klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

seffaf akıntı var canım sol kasığımdada ağrımsı bşey var..
Canim ikadar ilac kullandin igne oldun onlrin etkisiyke hormonlar çalışiyo akinti oluyor. Belki dollenme oluyordur bilmiyorumki. Hayırlısı olsun canim. Insallah iyiye isarettir insallah.

Canim ikadar ilac kullandin igne oldun onlrin etkisiyke hormonlar çalışiyo akinti oluyor. Belki dollenme oluyordur bilmiyorumki. Hayırlısı olsun canim. Insallah iyiye isarettir insallah.
Seninnyumurta hangi taraftan buyumustu canim. Sag erkek sol kiz bebek diyorlar ama onu kocaciktan gelen tohumlar belirleniyomu bi baglanti kuramadim :KK45:

Mrb biri varmi burda kafayi yiycem biri yardim etsin bna serophene. Ilaci nsl kullniliyo kc gun sonra catlma ignesi vuruluyo kullananlr neler yaptgini yzabilirmi ?

Mrb biri varmi burda kafayi yiycem biri yardim etsin bna serophene. Ilaci nsl kullniliyo kc gun sonra catlma ignesi vuruluyo kullananlr neker gptgini yzabilirmi
mrb canım hos geldn aramza kullanan var tabi pink love pink love kullandı bu ay 19 ml nurtopu gibi yumurtası olmus :) sen doktora gitmedinmi canım ???

Mrb biri varmi burda kafayi yiycem biri yardim etsin bna serophene. Ilaci nsl kullniliyo kc gun sonra catlma ignesi vuruluyo kullananlr neler yaptgini yzabilirmi ?
her doktor farklı tedavi uyguluo hastanın durumuna göre ;) doktor kontrolünre kullanmalısın ama canım kist yapabilio kendin kafana göre kullanma...

Maalesef gidemiyorum sigortam yok esiminde ustune gidemiyorum bende burdan sorup arastirmak istedim belki rabbim banada bi bebis verir
Mrb cnm.dr m bana serephone yazdi adetin 5.gunu sabah aksam olmak uzere basladim 5gunluk bir ilac. Sonrasında iliski gunu yazdi. Bugunde kontrolum vardi cok sukur fayda etmiş yumurtam oluşmuş. Bu ve bu tarz ikaclar kesinlikle dr kontrolu olmadan kullanilmaz cnim sakin aklından bile geçirme ben sureci sordugun icin yazdim. Dr a gitme sansin yoksa kzulkr inda dedigi gibi kurleri dene ilaca kontrolsüz bulaşma canim. Bana igneye gerek kalmadi ama senin belki gerekecek catlayamazsa kist olur lutfen deneme canim Allah yardimcin olsun

solda demisti canım hatta sağda pikoz dedi sekreterine o kafamı karıstrdı biraz solda dedi ama :) bence hurafe canım esten gelio bebisin cinsiyeti.. :KK66:
Bencede canim bosami kromozom tasiyor spermcikler :KK49: en guzel ve en yakisiklisi denk gelsin hepimize :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

Back