- Konu Sahibi limonkabugsu
-
adet oldum bugünBilmiyorum canım
Bilmiyorum canım kafam karıştı zaten günüm 3gun ya önce olurdum yada gecikirdi en fazla 4gun yeni bikerede 11gun gecikmistimne biliym basimagridi düşünmekten hakkımızda hayırlısı insallah sen hamilesindir haberdar et..
Bende oldum 2.günüm ve dr a gittim aynı tedaviyi tekrar yapalım yine olmazsa rahim filmini çekip tuplerine bakicam dedi hakkımızda hayırlısı canım üzülme...adet oldum bugün
bende şimdi cıktm doktordan.. yine klomen verdi bu 3üncü denememiz olacak. ben zaman kaybetmek istemiyorm dedim ne gerekiyosa yapalım dedim aşılama tüp bebek.. doktor bir kez daha deneyelm olmazsa bi sonraki aşamaya bakarız dedi. sil baştan başlıyoruz yani ikimizdeBende oldum 2.günüm ve dr a gittim aynı tedaviyi tekrar yapalım yine olmazsa rahim filmini çekip tuplerine bakicam dedi hakkımızda hayırlısı canım üzülme...
Aynen öyle canım banada letu vermişti 5gun icimlik onun devamı vardi 5gun tekrar icicem yumurta büyütmek için sonrada catlatma iğnesi yapacak 1gunönce başladım kafama takiliyo bisey olurmu diye adetin 3yada 4.günü baslanmali ben 2.günü başlamış oldum..gerçi 3sayilir akşam olmuştum çünkü... bakalım insallah bu sefer iyi sonuçlar alırız canım ..bende şimdi cıktm doktordan.. yine klomen verdi bu 3üncü denememiz olacak. ben zaman kaybetmek istemiyorm dedim ne gerekiyosa yapalım dedim aşılama tüp bebek.. doktor bir kez daha deneyelm olmazsa bi sonraki aşamaya bakarız dedi. sil baştan başlıyoruz yani ikimizde
letuyu hiç duymamıstım. sen daha öncede mi kullandın bunu? bana hep klomen veriyo adetin 5.günü baslıyorum günde 2tane. ama heralde hepsi aynı işe yarıyor, hayırlısı artık.. anlamıyorum yaa başkaları korunurken bile hamile kalabiliyo biz her yolu deniyoruz yinede olmayınca olmuyo. yok su gün su saatte ilişki, yok bacakları kaldırıp saatletce bekleme, yok kaynar suyla yokanmama vs vs.. bu ay cok kafaya takmamaya calısacam, oluruna bırakacam.. bence birazda piskolojik. sende takmamaya bak canım. kendimiz engel koyuyoruz birazda, günde 50kere takvime saate bakmakla birsey degismiyo aksine hayal kırıklıgı daha büyük oluyo.. neyse basını şişirdim galiba :) diyecegim oki hersey olacagına varır, rabbim onu bize verecegi günü yazdı zaten. hersey kısmetAynen öyle canım banada letu vermişti 5gun icimlik onun devamı vardi 5gun tekrar icicem yumurta büyütmek için sonrada catlatma iğnesi yapacak 1gunönce başladım kafama takiliyo bisey olurmu diye adetin 3yada 4.günü baslanmali ben 2.günü başlamış oldum..gerçi 3sayilir akşam olmuştum çünkü... bakalım insallah bu sefer iyi sonuçlar alırız canım ..
