klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

Baştan böyle umutsuzluğa kapılmamalısın canım psikolojik durumun, stres hâlin hormonlarını etkiliyor iyi düşün ki iyi olsun ilk denemelerinde tutan çok var tabiki senin ki neden tutmasın.. Yumurtan hakkında yorum yapamayacağım bilmiyorum çünkü :) Kaç yıldır evlisiniz canım ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz?
2 yıldr evliyim canm. 2 duşuğum oldu (kan pıhtılşmasından) ikisi de kendiliğinden ve hemn tutmultu. Şuan 10 ay oldu korunmuyorum ama olmuyo

Merhaba, eozclk arkadaşında dediği gibi 36 saat sonra ilişki olması lazım ama sonra da 2 günde 1 devam et bir süre bence 1 kere de bırakmayın. İnşallah tutar ama önce inanman ve psikolojik olarak kendini rahatlatman lazım pozitif düşün ki pozitif olsun:KK66:
o kadsr hayal kırıklıklarım olsu ki kendimi kandrmak istemiorum bu kez de

yoo hiç ole bişy demedi canm.. Onu da mı kontrol etmesi gerekio.. Bak şimdi işkillendim. Nolcak
Ay çok avhamlısın canım ya önce sakin ol bak böyle olduğunda işler zorlaşıyor. Beni de çağırmamıştı Dr. benim yumurtalarım normal çalıştığı için yan etki yaptı çatlamadı kist oldu. Sende dikkat et ama inşallah bebek olur.

2 yıldr evliyim canm. 2 duşuğum oldu (kan pıhtılşmasından) ikisi de kendiliğinden ve hemn tutmultu. Şuan 10 ay oldu korunmuyorum ama olmuyo
Kan pıhtılaşması demişsin ya onun için ilaç kullanıyomusun canım. Benim de 2 kimyasal gebeliğim oldu kan pıhtılaşmasından şüphe ediyorum test yaptırıcam

Ay çok avhamlısın canım ya önce sakin ol bak böyle olduğunda işler zorlaşıyor. Beni de çağırmamıştı Dr. benim yumurtalarım normal çalıştığı için yan etki yaptı çatlamadı kist oldu. Sende dikkat et ama inşallah bebek olur.
inşllh canm :-) ..
beklemkten başka çozum yok. Bakalım nolck

Kan pıhtılaşması demişsin ya onun için ilaç kullanıyomusun canım. Benim de 2 kimyasal gebeliğim oldu kan pıhtılaşmasından şüphe ediyorum test yaptırıcam
gebelik oluşunca pıhtılşma engelleyici iğneye başliycam inşllh. Şimdiden bişy kullanılmıyo

bebeaspirini filan vermedi dimi dr. kimyasal gebelik mi oldu senin de nasıl yol izlediniz pıhtılaşmayı öğrenmek için
yok 2 duşuk oldu. Kalp atışları durdu sonra duştu. Araştırma hast.de tahlil sonucu mthfr homozigot 1298a olduğum çıktı. Bide bi gende daha var pıhtılşma onun adını unuttum...

Olur inşallah Allahın izniyle. Ben de 2 yıldır evliyim benim de bir dış gebelik ve bir kimyasal gebelik oldu şuan da çatlatma iğne sonrası beklemedeyim. Sen kendini olmayacak diye şartlandırma lütfen, öyle yaptıkça olacağı varsa bile olmaz hatta bu konuda hiç düşünmemek, kendimize farklı bir uğraş arayıp onlarla uğraşmak daha iyi olacak bende çok düşündüğüm için mi olmuyor acaba diyorum

Olur inşallah Allahın izniyle. Ben de 2 yıldır evliyim benim de bir dış gebelik ve bir kimyasal gebelik oldu şuan da çatlatma iğne sonrası beklemedeyim. Sen kendini olmayacak diye şartlandırma lütfen, öyle yaptıkça olacağı varsa bile olmaz hatta bu konuda hiç düşünmemek, kendimize farklı bir uğraş arayıp onlarla uğraşmak daha iyi olacak bende çok düşündüğüm için mi olmuyor acaba diyorum
bn işe başladım sırf bu konuyu aklımdan atmak için. O yuzden hafta içi kafam dağılıo şukur.. Bugun milli yasdan dolayı çalışmıoruz..

yok 2 duşuk oldu. Kalp atışları durdu sonra duştu. Araştırma hast.de tahlil sonucu mthfr homozigot 1298a olduğum çıktı. Bide bi gende daha var pıhtılşma onun adını unuttum...
En azından sorununu öğrenmişsin sen hamile kaldığında da tedavini olursun sağlıcakla alırsın kucağına.. Buarada iş daha çok stres yaratmıyomu sizde bende öyle oluyo da hatta işten çıksam mı diye düşünmedim değil stresten uzak durmak için

En azından sorununu öğrenmişsin sen hamile kaldığında da tedavini olursun sağlıcakla alırsın kucağına.. Buarada iş daha çok stres yaratmıyomu sizde bende öyle oluyo da hatta işten çıksam mı diye düşünmedim değil stresten uzak durmak için
aminn canm.
yoo benm kafam dağılıyo çok şukur. Bide işimde rahat stres olmuo vlla. Sen nerde çalışıoaun

Biz korunuyoruz canım. Dr korunun testlere bakalım dedi. Bende korkuyorum bida olur test yapmadan yine düşer diye çok üzücü oluyo sonra. Sadece dr a gitmeden önce 2 kere korunmasız ilişki oldu onuda söyledim dr a daha yumurtlamamışsın bile bişey olmaz ondan dedi. Öyle bi beklentim yok yani olmasını da istemiyorum. Bi bakalım sorun ne ona göre hareket edelim istiyorum. İnşallah önce pink love dan sonrada senden bekliyoruz bu ay:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46:
:) herzamanki gibi hayrlısı dıorm canım hayrlsni versin Rabbim.. benm kasığım ağrıo hafiften galiba yumurta gelişio.. ilişklere devam gün asırı :D testini yaptır ıçınde suphen kalmaz canım.. neyin ne oldğnu bilerek tedavi uygular doktor..

Back