klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

Lütfennn biri bana yardım etsin bir senedir cocuk istiyoruz olmuyo bir sürü ilaç kullandımm adet düzensizliğim ve akıntım var doktor bana neo penotran diye bir fitil verdi iki gün onu kullandım bu gün baıraktım kanamam olduğu için ve bugün siyahımsı ve kanlı bir akıntımm okdu ne olduğunu anlamadımm doktorlarda ilaç verip gönderio bişe dedikleri yok delirecem artık lütfennn yardımm edin

kızlar bugün adet günüm.. evelki gün idrar testinde silik ikinci çizgiyi gördüm. dün aksam kan verdim 1,20 çıktı hcg. bugünde sabah hafiften bi leke geldi :( suan yine akıntı var hissediorm İnşallah adet olmuyorumdur dua edin bana bir kez kimyasal gebelik yaşadım çok korkuorum :(

Lütfennn biri bana yardım etsin bir senedir cocuk istiyoruz olmuyo bir sürü ilaç kullandımm adet düzensizliğim ve akıntım var doktor bana neo penotran diye bir fitil verdi iki gün onu kullandım bu gün baıraktım kanamam olduğu için ve bugün siyahımsı ve kanlı bir akıntımm okdu ne olduğunu anlamadımm doktorlarda ilaç verip gönderio bişe dedikleri yok delirecem artık lütfennn yardımm edin
geç farkettim canım mesajini. bence doktorunu değiştir. bahsettiğin fitili kullanmadım ama kafana yatmayan bi yer varsa doktornda doktornu değistir deirm..

bende bu ay bekleyip bidahaki ay 3.gün gitcem hormonlarıma baktrıcam bide rahim filmi isticem . sen çektrdinmi zon oluomu?
Yooo Hayır ama tabi kişiden kişiye değişiyor ben o kadar ağladım ki bi gör ama masaya bi yattım ki iki dakika da bitti ama tüplerim açık çıktı tabi kapalı olursa sıkıntı oluyor mus ama genelde hep açık çıkıyo millet abarti yo bilseydim anestezi yaptırırım diye ama yok ya SADECE kişiden kişiye değişiyo bunu bil ve rahat ol rahat ol ki sıkma kendini sıkarsan canın yanar

Yooo Hayır ama tabi kişiden kişiye değişiyor ben o kadar ağladım ki bi gör ama masaya bi yattım ki iki dakika da bitti ama tüplerim açık çıktı tabi kapalı olursa sıkıntı oluyor mus ama genelde hep açık çıkıyo millet abarti yo bilseydim anestezi yaptırırım diye ama yok ya SADECE kişiden kişiye değişiyo bunu bil ve rahat ol rahat ol ki sıkma kendini sıkarsan canın yanar
hımm anladım canım bakalım yakı yapştırdım bu ay olursam adet gidecem doktora 3.gün.. cektrcem rahim filmi de.. herkes anestezili ol diyo korktum bende valla.. içim rahatladı valla smdi saol canım..

Kızlar klomenin bittikten sonraki gün yani 6.gün yumurtam 12 mm doktor 5 gün sonra yeniden bakacağım dedi bu durumda ya da benzer durumda olan var mı?

Kızlar klomenin bittikten sonraki gün yani 6.gün yumurtam 12 mm doktor 5 gün sonra yeniden bakacağım dedi bu durumda ya da benzer durumda olan var mı?
Evet igne yapmak için yumurtanın biraz daha büyümesi gerek olduğunda öyle diyor drlar aynı durum bendede oldu klomen değil başka ilacti benimki 16 18 mm olması gerek yumurtanin

benimde klomenle ikinci ayım bugün yumurtam 17mm civarindayken kendiliğinden catlamaya başladı. hayirlisi artik yine beklemek düşüyor artik bize :)

Merhaba Bayanlar,

ben çatlama iğnesi olarak klomen vuruldum. 14 ocakta son bir kaç gündür rahim tarafında aşırı ağrılarım var nedeni ne olabilir bilginiz var mı? bazen kopucakmış gibi şiddetleniyor ağrım.

Merhaba Bayanlar,

ben çatlama iğnesi olarak klomen vuruldum. 14 ocakta son bir kaç gündür rahim tarafında aşırı ağrılarım var nedeni ne olabilir bilginiz var mı? bazen kopucakmış gibi şiddetleniyor ağrım.
klomenin çatlama iğnesi de mi var? ben sadece hapını kullandım onu bilmiyorum.

Back