- 27 Temmuz 2015
- 856
- 245
- 103
- Konu Sahibi limonkabugsu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-esli-koy-bildiklerinizden-cok-farkli.866552/
kızlaar ne kadar ilginçç
kızlaar ne kadar ilginçç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnim ya gunumden 2gun once lekeler geldi arada çoğalıp kirmiziya donuyor sonra kahverengi sonra hic yok boyle bi garip cuma gunune randevu aldim sen nasilsin cnm naptinbenimkiler devam edio hala... pink love canım naptın inşallah geçiodr günün
Daha once okumustum bunu igrencccc ask yok sevgi yok anca sex hihhhh
iyyim canım işler hafiflemsken nete giriyim dedim. idrar tsti yapsaydın bi canım. inşallah bi terslik yoktr benimde öyle olmuştu...Yok cnim ya gunumden 2gun once lekeler geldi arada çoğalıp kirmiziya donuyor sonra kahverengi sonra hic yok boyle bi garip cuma gunune randevu aldim sen nasilsin cnm naptin
Ayyy o ne ki cnm yaa öle şey mi olur töbe töbeee
aynn canm ya ııoyyh dedimm..Ayyy o ne ki cnm yaa öle şey mi olur töbe töbeee
Inşallah canım hayırlısıyla..Anladım canım inşallah bu ay tutunur bebişlerimiz. Rabbim bütün isteyenlere tez zamanda nasip etsin
Canim nende pco varya o yuzden arada böyle oluyor. Boş yere test yapmak istemiyirum . Iyi cnm azalsin islerin azcikda sen rahat etiyyim canım işler hafiflemsken nete giriyim dedim. idrar tsti yapsaydın bi canım. inşallah bi terslik yoktr benimde öyle olmuştu...
valla öyle yoğnum ki anlatamam bu aralar, bi de eve gelen giden oluoCanim nende pco varya o yuzden arada böyle oluyor. Boş yere test yapmak istemiyirum . Iyi cnm azalsin islerin azcikda sen rahat et
Zaten hepsi ust uste gelir cnimvalla öyle yoğnum ki anlatamam bu aralar, bi de eve gelen giden oluo
canım bugün 4.gün ve agrılar hala devam ediyo bu iyi mi kötü mü anlamadım. kasıklarımda ve belim cok kötü agrıyobenim 21 ml di canım zaten 18 i fln geçmeynce iğne yapmıolar...
canım sendeki son durum nedir? benim bugün 4.günüm ve agrılarım hala devam ediyo. bu normal mi sence? sende de agrı oldu mu hic? kasıklarda batma gibi bel agrısı gibi?Ewet canim igne vurdular..
Herkese merhaba. Aslında uzun sayılabilecek bir süredir buraya üyeyim ama ilk kez yazıyorum. Ben de yaklaşık 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum ve burada paylaşılan deneyimlerin manevi anlamda çok faydasını gördüm. En azından bu yolda yalnız olmadığımı anladım.
Hesaplamalarım doğruysa bu Cumartesi reglimin 2. günü olacak. O gün için doktordan randevu aldım. Duruma göre Klomen'e başlatacak, sonra da malum çatlatma iğnesi..
Çok heyecanlıyım. Olur da bu yazdıklarımı okursanız benim için dua edin olur mu?
Bizi bizden daha iyi anlayan olmaz canım hiç birimiz yalnız değiliz maalesef bizim gibi bekleyen çok kişi var. Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm bekleyenlere de sana da bizde çok bekletmeden inşallahh
Ayy canım yaa psikolojimiz çöküyo bu süreçte zor gerçekten inşallah bu duygusallık hamilelik duygusallığına döner hani o dönemde de oluyomuş yaÇok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin. O kadar duygusalım ki şu aralar, mesajını okurken gözlerimin dolmasına engel olamadım. :)
Normal canım takma kafana ağrılar bendede var aradabir batiyo gibi zaten ilk 2gun daha fenaydi ama azaldı suan ara ara agri oluyo 1hafta oldu banada ignecanım sendeki son durum nedir? benim bugün 4.günüm ve agrılarım hala devam ediyo. bu normal mi sence? sende de agrı oldu mu hic? kasıklarda batma gibi bel agrısı gibi?
acaba iyiye mi işaret agrılar? bu ilk iğnem cok tecrübesizim ama inşallah ilk ve son olur :) Allah hepimizi bir an önce hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşAllah! gelişmeleri birbirimizle paylasalım canmNormal canım takma kafana ağrılar bendede var aradabir batiyo gibi zaten ilk 2gun daha fenaydi ama azaldı suan ara ara agri oluyo 1hafta oldu banada igne
Tmm canım haberlesiriz benimde ilk ignem ilk defa tedavi oluyorm hayirlisiyla minnislerimiz olurda bidaha tedaviye gerek kalmaz Allah saglikli ayipsiz ozursuz yavrular nasip etsin hepimize (amin..)acaba iyiye mi işaret agrılar? bu ilk iğnem cok tecrübesizim ama inşallah ilk ve son olur :) Allah hepimizi bir an önce hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşAllah! gelişmeleri birbirimizle paylasalım canm
Ayy canım yaa psikolojimiz çöküyo bu süreçte zor gerçekten inşallah bu duygusallık hamilelik duygusallığına döner hani o dönemde de oluyomuş ya