klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

Yok cnm onunda yok durum biraz skntili
bu ilaçları sakın ha sakın doktora gitmeden kullanma canım yumurtaları fazla büyütüyo kist yapıo daha snra mesela 5-6 yumurta buyutuo catlarsa besiz altıza hamils kalırsınki o da cok risklerle dolu mecbur doktora gideceksin yine.. ama sakın kendi kafana göre kullanma

bu ilaçları sakın ha sakın doktora gitmeden kullanma canım yumurtaları fazla büyütüyo kist yapıo daha snra mesela 5-6 yumurta buyutuo catlarsa besiz altıza hamils kalırsınki o da cok risklerle dolu mecbur doktora gideceksin yine.. ama sakın kendi kafana göre kullanma
Bencede canim bu defa daha kotu olacak hormonlar bozulacak. Kullansan bile yumurtanin ne zmaan buyudugunu kontrol olmadan bilemezsin catlatma igneside sikinti ne zaman vurucan nasil vurucan bunlar onemli ve tehlikeli seyler. Durumlar duzeldiginde en iyisi dr gitmek.o vakte kadarda bi dunya kür var sikintiniz neyse ona gore kaynat ic durum neyse...

Cnmbben sana bisey sorucam. Sen neden sadece bir ay kullandin klomen dr a mi gitmedin dr mu vermedi .
Ben hastalandım sonra dr tatile çıkmıştı kist olduğunu öğrendim başka bi doktora gidip sonra ilacı veren doktora karşı güvenim kırıldı bidaha da hiç bi dr a gitmedim. Kisti öğrendiğim DR. bana dediki bu yaşta neden böle kurcalatıyosunuz kendinizi sen zaten gebe kalmışsın yumurtlama sorunun olsa hiç gebe kalamazdın sonra bi yumurta bile bulamıcaksınız dedi:KK43:

Ben hastalandım sonra dr tatile çıkmıştı kist olduğunu öğrendim başka bi doktora gidip sonra ilacı veren doktora karşı güvenim kırıldı bidaha da hiç bi dr a gitmedim. Kisti öğrendiğim DR. bana dediki bu yaşta neden böle kurcalatıyosunuz kendinizi sen zaten gebe kalmışsın yumurtlama sorunun olsa hiç gebe kalamazdın sonra bi yumurta bile bulamıcaksınız dedi:KK43:
Bence 2.dr dogru söylemis cnm sen gebe kaldin demekki yine olacak neden olmasinn. Insallahh bu ay olacak cnim .gebe topigi acar bize kzulkr :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

selam kızlar topiğimize yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz limonkabugsu limonkabugsu pink love pink love canım çok sıkkın işte dolayı herşey benim üstüme yıkılıyo çok bunaldım artık istifa etmemek için kendimi zor tutuyorum sinirden oturdum ağladım sabah:KK61::KK42:
kıyamam kuzum hayhrdr noldu? bi arada bana olmustu aynısı ama sen doğruysan dogru yerini buluo skma canını

selam kızlar topiğimize yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz limonkabugsu limonkabugsu pink love pink love canım çok sıkkın işte dolayı herşey benim üstüme yıkılıyo çok bunaldım artık istifa etmemek için kendimi zor tutuyorum sinirden oturdum ağladım sabah:KK61::KK42:
Canim cokmu bunalttlar seni kiyamam calisan bulunca yuklerker işi zaten:110:. Sikma canini yillik iznin varsa onu kullan kafayi toplarsin azcik

Kizlarrr ben geldimm cok mutluyumn. Ilac ise yaramis solda 19mm capinda yumurtacigim olusmus ve yumurtanin sekli bozulmaya baslamis yaninkendikiginden catlamaya baslamis dr o yuzden catlatma ignesi vermedi .hevinroza aramiza hosgeldin insallah pozitif sonuclar alirizz bendede pcos illeti var.
Canımmm çok güzel haber bu bak iğne için dertleniyodun filan görüyomusun kendinden çatlıyo sen hemen kocişini yakala:KK55: misafirin ne durum da gelmediler inşallah b u önemli günde:KK70:

Canımmm çok güzel haber bu bak iğne için dertleniyodun filan görüyomusun kendinden çatlıyo sen hemen kocişini yakala:KK55: misafirin ne durum da gelmediler inşallah b u önemli günde:KK70:
Gelmediler canim ohhhh:KK11: .rahat rahat :KK49::KK49::KK49::KK49: :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: bisuna stres yaptim ama olsun guzel seyi duydumya cok şükür . Insallah beceririm :anneadayı::anneadayı:

Canim cokmu bunalttlar seni kiyamam calisan bulunca yuklerker işi zaten:110:. Sikma canini yillik iznin varsa onu kullan kafayi toplarsin azcik
Kullandım maalesef hiç iznim kalmadı şuan bayram tatili haricinde:KK43: bana burda rahat yok anlaşılan yol göründü eşim hemen çık diyo ama evde oturmak maddi anlamda da kısıtlanmak istemiyorum borcumuz harcımız var böyle özgür özgür harcıyorum:KK43:

Kizlar telim cok isindi ben çıkıyorum tel dinlensin birde gUzel yemekker yapayim guzelce giyineyim sonrada :KK49::KK53::KK53:çocuğumda benim gibi deli olacak:KK45::KK47:

Kullandım maalesef hiç iznim kalmadı şuan bayram tatili haricinde:KK43: bana burda rahat yok anlaşılan yol göründü eşim hemen çık diyo ama evde oturmak maddi anlamda da kısıtlanmak istemiyorum borcumuz harcımız var böyle özgür özgür harcıyorum:KK43:
O zaman is ara canim bir yandanda

Back