klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

sendeki son durum nedir canım? bende hala hafif batmalar oluyo
Aynen karniminetleri agriyo resmen bide hertarafim agriyo sanki birsürü iş yapmış gibiyim..hayırlısı canım iğneden sonraki şiddetli kasıkağrısı yumurta catladigi icinmis bakalım 8gunsonra belli olacak seninmi kacgun sonra adet gunun

Aynen karniminetleri agriyo resmen bide hertarafim agriyo sanki birsürü iş yapmış gibiyim..hayırlısı canım iğneden sonraki şiddetli kasıkağrısı yumurta catladigi icinmis bakalım 8gunsonra belli olacak seninmi kacgun sonra adet gunun
evet aynı agrılar bendede var canım bazende hiç agrı olmuyo mesela sabah yeni kalktıgımda. acaba hamilelik belirtileri ne zaman basliyo? dün iş yerinde burnuma sürekli rahatsız edici kokular geldi ama daha cok erken benimkisi piskolojik heralde :) canım ayın 12.ignemi oldum dokt 2hafta sonra gebelik testi yap dedi yani hesabıma göre benimde 8-9günüm var

evet aynı agrılar bendede var canım bazende hiç agrı olmuyo mesela sabah yeni kalktıgımda. acaba hamilelik belirtileri ne zaman basliyo? dün iş yerinde burnuma sürekli rahatsız edici kokular geldi ama daha cok erken benimkisi piskolojik heralde :) canım ayın 12.ignemi oldum dokt 2hafta sonra gebelik testi yap dedi yani hesabıma göre benimde 8-9günüm var
Evet canım aynı durumlar bendede var özellikle bulantı kendimi kaptırıp sonrasında üzülürüm diye ilactandir diyorum ama bilmiyorum iste aynen dr banada 2hafta sonra test yap insallah gebelik çıkar dedi çıkmazsa :KK17:adetin yada 3.günü gel dedi insallah ikimizde hamileyizdir :anneadayı:haberleselim canim:KK54:

Evet canım aynı durumlar bendede var özellikle bulantı kendimi kaptırıp sonrasında üzülürüm diye ilactandir diyorum ama bilmiyorum iste aynen dr banada 2hafta sonra test yap insallah gebelik çıkar dedi çıkmazsa :KK17:adetin yada 3.günü gel dedi insallah ikimizde hamileyizdir :anneadayı:haberleselim canim:KK54:
ay inşallah dedigin gibidir canım bu ay bekleme son bulur kavusuruz bebişlerimize hayırlısıyla :) tmm canm haberleselim, hayırlı haberlerini bekliyorum ;)

u-mutlu lale u-mutlu lale cim pink love pink love cum nerelerdesiniz napıosunuz? bu aralar bi grip sogk algınlgı halszlk mide bulantısı anlatamam size :KK43: sizler napıosnz karnım agrıo ha bi de üsütüorm galiba..
Gecnis olsun canimmm dikkat et kendine hemen meyve destegi yap cnmm.. iyi sayilirim cnm yeni ted basladim yine serephone verdi. Biraz dr a olan guvenim kayboldu. Beni adetin 18.gunu kontrole çağırıyor bende ontarigte ank olabilirim dedim o zmn bu ay o tarihten sonra gun asiri dvam edin dedi. 18.gun kontrolmu olur kzulkr cim :( bu ayda böyle gecip gidecek anlayacagin . Bende devlet hast gitmeyi düşünüyorm 26ekim yada 27ekimde 12. 13. Gun oluyor .iste biyle durumlar karisik bende

u-mutlu lale u-mutlu lale cim pink love pink love cum nerelerdesiniz napıosunuz? bu aralar bi grip sogk algınlgı halszlk mide bulantısı anlatamam size :KK43: sizler napıosnz karnım agrıo ha bi de üsütüorm galiba..
Selam cnm iyi diyim iyi olim misali çalışıyorum. Adeti bekliyorum gelsin de dr a gidim:KK51: şuan ist da salgın vr herkes istifra ediyo ve afedersin ishal. Bilmiyorum senin yaşadığın yerde de var mı ama dikkatli ol tam hastalık havası

Gecnis olsun canimmm dikkat et kendine hemen meyve destegi yap cnmm.. iyi sayilirim cnm yeni ted basladim yine serephone verdi. Biraz dr a olan guvenim kayboldu. Beni adetin 18.gunu kontrole çağırıyor bende ontarigte ank olabilirim dedim o zmn bu ay o tarihten sonra gun asiri dvam edin dedi. 18.gun kontrolmu olur kzulkr cim :KK43: bu ayda böyle gecip gidecek anlayacagin . Bende devlet hast gitmeyi düşünüyorm 26ekim yada 27ekimde 12. 13. Gun oluyor .iste biyle durumlar karisik bende
olur canım ilaca basla demedi mi bana ilaca basla 13 . gün fln gel yumurtana bakcam dedi.. seninkide ole dir muhtemelen..

Selam cnm iyi diyim iyi olim misali çalışıyorum. Adeti bekliyorum gelsin de dr a gidim:KK51: şuan ist da salgın vr herkes istifra ediyo ve afedersin ishal. Bilmiyorum senin yaşadığın yerde de var mı ama dikkatli ol tam hastalık havası
olablr canm brdada var aynisi :(((

olur canım ilaca basla demedi mi bana ilaca basla 13 . gün fln gel yumurtana bakcam dedi.. seninkide ole dir muhtemelen..
Benii taaa 18.gunde çağırıyor canim. Bende 13.gunde baska dr gidecegim devlet hastanesine ;)

arkadaslar bendede grip başlangıcı var heralde dünden beri bogazım agrıyo yutkunamıyorm. test yapmama tam 5 gün kaldı ve o kasıktaki batmalar agrılar gecti normal adet agrıları basladı. heralde bu ayda olmadı :( ama mide bulantısıda oluyo arada bir acaba ignenin yan etkisimidir? ümidimide yitirmek istemiyorum beklemekteyim

Back