- 10 Ekim 2015
- 98
- 34
- 88
- 38
- Konu Sahibi limonkabugsu
Yine husrannn... adet oldum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler bende cuma günü film çektirdim tüplerim açık mis ama bana doktor bekle ye lim falan demedi edetiyin üçüncü günü gel asilama yapalım dediVarmı güzel haberi olan ..
Ben rahim filmi cektirdm 2.tedavi negatif sonuçlanınca doktorum filmden sonra gebelikler kendiliğinden olabiliyor dedi hayırlısı bakalım 2aybekleyelim dedi olmazsa günlük igne baslaticakmis yumurta gelistirrmek için hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için iyi geceler arkadaşlar...
Sen nerde oturuyorsunVarmı güzel haberi olan ..
Ben rahim filmi cektirdm 2.tedavi negatif sonuçlanınca doktorum filmden sonra gebelikler kendiliğinden olabiliyor dedi hayırlısı bakalım 2aybekleyelim dedi olmazsa günlük igne baslaticakmis yumurta gelistirrmek için hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için iyi geceler arkadaşlar...
Bendede tıkanıklık falan yokmuş kanallar acikmis ama bekleyelim dedi saligunu çekildi film benmIyi geceler bende cuma günü film çektirdim tüplerim açık mis ama bana doktor bekle ye lim falan demedi edetiyin üçüncü günü gel asilama yapalım dedi
Hımm anladım canım ya senden kan geldi miBendede tıkanıklık falan yokmuş kanallar acikmis ama bekleyelim dedi saligunu çekildi film benm
EwetHımm anladım canım ya senden kan geldi mi
Hayirlisi olsunbir tedavi daha başlasın... yine adet oldum..
Rabbim yardımcımız olsun.. Umudumuz u kaybetmek pes etmek yokkk asla ve kafa rahat olmalıbir tedavi daha başlasın... yine adet oldum..
bende bu ay ceker die düşündüm ama bir ay daha ilaç kullanalm dedi.. filmden snra hamilelik oluomus İnşalah hemen hamile kalırsn canım.. filmi parayla mı cektrdin canım ne kadara cektrdin?Hayirlisi olsun
Bende rahim filmi cektirdm beklemedeym 2-3ay ilaç tedavi yok kendiliğinden gebe kalabilirsin dedi tabi bir ihtimal rahim filmi sonrasi olabiliyomus gebelik...
her adet günü pek kafa rahat olamıo canımRabbim yardımcımız olsun.. Umudumuz u kaybetmek pes etmek yokkk asla ve kafa rahat olmalı
Inşallah canım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.bn ozele gidiyordum zaten doktorum çekti yine 250tl ücret ödedim film için nasibimizde varsa olur bebisimiz bakalım 2-3ay bekle dedi olmazsa günlük igne vuracakmis hergün vurulmam gerekiyomus onuda yumurta gelistirme ignesiymis.Ne diyim hayırlısı olsun hakkımızda...bende bu ay ceker die düşündüm ama bir ay daha ilaç kullanalm dedi.. filmden snra hamilelik oluomus İnşalah hemen hamile kalırsn canım.. filmi parayla mı cektrdin canım ne kadara cektrdin?
amin canımm...Inşallah canım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.bn ozele gidiyordum zaten doktorum çekti yine 250tl ücret ödedim film için nasibimizde varsa olur bebisimiz bakalım 2-3ay bekle dedi olmazsa günlük igne vuracakmis hergün vurulmam gerekiyomus onuda yumurta gelistirme ignesiymis.Ne diyim hayırlısı olsun hakkımızda...