Ne demek canım sisermi basim birbirimize destek oluyorzburda letu aslında meme kanseri ilaciymis prospektusunde öyle yaziyo ama bana yumurta buyutmesi için veriyor dr. Daha öncede içtim ewet silbastan aynen basladik iste kismetse olur canım.evet kafaya takmasak iyi olacak sanırım busefer bende dusunmemeye caliscam akışına bırakalım yeni tedavimiz hayırlı olur insallah...letuyu hiç duymamıstım. sen daha öncede mi kullandın bunu? bana hep klomen veriyo adetin 5.günü baslıyorum günde 2tane. ama heralde hepsi aynı işe yarıyor, hayırlısı artık.. anlamıyorum yaa başkaları korunurken bile hamile kalabiliyo biz her yolu deniyoruz yinede olmayınca olmuyo. yok su gün su saatte ilişki, yok bacakları kaldırıp saatletce bekleme, yok kaynar suyla yokanmama vs vs.. bu ay cok kafaya takmamaya calısacam, oluruna bırakacam.. bence birazda piskolojik. sende takmamaya bak canım. kendimiz engel koyuyoruz birazda, günde 50kere takvime saate bakmakla birsey degismiyo aksine hayal kırıklıgı daha büyük oluyo.. neyse basını şişirdim galiba :) diyecegim oki hersey olacagına varır, rabbim onu bize verecegi günü yazdı zaten. hersey kısmet
bide folikol yanında glifor vermişti bana glifor seker hastalarının ilacı tabi ben bebek olursa tedbir amaçlı iciyrm sagligi acisindan sanırım biseler demistide doktorum unuttum 1aydir devam 100 tane var içinde.dün akşam fena istifra yaptım letuya tekrar başlayınca günde 2tane içiyorum dr gittim bugün mecbur iceceksin 1e dusur kötü olursan dedi ilaclar mahvediyo beni Allah sabır versin sağlık versin hepimize sonrada bebislerimizi versin...letuyu hiç duymamıstım. sen daha öncede mi kullandın bunu? bana hep klomen veriyo adetin 5.günü baslıyorum günde 2tane. ama heralde hepsi aynı işe yarıyor, hayırlısı artık.. anlamıyorum yaa başkaları korunurken bile hamile kalabiliyo biz her yolu deniyoruz yinede olmayınca olmuyo. yok su gün su saatte ilişki, yok bacakları kaldırıp saatletce bekleme, yok kaynar suyla yokanmama vs vs.. bu ay cok kafaya takmamaya calısacam, oluruna bırakacam.. bence birazda piskolojik. sende takmamaya bak canım. kendimiz engel koyuyoruz birazda, günde 50kere takvime saate bakmakla birsey degismiyo aksine hayal kırıklıgı daha büyük oluyo.. neyse basını şişirdim galiba :) diyecegim oki hersey olacagına varır, rabbim onu bize verecegi günü yazdı zaten. hersey kısmet
amin canım tabi herseyin başı saglık.. anladıgım kadarıyla sana daha farklı ilaclar verilmiş. bulantı baş dönmesi falan bendede olmuştu insanı yanıltıyo. hepsi ilacın iğnenin etkisiymiş. bu ay hamileligi aklıma bile getirmicem. kendimi bi sonraki aşamaya yani aşılamaya şartlandırdm. bide doktor diyoki sanki 40yasında gibi konusuyosun cok gencsin diyo. cok yıpratıyor insanı dedim beklemek acaba oldumu olacakmıBen
bide folikol yanında glifor vermişti bana glifor seker hastalarının ilacı tabi ben bebek olursa tedbir amaçlı iciyrm sagligi acisindan sanırım biseler demistide doktorum unuttum 1aydir devam 100 tane var içinde.dün akşam fena istifra yaptım letuya tekrar başlayınca günde 2tane içiyorum dr gittim bugün mecbur iceceksin 1e dusur kötü olursan dedi ilaclar mahvediyo beni Allah sabır versin sağlık versin hepimize sonrada bebislerimizi versin...
Öyle canım çünkü bu tedavi görüyoruz amaç belli sonuca ulaşmaya odaklaniyoruz sonrada olmayınca hatta tekrar tekrar deneyip olmayınca umutsuzlukda olusuyo. .amin canım tabi herseyin başı saglık.. anladıgım kadarıyla sana daha farklı ilaclar verilmiş. bulantı baş dönmesi falan bendede olmuştu insanı yanıltıyo. hepsi ilacın iğnenin etkisiymiş. bu ay hamileligi aklıma bile getirmicem. kendimi bi sonraki aşamaya yani aşılamaya şartlandırdm. bide doktor diyoki sanki 40yasında gibi konusuyosun cok gencsin diyo. cok yıpratıyor insanı dedim beklemek acaba oldumu olacakmı
Ikinci tedavi sürecine girdik beklemedeyiz sende durumlar nasıl...naslsnz kzlar napıosnz durumlarınz ne?
adeti bekliorm canm bnde.. 1 haftam var bakalım..Ikinci tedavi sürecine girdik beklemedeyiz sende durumlar nasıl...
Hayirlisi olsun canim insallah bebisinin zamani gelmiştir bu ay müjdeli haberi verirsin bize... benim iki hafta kadar var bakalım...adeti bekliorm canm bnde.. 1 haftam var bakalım..
hayrlısıyla insallah canm.. Rabbim hepimize nasip eder inşallah tezden bebişlerimizi kucağımıza almayı..Hayirlisi olsun canim insallah bebisinin zamani gelmiştir bu ay müjdeli haberi verirsin bize... benim iki hafta kadar var bakalım...
Aminnn..hayrlısıyla insallah canm.. Rabbim hepimize nasip eder inşallah tezden bebişlerimizi kucağımıza almayı..
bilemedmki canım ya basıma gelmedi hiç..merak ediyorum son durum böyle ağrısı olmayıpda hamile kalan varmı acaba
acaba catlamadımı ki dr da adet olursan ya da olmazsan gel dedi yani 15 gün bekleyeceğimbilemedmki canım ya basıma gelmedi hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?