hamilemisin cnm bu ilacimi kullandin
Rabbm bu hayirli gunde insallah dualarimizi kabul eder insallah yarin guzel haberler alirsin bnde yarin doktora gidiyorum insallah bnde hayirli haberler alirim mutlaka yaz olurmu sonucunu rabbm yardimcimz olsun
- Ayyy gercektnn cok mutlu oldunn yaa yeminle allah bagislasin saglikla buyutursun insallh.bugun bnde gittim iyi haberlerle dondum ilac cok ii etki etmis hep sag yumurtaligim agriyir diyordum bugun bakti ikibyumurtam catlamaya hazir bu 12 gun kritik gun cnm dua et ne olur bndebu mutlulugu yasiyim ne yapsam bu gunlerde
j
Oyle yaparim cnm sen kac ay kullandin bu ilaci nasil bir surec gecirdin
şu sağ kasık ağrısı beni çok korkutuyor ya... bi şey olmaz dimi
Olmaz insallah. Bebis iyice tutundugu için oluyordur o agri ama lutfen agir kaldirmayin. Iş yapmayin. Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah. Ben de bu ay kullanacagim klomen, peki siz catlatma ignesi vurdurdunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?