- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Ay ayy kocalar bıkcak zaten bizde gün aşırı:) herzamanki gibi hayrlısı dıorm canım hayrlsni versin Rabbim.. benm kasığım ağrıo hafiften galiba yumurta gelişio.. ilişklere devam gün asırıtestini yaptır ıçınde suphen kalmaz canım.. neyin ne oldğnu bilerek tedavi uygular doktor..
inşallah canım..Ay ayy kocalar bıkcak zaten bizde gün aşırıneyse ki biz bu ay spontane takılıyoruz rahatız aynen canım bende testi bekliyorum inanıyorum ki önümüzdeki ay Allah'ın izniyle olacakkk
Ohhhh sorma bizde keciboynuzu oekmezi tahin ikilisine dadanmis durumdayizinşallah canım..dün süt keçi boynuzu pekmezi tahin fındık ceviz muz kuru incir bi karıstırdım... lıkır lıkır içtik beraber
ohh afiyet şifa olsun güzel bi kür yapmışsın canım özellikle eşin için çok iyi tecrübeyle sabitinşallah canım..dün süt keçi boynuzu pekmezi tahin fındık ceviz muz kuru incir bi karıstırdım... lıkır lıkır içtik beraber
Devam ediyo mu canım lekelerOhhhh sorma bizde keciboynuzu oekmezi tahin ikilisine dadanmis durumdayizama benim leke basladi kzulkr cim
Dr a sormuşsun sakınca yok demiş tatlım ve kullanmışsın ilaçları ona güvenmektwn başka çaren yok şuan bence içine kurt düşürme kimleri duydum ben hamile olduğunu bilmeden emar bile çektirdiler çocukları sapa sağlam Allah koruyo onları özellikle öğrenene kadar
Sevindim senin adına inşallah pozitif sonuç alırsın beklediğin günCanım dün tekrar tahlil istemişti dr. şükür geçmiş enfeksiyonum zaten antibiyotikleride bıraktım o yüzden, şuan hâla beklemedeyim Sat 18.09.2015
22 23 normal bence ağrıda oluyo çatlıyodur yumurtan. İlla 36. Saatte çatlıycak diye bişey yok bence zaten spermler uzun süre vücutta kalıyo sonrdanda çatlamış olsa önemli olan spermin olması. Siz ilişkiyi aksatmayın bencearkadaslarrr dün çatlatma iğnesini vurdular, yumurta 23mm olmus. doktor igneyi yazdı HEMEN vurulsun dedi. aksam inanılmaz agrı yaptı kasıklarımda ve dokt 3gün arka arkaya ilişki önerdi, 36saat falan demedi. kafam karıstı ayrıca sizce 23mm fazla büyük degil mi? gec mi kaldım acaba?kafam karıstı
Sevindim senin adına inşallah pozitif sonuç alırsın beklediğin gün
inşallah öyledir canım yaa. evet dedigin gibi bencede cünkü doktora sordum 36saatin bi önemi var mı diye, hayır dedi. 2hafta sonra gebelik testi yap pozitifse gel dedi. cok heyecanlıyımmm rabbim hayırlısıni versin inş. kimsenin kucagını bos bırakmasın. ah bide catlayıp catlamadıgını anlasam22 23 normal bence ağrıda oluyo çatlıyodur yumurtan. İlla 36. Saatte çatlıycak diye bişey yok bence zaten spermler uzun süre vücutta kalıyo sonrdanda çatlamış olsa önemli olan spermin olması. Siz ilişkiyi aksatmayın bence
Yumurtan çatlamış olbilir ondan gelmiştir. Genelde o belirti olyo kişilerde yumurta çatlamasını gösteriyo. Hatta dr a gitmeyen kişiler öyle takip ediyo çalışma günleriniİnşallah canım benim bütün isteyenler pozitifi görsün inşallah :)
bir de canım bilgin varmıdır bilmiyorum Dr. bize ilişki önerdiği günün sabahına benden yumurta akı gibi akıntı geldi ilk defa acaba bu nedendir?
Fazla dinleme kendini canım ağrılar filan oluyo herkesde önemli olan pozitif olması olmasa bile adetinin normal seyrinde olması. En önemlisi rahatlık bunu unutma stres yapmainşallah öyledir canım yaa. evet dedigin gibi bencede cünkü doktora sordum 36saatin bi önemi var mı diye, hayır dedi. 2hafta sonra gebelik testi yap pozitifse gel dedi. cok heyecanlıyımmm rabbim hayırlısıni versin inş. kimsenin kucagını bos bırakmasın. ah bide catlayıp catlamadıgını anlasamaynı agrı sürekli devam ediyo, adet sancısı, kramp bazende batma gibi
benim 21 ml di canım zaten 18 i fln geçmeynce iğne yapmıolar...arkadaslarrr dün çatlatma iğnesini vurdular, yumurta 23mm olmus. doktor igneyi yazdı HEMEN vurulsun dedi. aksam inanılmaz agrı yaptı kasıklarımda ve dokt 3gün arka arkaya ilişki önerdi, 36saat falan demedi. kafam karıstı ayrıca sizce 23mm fazla büyük degil mi? gec mi kaldım acaba?kafam karıstı
Ewet canim igne vurdular..inşallah canım.. sana yapıldı mı iğne?
Persembe igne vuruldum 3gun ilişki 4.gün jel fitil başlattı doktorum..Amin inşallah. Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin siz çatlatma iğnesini ne zaman oldunuz?
Jel ve fitil ne için canım daha önce duymadım ben?Persembe igne vuruldum 3gun ilişki 4.gün jel fitil başlattı doktorum..
Sanırım spermlerin tutunması için crinone jel fitilJel ve fitil ne için canım daha önce duymadım ben?
Anladım canım inşallah bu ay tutunur bebişlerimiz. Rabbim bütün isteyenlere tez zamanda nasip etsinSanırım spermlerin tutunması için crinone jel fitil
benimkiler devam edio hala...Devam ediyo mu canım lekeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?