klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

Varmı güzel haberi olan ..
Ben rahim filmi cektirdm 2.tedavi negatif sonuçlanınca doktorum filmden sonra gebelikler kendiliğinden olabiliyor dedi hayırlısı bakalım 2aybekleyelim dedi olmazsa günlük igne baslaticakmis yumurta gelistirrmek için hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için iyi geceler arkadaşlar...

Iyi geceler bende cuma günü film çektirdim tüplerim açık mis ama bana doktor bekle ye lim falan demedi edetiyin üçüncü günü gel asilama yapalım dedi

Sen nerde oturuyorsun

Herkese merhaba ben 10 kadim regl oldum. Reglimin 5. Günü klomene basladim. 25 Kasim carsamba Dr kontrolüne gittim ve catlatma iğnesi oldum. Dr perşembe ilişki olsun dedi. Cuma Dr gittim tekrar cagirmisti sanirim yeni catliyor etrafında sivil var bu akşamda olsun dedi ama Esim hastaysi malasef degerlendiremedik. Gecen cuma tekrar cagirdi.dr ilaç ve iğneye rağmen rahim yeterince kalinlasmamis dedi ve protestan verdi adet olana kadar kullan olmazsan haftaya p.tesi gel dedi. Benim anlayamadigim ben iğnenin 10. Günü basladim progestana etki yapar mi? Zaten çok umutlu değilim başladı regl belirtilerimde. Merak iste. Reglme 5 gün kaldi. Bu arada iğnedenkkaç gün sonra regl olunuyor progestan gecikme yapıyor mu?

Hayirlisi olsun
Bende rahim filmi cektirdm beklemedeym 2-3ay ilaç tedavi yok kendiliğinden gebe kalabilirsin dedi tabi bir ihtimal rahim filmi sonrasi olabiliyomus gebelik...
bende bu ay ceker die düşündüm ama bir ay daha ilaç kullanalm dedi.. filmden snra hamilelik oluomus İnşalah hemen hamile kalırsn canım.. filmi parayla mı cektrdin canım ne kadara cektrdin?

bende bu ay ceker die düşündüm ama bir ay daha ilaç kullanalm dedi.. filmden snra hamilelik oluomus İnşalah hemen hamile kalırsn canım.. filmi parayla mı cektrdin canım ne kadara cektrdin?
Inşallah canım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.bn ozele gidiyordum zaten doktorum çekti yine 250tl ücret ödedim film için nasibimizde varsa olur bebisimiz bakalım 2-3ay bekle dedi olmazsa günlük igne vuracakmis hergün vurulmam gerekiyomus onuda yumurta gelistirme ignesiymis.Ne diyim hayırlısı olsun hakkımızda...

amin canımm...

Mrb kızlar aranıza yeni katıldım bu gün serophene başladım bakalım nolcak.Adım Selcan bu arada sizin de güzel haberlerinizi almak isterim.Hepimize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…