klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

Canim ikadar ilac kullandin igne oldun onlrin etkisiyke hormonlar çalışiyo akinti oluyor. Belki dollenme oluyordur bilmiyorumki. Hayırlısı olsun canim. Insallah iyiye isarettir insallah.
Bende beyaz akıntı var diğer aylarda olan gibi kızlar umudum çok kesildi ya zaten o kadar stresliyim ki hamile kalamama sebebimin biraz da stres olabileceğini düşünüyorum. Bu şartlarda zor yani:KK43:

kıyamam kuzum hayhrdr noldu? bi arada bana olmustu aynısı ama sen doğruysan dogru yerini buluo skma canını
İşini yapınca yüklenen çok oluyo canım elmaselmasında dediği gibi çok bunaldım artık kaldıramıyorum. Herşeyi benim üstüme yıkıyorlar dayanamıyorum:KK43:

bu ilaçları sakın ha sakın doktora gitmeden kullanma canım yumurtaları fazla büyütüyo kist yapıo daha snra mesela 5-6 yumurta buyutuo catlarsa besiz altıza hamils kalırsınki o da cok risklerle dolu mecbur doktora gideceksin yine.. ama sakın kendi kafana göre kullanma
Kür dediginiz ne nasl yapiliyo

Sigortam varken gittim kontrollerimi yaptirdim hsg ckildi bi problem yok esimdede bendede napcam bilmiyorum
Doktora gitmeden kullanılan bi ilaç söyleyebilirim.. Inofolic ben bu ilacı ilk çocuk istiyorum dediğimde doktor bana verdi daha kolay hamile kalırsın demişti. Bende o ay kullandım ve hamile kaldım ama devam etmedi kimyasal oldu.. Bu ilaç folik asit ve inozitol diye bi madde var yumurtaların daha kaliteli olmasını sağlıyomuş. Biraz pahalı kutusu ama demeye değer bence

Kür dediginiz ne nasl yapiliyo
Soğan kürü diye yaz nette bulursun canım içeriyi temizlio ben iki ay ictim adetlerim kısa zamanda gelirdi gününü uzattı günde iki kere yemeklerden on dakka önce bi soğanı yıkayıp iyice dorde bölüosun bir bardktan fazla suya koyuyosun kaynatıp ılıklasnca içiosn suyunu ilk ay adetin 7.günü baslayıp 15 gün içiosun snraki aylarda adet olmana 10 gün kala 7_8 gün içiosun 4 ay devam edilebiliyo bu küre

Doktora gitmeden kullanılan bi ilaç söyleyebilirim.. Inofolic ben bu ilacı ilk çocuk istiyorum dediğimde doktor bana verdi daha kolay hamile kalırsın demişti. Bende o ay kullandım ve hamile kaldım ama devam etmedi kimyasal oldu.. Bu ilaç folik asit ve inozitol diye bi madde var yumurtaların daha kaliteli olmasını sağlıyomuş. Biraz pahalı kutusu ama demeye değer bence
Tesekkur ederim cnm aynen denemekte fayda var

Back