- 13 Eylül 2014
- 37
- 8
- 36
- 36
- Konu Sahibi limonkabugsu
- #1.021
yanlış yazmışım çok pardon kloman hapını kullandım sonrasında çatlama iğnesi vuruldum.klomenin çatlama iğnesi de mi var? ben sadece hapını kullandım onu bilmiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlış yazmışım çok pardon kloman hapını kullandım sonrasında çatlama iğnesi vuruldum.klomenin çatlama iğnesi de mi var? ben sadece hapını kullandım onu bilmiyorum.
canım yakı nasıl uygulanıyor anlatabilir misin rica etsem?hımm anladım canım bakalım yakı yapştırdım bu ay olursam adet gidecem doktora 3.gün.. cektrcem rahim filmi de.. herkes anestezili ol diyo korktum bende valla.. içim rahatladı valla smdi saol canım..
Yakı mucizesi die ararsan kadınlar kulübünde var canım.canım yakı nasıl uygulanıyor anlatabilir misin rica etsem?
Canım nasılsın son durumun ne merk ettm adet oldunmu o 50 içinde..merhaba arkadaşlar ben de 10 aralıkta reg olup 4.günü klomene başladım günde 1 tane ile. adetim 12. ve 16. günü muayenede yumurtam gelişmediği için iğne olmadan bıraktık. 35. güne kadr adet olmazsan gel demişti ancak cenazemiz olduğundan başka şehirdeydim kontrole gidemedim. adetin 50. gününde siyah akıntı ile başlayan ve hala ara ara devam eden ama hiç kırmızı olmayan kanamam var 6 gündür. en erken pazartesi gidebileceğim doktoruma. böyle bir durumla karşılaşan yaşayan var mı? ne yapacağımı şaşırdım doğrusu.
canım hastaneye gitmedim her olumsuz söylemde ümidim kırılıyor. herhangi bi ilaç vs kullanmadım kürde yapmadım akışına bıraktım. o 7 gün yaşadığım akıntıyı adet saydım. öyle devam edip bekliyorum pko olduğumdan ne zaman adet olurum bilinmez. kendiliğimden adet olunca gideceğim doktora. 10 aylık evliyim hiç korunmadım. nasibi varsa gelecektir allahın izniyle. birde 2 hafta önce akrabamın bebeği karnında öldü 7 aylık, o çok üzdü beni. Hamile kalmakla da bitmiyor demekki dedim.. Rabbim hayırlısıyla versin hepimize isteyen herkese inşallah canımmCanım nasılsın son durumun ne merk ettm adet oldunmu o 50 içinde..
Canim.on dort gun olduysa kanda cikabilir ama tabi varsa degeri dusuk olur yeni oldugu icin hakkinda hayirlisi iyi haberlerini bekliyoruzMerhaba hanımlar bende cok heyecanlıyım yarın çatlama iğnesinin 14. Günü öğleden snra doktora gidicem kontrolüm var ve kan testi yapacak. Kasığımdaki ve gögsümdeki ağrıdan baska bi belirti yok. Ama adet olacakmısım gibi de hissetmiyorum inşallah hayırlı haber alırım
Canim.on dort gun olduysa kanda cikabilir ama tabi varsa degeri dusuk olur yeni oldugu icin hakkinda hayirlisi iyi haberlerini bekliyoruz
Dua edinnn banayarın inşallah hayırlı haber veririm burdan
![]()
Ins canim benim allah hayirlisini versin ben seni cok iyi anliyorum bi bucuk sene boyunca gitmedigim hastane dr kalmadi haplar igneler olmadi ama artik dr tup bebege karar verdi o ay hamilr oldugumu ogrendim rabbime binlrce kez sukurler olsun simdi yedi aylik hamileyimDua edinnn banayarın inşallah hayırlı haber veririm burdan
![]()
Ins canim benim allah hayirlisini versin ben seni cok iyi anliyorum bi bucuk sene boyunca gitmedigim hastane dr kalmadi haplar igneler olmadi ama artik dr tup bebege karar verdi o ay hamilr oldugumu ogrendim rabbime binlrce kez sukurler olsun simdi yedi aylik hamileyim
Hayirlisi olsun duani eksik etme demekki daha vakti gelmemis rabbim ol der oluverir yeter ki sabretmesini bilelimBu ayda olmadı Kzlar
Canim 15-16 mm olunca vurulabiliyo ve 36 saat sonra catliyo yani igneyi vurdugun saati hesaplican ilk 36 saatte tutma olasiligi yuksek oluyo zaten catladigini hissedersin hafiften karninda bi sancin olurHerkese merhaba. Çatlatma iğnesini yumurta kaç mm iken oldunuz. Benim daha 14-15mm ama doktor yarın iğneyi vur diyorLütfen olan biri cevap versin
![]()
Canım klomen tedavisinde 20mm olunca iğne yaptırmıştı. Yarın daha 10. gün ve iğne yatırıyor. Pazartesi aşılama yapacağız dedi. Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. Yumurta daha küçükken iğne yaptırıyor ya. Ya bebeğim minicik olursaCanim 15-16 mm olunca vurulabiliyo ve 36 saat sonra catliyo yani igneyi vurdugun saati hesaplican ilk 36 saatte tutma olasiligi yuksek oluyo zaten catladigini hissedersin hafiften karninda bi sancin olur
Canim bi tutsunda bebegin minicik olmaz onunla alakali degil yani bi de asilama yapcaksan saatine gore yaparlar canim o yUden kucuk degil yumurta yani igneyi yaptircak yumurta 20-21 mm olunca catlicak o da 36. Saatte oluyo ve asilamani da o saatte yapcaklar bende yaptirmiatim cunkuCanım klomen tedavisinde 20mm olunca iğne yaptırmıştı. Yarın daha 10. gün ve iğne yatırıyor. Pazartesi aşılama yapacağız dedi. Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. Yumurta daha küçükken iğne yaptırıyor ya. Ya bebeğim minicik olursa![]()
![]()