- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
git git hazırlan kocacığına canım bol bolKizlar telim cok isindi ben çıkıyorum tel dinlensin birde gUzel yemekker yapayim guzelce giyineyim sonradaçocuğumda benim gibi deli olacak
Insallah ama bizi yalniz birakmak yok ucumuzde
Iyice cevireyim demigit git hazırlan kocacığına canım bol bol
Bende beyaz akıntı var diğer aylarda olan gibi kızlar umudum çok kesildi ya zaten o kadar stresliyim ki hamile kalamama sebebimin biraz da stres olabileceğini düşünüyorum. Bu şartlarda zor yaniCanim ikadar ilac kullandin igne oldun onlrin etkisiyke hormonlar çalışiyo akinti oluyor. Belki dollenme oluyordur bilmiyorumki. Hayırlısı olsun canim. Insallah iyiye isarettir insallah.
İnşallah canımm sana da iyi akşamlarInsallah ama bizi yalniz birakmak yok ucumuzdeay bi tane fazla kacti 4 gebe olacak burda sonra çoğalacak insallah. Iyi aksamlar kizlarr
Bu çok tehlikeli bişey ama belki sizin ihtiyacınız yok doktora danışmadan kullanmamalısınız benceMaalesef gidemiyorum sigortam yok esiminde ustune gidemiyorum bende burdan sorup arastirmak istedim belki rabbim banada bi bebis verir
İnşallahh ama bende duymuştum onu belki erkek taşıyanlar bi tarafa kızlar bi tarafa doğru gidiyodurBencede canim bosami kromozom tasiyor spermcikleren guzel ve en yakisiklisi denk gelsin hepimize
Seni seviyorum kzulkr sebebini biliyorsun
bende seni canımcım
İşini yapınca yüklenen çok oluyo canım elmaselmasında dediği gibi çok bunaldım artık kaldıramıyorum. Herşeyi benim üstüme yıkıyorlar dayanamıyorumkıyamam kuzum hayhrdr noldu? bi arada bana olmustu aynısı ama sen doğruysan dogru yerini buluo skma canını
Sigortam varken gittim kontrollerimi yaptirdim hsg ckildi bi problem yok esimdede bendede napcam bilmiyorumhım adetlerin düzenlimi daha önce hiç kadın doğuma muayne oldunmu kac yıllık evlsin ve ne zamandan beri korunmayıp bebek beklıosunuz???
Kür dediginiz ne nasl yapiliyobu ilaçları sakın ha sakın doktora gitmeden kullanma canım yumurtaları fazla büyütüyo kist yapıo daha snra mesela 5-6 yumurta buyutuo catlarsa besiz altıza hamils kalırsınki o da cok risklerle dolu mecbur doktora gideceksin yine.. ama sakın kendi kafana göre kullanma
Doktora gitmeden kullanılan bi ilaç söyleyebilirim.. Inofolic ben bu ilacı ilk çocuk istiyorum dediğimde doktor bana verdi daha kolay hamile kalırsın demişti. Bende o ay kullandım ve hamile kaldım ama devam etmedi kimyasal oldu.. Bu ilaç folik asit ve inozitol diye bi madde var yumurtaların daha kaliteli olmasını sağlıyomuş. Biraz pahalı kutusu ama demeye değer benceSigortam varken gittim kontrollerimi yaptirdim hsg ckildi bi problem yok esimdede bendede napcam bilmiyorum
Senide seviyoruz canımcıımmm :))Noooluyo buralar da bakim ben yokken kıskanırım heee
Soğan kürü diye yaz nette bulursun canım içeriyi temizlio ben iki ay ictim adetlerim kısa zamanda gelirdi gününü uzattı günde iki kere yemeklerden on dakka önce bi soğanı yıkayıp iyice dorde bölüosun bir bardktan fazla suya koyuyosun kaynatıp ılıklasnca içiosn suyunu ilk ay adetin 7.günü baslayıp 15 gün içiosun snraki aylarda adet olmana 10 gün kala 7_8 gün içiosun 4 ay devam edilebiliyo bu küreKür dediginiz ne nasl yapiliyo
hımm tamam o zamanSenide seviyoruz canımcıımmm :))
O bendede var canımKızlar bende 2 gündür bi mide bulantısı oluyo ya hayırdır inşallah
Tabki karslkkıhımm tamam o zamanbende sizi seviyorum daaa dedim karşılıksız mı
Evet bide inofolic kullanabilirsin canım onu banada demişti ama ben kullanmamiştim snra pişman oldum kullanmadgmaKür dediginiz ne nasl yapiliyo
Tesekkur ederim cnm aynen denemekte fayda varDoktora gitmeden kullanılan bi ilaç söyleyebilirim.. Inofolic ben bu ilacı ilk çocuk istiyorum dediğimde doktor bana verdi daha kolay hamile kalırsın demişti. Bende o ay kullandım ve hamile kaldım ama devam etmedi kimyasal oldu.. Bu ilaç folik asit ve inozitol diye bi madde var yumurtaların daha kaliteli olmasını sağlıyomuş. Biraz pahalı kutusu ama demeye değer bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?