- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
- Konu Sahibi limonkabugsu
Allah yardimciniz olsun canim. Bitkilerden yararlanmani tavsiye ederim . Problemine göre kurler var onlari arastir.Yok cnm onunda yok durum biraz skntili
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardimciniz olsun canim. Bitkilerden yararlanmani tavsiye ederim . Problemine göre kurler var onlari arastir.Yok cnm onunda yok durum biraz skntili
hım adetlerin düzenlimi daha önce hiç kadın doğuma muayne oldunmu kac yıllık evlsin ve ne zamandan beri korunmayıp bebek beklıosunuz???Yok cnm onunda yok durum biraz skntili
bu ilaçları sakın ha sakın doktora gitmeden kullanma canım yumurtaları fazla büyütüyo kist yapıo daha snra mesela 5-6 yumurta buyutuo catlarsa besiz altıza hamils kalırsınki o da cok risklerle dolu mecbur doktora gideceksin yine.. ama sakın kendi kafana göre kullanmaYok cnm onunda yok durum biraz skntili
Bencede canim bu defa daha kotu olacak hormonlar bozulacak. Kullansan bile yumurtanin ne zmaan buyudugunu kontrol olmadan bilemezsin catlatma igneside sikinti ne zaman vurucan nasil vurucan bunlar onemli ve tehlikeli seyler. Durumlar duzeldiginde en iyisi dr gitmek.o vakte kadarda bi dunya kür var sikintiniz neyse ona gore kaynat ic durum neyse...bu ilaçları sakın ha sakın doktora gitmeden kullanma canım yumurtaları fazla büyütüyo kist yapıo daha snra mesela 5-6 yumurta buyutuo catlarsa besiz altıza hamils kalırsınki o da cok risklerle dolu mecbur doktora gideceksin yine.. ama sakın kendi kafana göre kullanma
Ben hastalandım sonra dr tatile çıkmıştı kist olduğunu öğrendim başka bi doktora gidip sonra ilacı veren doktora karşı güvenim kırıldı bidaha da hiç bi dr a gitmedim. Kisti öğrendiğim DR. bana dediki bu yaşta neden böle kurcalatıyosunuz kendinizi sen zaten gebe kalmışsın yumurtlama sorunun olsa hiç gebe kalamazdın sonra bi yumurta bile bulamıcaksınız dediCnmbben sana bisey sorucam. Sen neden sadece bir ay kullandin klomen dr a mi gitmedin dr mu vermedi .
bende seni canımcımSeni seviyorum kzulkr sebebini biliyorsun![]()
Bence 2.dr dogru söylemis cnm sen gebe kaldin demekki yine olacak neden olmasinn. Insallahh bu ay olacak cnim .gebe topigi acar bize kzulkrBen hastalandım sonra dr tatile çıkmıştı kist olduğunu öğrendim başka bi doktora gidip sonra ilacı veren doktora karşı güvenim kırıldı bidaha da hiç bi dr a gitmedim. Kisti öğrendiğim DR. bana dediki bu yaşta neden böle kurcalatıyosunuz kendinizi sen zaten gebe kalmışsın yumurtlama sorunun olsa hiç gebe kalamazdın sonra bi yumurta bile bulamıcaksınız dedi![]()
kıyamam kuzum hayhrdr noldu? bi arada bana olmustu aynısı ama sen doğruysan dogru yerini buluo skma canınıselam kızlar topiğimize yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizlimonkabugsu
pink love canım çok sıkkın işte dolayı herşey benim üstüme yıkılıyo çok bunaldım artık istifa etmemek için kendimi zor tutuyorum sinirden oturdum ağladım sabah
![]()
itina ile topik açar taşırım canımcım :))Bence 2.dr dogru söylemis cnm sen gebe kaldin demekki yine olacak neden olmasinn. Insallahh bu ay olacak cnim .gebe topigi acar bize kzulkr![]()
Canim cokmu bunalttlar seni kiyamam calisan bulunca yuklerker işi zatenselam kızlar topiğimize yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizlimonkabugsu
pink love canım çok sıkkın işte dolayı herşey benim üstüme yıkılıyo çok bunaldım artık istifa etmemek için kendimi zor tutuyorum sinirden oturdum ağladım sabah
![]()
Ever canim seni topikci basi ilan ediyorumitina ile topik açar taşırım canımcım :))
Canımmm çok güzel haber bu bak iğne için dertleniyodun filan görüyomusun kendinden çatlıyo sen hemen kocişini yakalaKizlarrr ben geldimm cok mutluyumn. Ilac ise yaramis solda 19mm capinda yumurtacigim olusmus ve yumurtanin sekli bozulmaya baslamis yaninkendikiginden catlamaya baslamis dr o yuzden catlatma ignesi vermedi .hevinroza aramiza hosgeldin insallah pozitif sonuclar alirizz bendede pcos illeti var.
Gelmediler canim ohhhhCanımmm çok güzel haber bu bak iğne için dertleniyodun filan görüyomusun kendinden çatlıyo sen hemen kocişini yakalamisafirin ne durum da gelmediler inşallah b u önemli günde
![]()
Kullandım maalesef hiç iznim kalmadı şuan bayram tatili haricindeCanim cokmu bunalttlar seni kiyamam calisan bulunca yuklerker işi zaten. Sikma canini yillik iznin varsa onu kullan kafayi toplarsin azcik
İnşallah canımmGelmediler canim ohhhh.rahat rahat
![]()
bisuna stres yaptim ama olsun guzel seyi duydumya cok şükür . Insallah beceririm
![]()
Bence sende var bi haller yaa:)) mideml bulanıo canm benm yahastamı olcam acaba ayaklarım üsüo
O zaman is ara canim bir yandandaKullandım maalesef hiç iznim kalmadı şuan bayram tatili haricindebana burda rahat yok anlaşılan yol göründü eşim hemen çık diyo ama evde oturmak maddi anlamda da kısıtlanmak istemiyorum borcumuz harcımız var böyle özgür özgür harcıyorum
![]()